Ja batalio ovaj windows 8 posle mesec dana.
Radio je dobro posle instalacije par nedelja ali je počeo da se toliko koči i brljavi da sam ga batalio i vratio se na Mint koji leti za razliku od ovog.
kupi cs pobogu on je 300 dinara na popustu, nemoj da tražiš verzije :/isti slucaj, u pocetku sve lepo te ocu te necu metro instalirao start8, oko aktivacije se malo zezao i na kraju evo me opet na sedmici, jednostavno najjvise sam se vratio zbog igrica, jer cs 1.6 nije bilo govora da proradi, i na kraju nadjem neku verziju koja je htela, ona radi i posle nekog vremena sve zabaguje, onda u pes2013, igram i u toku meca samo ukoci sto se pre nikad nije desavalo na sedmici, tako da nista od njega, sve ostalo mozda je brze lepse itd itd, ali vise ne zelim da se igram sa njim..
ja cackao po win 8 oko 3 nedelje,do danas,vratio se sav srecan na win7,poceli programi da se gube,ikonice nestaju,control panel prestao da radi,u nekim igricama postoji lag i gubi konekciju,metro zna da zamori........browseri nece da pamte bookmarke,to jos nikad nisam video,sve do sad.....sve u svemu win 8,broadwell lemljeni cpu itd....da mi polako pocnemo da prodajemo desktop racunare dok jos vrede??? :banana:
Ja ga koristim od kada je izasla RTM verzija i sve to sto si napisao meni se nista od toga nije dogodilo. Nesto ti tu nisi radio kako treba.
I ja furam 8micu ( u dual bootu sa 7micom ) još od bete, sad sam na RTM pro. Probao sam Enterprise i na njemu ne može da se instalira WMC, a bez toga gomila stvari neće da radi. Pro imaš u verziji sa i bez WMC, kad sam probao onaj sa WMC, nisam mogao da ga izlečim dok sada na PRO bez WMC sve radi normalno. Enterprize ima više za umrežavanje ali i na pro može third party da uradi isto.Posle uključenja mozga šta se promenilo i koja je razlika uočljiva između pro i i enterprise
Posle uključenja mozga šta se promenilo i koja je razlika uočljiva između pro i i enterprise
@CountMike
@ProMaster
Hvala vam na pojašnjenju
Verovatno vracaju "Start Menu" LOL.Za sredinu sledece godine najavljen je ogroman Windows update na postojeci Windows 8 .
Code name Windows blue. toliko o Winu 8.
Jedina dobra stvar je file/directory history. Omogocava da u roku mesec dana mozte da birate verzije istih koje
zelite da vratite. Radi cak i ako su brisani sa shift+delete.
Ažuriraj SystemInfo ili kako se već zove...
Ne razumem te, malo opshirnije?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari