Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

vrhunski :) prosto ne verujem koliko su unapredili bateriju...

Au,pa sto ga ovoliko mucis ;) Jadan Note 2 pored tebe ;)
Jel ima neka platnena futrolica za Note 2,da odgovara,mislim na klasicne platnene futrolice-vrecice u koje maximalno moze npr da stane S3,ali Note 2 naravno nema sanse?

Jel ima neka platnena futrolica za Note 2,da odgovara,mislim na klasicne platnene futrolice-vrecice u koje maximalno moze npr da stane S3,ali Note 2 naravno nema sanse?

ja sam nesto bas zagledao futrole i ostale zezancije za note 2 i moram reci da bas i nisam odusevljen izborom (do duse iskljucivo sam gledao na dx.com). ali valjda ce se stanje popraviti vremenom. mislim da bi ovo brutalno selo titanijumskom :)

Ajd jedno glupo pitanje. Kao da mi je ugašen negde 3G, non stop samo pokazuje samo H+ ikonicu... Ne mogu da nadjem gde bih to cekirao? Moram malo testirati i wireless bolje kod kuce kao da mi radi sporije neko na IP4, ali ajde to je druga prica.

Pa nije ti ugasen 3g ako ti je H+ ikonica. Samo si u zoni bazne stanice koja podrzava HSPA i zato ti to pokazuje.

LOL :D ajde malo pogledaj ovde nista brze od h+ neces ni videti u zemljici srbiji...

G = GPRS
E = EDGE
3G = 3G
H = HSPDA
H+ = HSPA+

Poslednja izmena:
Hajde, koliko bi dali za note2 iz telenora, imam možda varijantu da ga uzmem, preko poznanika, javite se na p.m., da vidim odgovara li mu cifra. A ja ću proveriti u toku dana da li je izvodljivo. Ovo nije „pravi” oglas, pa ga valjda neće snimiti udba :D

Pitanje je samo koliko si ti spreman da das. Na oglasu je bio beli za 520, i jos uvek je ja mislim. Ja ne planiram da dam vise od 4xx evra.

@Hunder- odlican rezultat,al napisi kako si koristio mob- jel iskljucivo u kuci na 2G i wifi ili 3G i data on imaju udela? I koliko je osvetljenje?

Auh NEZNANJE :) Ja sam bio ubedjen da je 3G top :) Zlo i naopako sramote :S:

Pitanje je samo koliko si ti spreman da das. Na oglasu je bio beli za 520, i jos uvek je ja mislim. Ja ne planiram da dam vise od 4xx evra.

@Hunder- odlican rezultat,al napisi kako si koristio mob- jel iskljucivo u kuci na 2G i wifi ili 3G i data on imaju udela? I koliko je osvetljenje?

E ovako sto se tice baterije jos uvek sam u cudu.bilo je popaljeno ama bas sve.wifi je bio 90% dok 3g je bio nekih 2h koristen. Ekran na 30% osvetljenja. Sa ovim I ovakvim koristenjem na sgs3 sam mogao da izvucem max 4h. A tu je bilo internet 70% muzika 10% youtube 10% igrice 5% I kamera 5%
EDIT: Da napomene jos I skype koji je svo vreme ukljucen kao I njegovo koristenje. A tu je I viber ;)
Kao I pozivi oko 20m I par poruka

Poslednja izmena:
uhatyve8.jpg

Ovo znaci samo jedno: cene dole :d

Taman da se ne cimam sa otkljucavanjem :)

EDIT: Pa dal je moguce da je u Svici ovoliko?? 405 evra?? Odoh odma nekog da jurim da mi uzme. yebesh ove ovde po oglasima sto prodaju za 150e vise vec 5 dana i niko normalan nece da im kupi.

Capture.JPG

Poslednja izmena:
Koga zanima Note 2,sad videh na mobilnom svetu kao 1 dan star,Telenor mreza 450 eura.mada mi je to sumnjivo,jer nemoguce da ga daju z atako malo,jer S3 nov je 420-430 eura.Ispada da S3 drzi cenu a da Note 2 nece dugo da je drzi!!!

Ne ispada tako, pitao sam lika i rekao mi da omanuo oglas i postavio za Note 2 umesto za s3 (koji je sad 420e pocetna cena, za 400e nov sa 2g garancije bez problema moze da se nadje). Ja uporedo jurim iz shvice i cekam ovde na oglasu povoljno, pa sta upadne prvo.

Znao sam da je neka forica :) Znam da je u malim radnjama Note 2 oko 530 :) Pa koliko je onda u Svajcarskoj S3 ako je Note 2 405?Tamo imaju extra plate a telefoni bagatela,e blago njima...

Aj se skupi nas cetvorica i da zapalimo kolima za shvicu, kupimo za sebe po jedan, i jos po jedan da uvaljamo, i milina :D

Moze ali nemam ja toliko para,to je problem :(

A nemam ni pasos ;) Tako da to otpada.Moracete bez mene :)

A trubio čovek mesec dana kako će uzeti note2 na svakoj mogućoj temi na forumu znao sam da su to samo reči hvale...

Stigao sivi N2 sa Telenora za 520 :) Nisam mogao da cekam :-D Drze cenu ovi sa Telenora, izgleda zato sto se placa pri uzimanju telefona i ta prva pretplata unapred od 5600 din. Tako da ko god uzima u paketu za 1 din, odmah mora prakticno da da 50 EU.

Eh sto nisi ranije rekao, da se nisam provodio po Milanu, isao bi i ja, ali ovako odustao sam bio od N4 i kao odo ja, a onda me docekale slatke promoterke Samsunga tamo u Milanu i dali mi Note2 na sluzenje :D Ne znam gde sam vise gledao, da l' u njih ili u telefon :p

^ A to je jako bitno??!! O Boze.......

Vrh Dno