Sigurno nije sim free, mada nemam sada karticu nekog drugog operatera da probam.
Imam ja, svratiSigurno nije sim free, mada nemam sada karticu nekog drugog operatera da probam.
Koji je ovo punjač?Rekao ti je 2A je punjac
Koji je ovo punjač?
punjac ko i svaki drugi ali mu je punjenje 2A tako da brzo puni bateriju (ipak je to baterija velikog kapaciteta dobro su se setili da stave brzi punjac, a ne ko na s3 sto neko kaze 4h se puni baterija)
punjac ko i svaki drugi ali mu je punjenje 2A tako da brzo puni bateriju (ipak je to baterija velikog kapaciteta dobro su se setili da stave brzi punjac, a ne ko na s3 sto neko kaze 4h se puni baterija)
Ja nisam rekao da ne moze da se otkljuca , nego da se gubi garancija sa tim otkljucavanjem jer tel mora da se rutuje ...
Zato ne treba ozbiljno da se shvata svako. Znaci broj poruka i datum prikljucenja forumu. Svakakvih gluposti ima da se vidi. (Ja nisam kupovao s3 al znam da ne moze vise od 3h da se puni, a i pitao sam druga koji ima s3). I da, jedino ako je na usb punio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari