Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ja mislim da ce nov iz Telenora drzati cenu od maximum 500 eura,i to mi deluje kao o.k cena za nov sa 24 meseca garancijom i fiskalnim.
Danas sam se igrao sa Note 2,prelep je,ne deluje uopste preterano veliko,kucati poruke jednom rukom je zadovoljstvo,kao i gledanje klipova i slika,samo neka neko od ovih koji ga vec imaju neka kazu da li je kamera potpuno ista kao na S3 modelu?Nisam mogao da probam olovku ali ekran deluje fenomenalno.

Kupio doplata 130e sa starog note1. U *** kako leti pa ovo je bruka :)

Pa to je dzabe... Ako se u oglasima prodaju po 480 to dodje da ti je stari Note racunao 350... Nekako mi je puno SADA za Note1 dati toliko.

EDIT: Sad gledam oglase i vidim da nov NOTE1 jos uvek drzi cenu od 350€

Poslednja izmena:
Gledam sada Smart Dock i spare battery charger kit. Dock ne moze da puni dodatnu bateriju a Kit puni dodatnu bateriju a nema pinove za dockovanje Note-a. WTF?
Zar je toliko tesko bilo napraviti uredjaj koji ce biti istovremeno i dock i punjac za dodatnu bateriju ?!

Pa to je dzabe... Ako se u oglasima prodaju po 480 to dodje da ti je stari Note racunao 350... Nekako mi je puno SADA za Note1 dati toliko.

EDIT: Sad gledam oglase i vidim da nov NOTE1 jos uvek drzi cenu od 350€

Stari prodao za 340e i dodao 130e izasao 470e. E sad garancija je 24 radnje al ok verovatno sve to ide u madjarsku na eventualnu garanciju tako da mnogo ne brinem. Al tel ubija kako radi. Sta mu god radio nema laga. Audio out perfektan. Zvucnik dosta jaci od sgs3 I note1. Ekran :) sta reci. Odavno se nisam ovako odusevio necemu al videcemo jos. Koga sta interesuje nek pita.

Stari prodao za 340e i dodao 130e izasao 470e. E sad garancija je 24 radnje al ok verovatno sve to ide u madjarsku na eventualnu garanciju tako da mnogo ne brinem. Al tel ubija kako radi. Sta mu god radio nema laga. Audio out perfektan. Zvucnik dosta jaci od sgs3 I note1. Ekran :) sta reci. Odavno se nisam ovako odusevio necemu al videcemo jos. Koga sta interesuje nek pita.

Brate, nemoj vise, molim te, nije mi dobro :D jedva mogu da se strpim jos koji dan dok se ne napune oglasi :D

Moram malo :D
Preporucujem probanje telefona bez da je vezan na kanapce posto je sasvim drugi osjecaj u ruci.
I da olovka je dosta precicnija I brza jako jako mali lag taman da ne bude savrsen.
E sad mi dajte neki predlog koji battery monitor ima mogucnost nadgledanja svakog programa koliko trosi.

ja sam se iskreno više oduševio sa nexus 4 nego note2, imao sam priliku da ih "čačkam" nekoliko sati, daleko da je loš ali ništa novo niti specijalno u odnosu na s3, osim ako nekome nije neophodno 5.5inch i olovka (mada koliko njih to realno koristi)..

Meni se svidja sto moze Note 2 lagano da se koristi jednom rukom.S3 mi sada deluje nekako mali posle cackanja Note 2 ;)

Nisam probao nexus4 tako da ne znam.Al u odnosu na sgs3 kao da poredis mercedes i majbah.Imao sam sg3 pa znam o cemu pricam.Note definitivno nije za svakog i tu je kraj polemike on je za nas specijalce :D
ja sam se iskreno više oduševio sa nexus 4 nego note2, imao sam priliku da ih "čačkam" nekoliko sati, daleko da je loš ali ništa novo niti specijalno u odnosu na s3, osim ako nekome nije neophodno 5.5inch i olovka (mada koliko njih to realno koristi)..

@adam Mislis na note 2? Jel ti sim free? Daj link za program, trebace.

Naravno da je sim free kako drugacije da ga koristim kod nas......
Inace sve kucam sa nota2 pa sad bas linkove ne mogu nalaziti ali na xda ima ili sam u google ukucao ni sam se ne secam vise....u svakom slucaju samo se fajl upuca odinom i gotovo za sekundu...stock rom je i ne planiram da menjam jer radi sve kako treba....
Za otkljucavanje nisam ni gledao jos jer mi nije niko svratio da pita (posto je tek za vikend krenuo kod nas sa mreze da se prodaje...ali ja svejedno boxom radim najcesce ono sto moze tako da ne znam jos uvek ima li neko home made resenje...a i naredni mesec tj ovaj decembar sam na pauzi sa poslom ladim mozak malo)

@adamadam- postavio sam na prosloj strani link za mogucu opciju za otkljucavanje

A *** kazem ti na fonu sam i preleteo sam....a glava me ubija od ove promene vremena pa idem u krevet ali pazim da te ispostujem na pitanja jer odavno si me pitao jos za taj telefon preko maila.....

Nikakva frka, nego da ponovim da vide ljudi posto ce im trebati. Hvala u svakom slucaju :)

Bas sam se danas setio tebe. Koji je tvoj sledeci izbor? :)

Utisak sto se baterije tice je fenomenalan. Mucim ga ceo dan I mogu reci da je tacno duplo bolja od keca. Jos uvek ne mogu da verujem. Koja je procedura za root jel moze iz fabrickog cwm da se odradi sa zip fajlom il mora preko odina?

Skineš ovaj Galaxy Note2 TOOLKIT V2.0 GSM.

Sa njim uradiš root, efs backup i instalaciju custom recovery po želji CWM ili TWRP (svi kažu da je ova druga bolja)

Ja sam odradio sve za ukupno 10min. *****-proof.

A sad kad si odradio root, reci mi, jel mozes da menjas screen density, a da lepo sve radi? (Prvenstveno mislim na S Note)

Evo na mobsvetu neko skontao da ne moze da uzme 550e za N2, pa stavio 520e. Beli.

Uf stigao. Posle pola sata rada bogami sam impresioniran. Tek provaljujem cake istina, ima i JB par svojih super fora... Za sad me najvise fascinira kojom brzinom fotka kamera... Sad cemo root, i za sad nista drugo ne planiram da cackam.

Ima li neko informaciju za ostale operatere (mts i vip)?

Ladno mi telefon na south africa firmware :eek: kojim je ovo putem doslo bog zna

Odradio sam preko odina klasicno root I cwm I sad razmisljam koji custom da metnem :) neda mi djavo mira

Ja sam probao CM10 nightly build, ali mi ne odgovara što se gubi i previše Samsung dodataka za Note 2. Cela priča oko s-pen ne radi kako je zamisljeno.

Probao sam i SweetROM koji je zasnovan na 4.1.2. Obećava, ali mi nešto nije radio home taster. Pošto je bila nedelja veče i telefon mi u ponedeljak trebao operativan, vratio sam stock iz backupa.

A koji djavo uopste i stavljate custom rom? Sta ne radi na fabrickom? Sta je to sto vam treba u kuvanom romu sto nema stock?

I tako ode moj S3, ostao sam na Nokiji 6300, a jos nema Note 2 u nekoj normalnoj prici, za normalnu cifru, sa garancijom :(

Hajde, koliko bi dali za note2 iz telenora, imam možda varijantu da ga uzmem, preko poznanika, javite se na p.m., da vidim odgovara li mu cifra. A ja ću proveriti u toku dana da li je izvodljivo. Ovo nije „pravi” oglas, pa ga valjda neće snimiti udba :D

Ima li neko informaciju za ostale operatere (mts i vip)?

Za sada samo Telenor, mada su mi iz Telekoma rekli da mogu da ga nabave (na šta i racunam), dok u Vipu neće biti do nove godine sigurno, a možda ni posle toga.

Dusu sam mu uzeo :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1354691571543.jpg
    uploadfromtaptalk1354691571543.jpg
    44.4 KB · Pregleda: 132
  • uploadfromtaptalk1354691584200.jpg
    uploadfromtaptalk1354691584200.jpg
    37.9 KB · Pregleda: 132
  • uploadfromtaptalk1354691595421.jpg
    uploadfromtaptalk1354691595421.jpg
    46.3 KB · Pregleda: 134
Vrh Dno