Jel ima neka platnena futrolica za Note 2,da odgovara,mislim na klasicne platnene futrolice-vrecice u koje maximalno moze npr da stane S3,ali Note 2 naravno nema sanse?
Hajde, koliko bi dali za note2 iz telenora, imam možda varijantu da ga uzmem, preko poznanika, javite se na p.m., da vidim odgovara li mu cifra. A ja ću proveriti u toku dana da li je izvodljivo. Ovo nije „pravi” oglas, pa ga valjda neće snimiti udba![]()
Imas u samsungu u TC Usce one na preklop. Ja sam uzeo i zadovoljan sam. Svidelo bi mi se jos vise da ima mali magnet za koji se "prilepi" pri zatvaranju.
Pitanje je samo koliko si ti spreman da das. Na oglasu je bio beli za 520, i jos uvek je ja mislim. Ja ne planiram da dam vise od 4xx evra.
@Hunder- odlican rezultat,al napisi kako si koristio mob- jel iskljucivo u kuci na 2G i wifi ili 3G i data on imaju udela? I koliko je osvetljenje?
Moze ali nemam ja toliko para,to je problem![]()
Ovako nesto imas za 950 din, pusti mi poruku na PM, ako te interesuje, upravo sam je video.ja sam nesto bas zagledao futrole i ostale zezancije za note 2 i moram reci da bas i nisam odusevljen izborom (do duse iskljucivo sam gledao na dx.com). ali valjda ce se stanje popraviti vremenom. mislim da bi ovo brutalno selo titanijumskom![]()
A trubio čovek mesec dana kako će uzeti note2 na svakoj mogućoj temi na forumu znao sam da su to samo reči hvale...
Ovo znaci samo jedno: cene dole :d
Taman da se ne cimam sa otkljucavanjem
EDIT: Pa dal je moguce da je u Svici ovoliko?? 405 evra?? Odoh odma nekog da jurim da mi uzme. yebesh ove ovde po oglasima sto prodaju za 150e vise vec 5 dana i niko normalan nece da im kupi.
Pogledajte prilog 101825
Ovo je akcija, samo dan dva, ima jos par komada, posle opet 570chf.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari