Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Sigurno nije sim free, mada nemam sada karticu nekog drugog operatera da probam.

Kaže "Connection problem or invalid MMI code."

Izgleda da taj kod ne radi na n2 :/

Vidi nadji neku karticu od nekog komsije, ce pomremo od iscekivanja :d

Dandy jesi li zadovoljan telefonom,kvalitetom ekrana,mozes li jednom rukom da ga koristis bez problema?Javi koliko izgura baterija i koliko mu vremena treba da se prazan napuni,posto se npr S3 kada je prazan meni punio oko 4,5 sata.

Noye II se puni oko 2h, razlog je sto sa njim dolazi punjac od 2A.

Da brzo se puni kada je tel upaljen ali je zanimljivo kada mi se jednom ispraznio do kraja i ja ga stavio da se puni to punjenje je trajalo preko 4h :confused:

Vrlo sam zadovoljan telefonom :)
Moguće je većinu stvari raditi jednom rukom, ali nije sve baš zgodno i ima situacija koje zahtevaju natezanje (a nije baš da imam malu šaku). Doduše, vrlo sam se brzo navikao na veličinu i sada mi više uopšte ne deluje glomazno, već baš kako treba :p
Nije mi još ni jednom bio potpuno prazan, a verovatno ni neće biti skoro :D

Ako se napuni za 2 sata to je extra.Na S3 me je nerviralo punjenje od 4.5 sata a punio sam ga uvek sa upaljenim telefonom.
Uz koju tarifu si ga uzeo i jel je bas brz po pitanju neta?A da,jesi li probao da nesto piskaras ili crtas,kako ti se olovcica cini? :)

Da oko 4.5 sata,kada je baterija bila na 1 %,ali sve je radilo super,nikakve probleme nisam imao.

Rekao ti je 2A je punjac napuni se ludacki brzo za ovoliku bateriju.....takodje drzi baterija jako dobro

Pitam da znam kako da ga trazim u radnji :)

punjac ko i svaki drugi ali mu je punjenje 2A tako da brzo puni bateriju (ipak je to baterija velikog kapaciteta dobro su se setili da stave brzi punjac, a ne ko na s3 sto neko kaze 4h se puni baterija)

To je lupetanje da se s3 puni 4h,
ne znam odakle vam ta informacija. Jedino ako igrate igrice sve vreme.

punjac ko i svaki drugi ali mu je punjenje 2A tako da brzo puni bateriju (ipak je to baterija velikog kapaciteta dobro su se setili da stave brzi punjac, a ne ko na s3 sto neko kaze 4h se puni baterija)

To je lupetanje da se s3 puni 4h,
ne znam odakle vam ta informacija. Jedino ako igrate igrice sve vreme.

to je neko iznad napisao ja nisam ni imao taj telefon niti sam probao samo sam rekao da je neko iznad napisao (iskreno puno je to vremena mora biti brze...mada ako je kupio neki krs punjac od 500 ma/h onda je moguce lol )

Zato ne treba ozbiljno da se shvata svako. Znaci broj poruka i datum prikljucenja forumu. Svakakvih gluposti ima da se vidi. (Ja nisam kupovao s3 al znam da ne moze vise od 3h da se puni, a i pitao sam druga koji ima s3). I da, jedino ako je na usb punio

Uzeo bi NOte 2 iz Telenora jer ga drugar prodaje e sad ja sam na MTS mrezi . Da li neko provereno zna oce li raditi moja kartica na njemu ili je zakljucan . Imam opciju da ga otkljucam ali se tada gubi garancija ...

Ako su mogli svi prosli iz GS serije i Note1 da se otkljucavaju i zakljucavaju verovatno moze i ovaj samo treba proveriti na XDA, ja mislim da ne moras da brines.

Ja nisam rekao da ne moze da se otkljuca , nego da se gubi garancija sa tim otkljucavanjem jer tel mora da se rutuje ...

To niko ne moze da ti kaze sa sigurnoscu. Sve je BUKVALNO od primerka do primerka. Bar je tako bilo do sada, neki su zakljucani a neki nisu.

Ja nisam rekao da ne moze da se otkljuca , nego da se gubi garancija sa tim otkljucavanjem jer tel mora da se rutuje ...

Isto tako, ako je kao ostali telefoni iz galaxy serije, nećeš izgubiti garanciju jer ćeš moći ponovo da ga zaključaš.

Zato ne treba ozbiljno da se shvata svako. Znaci broj poruka i datum prikljucenja forumu. Svakakvih gluposti ima da se vidi. (Ja nisam kupovao s3 al znam da ne moze vise od 3h da se puni, a i pitao sam druga koji ima s3). I da, jedino ako je na usb punio

Evo ja jesam kupovao s3 i mogu da potvrdim da se sa prelaskom na 4.1.1 android puni dosta duze nego dok je bio na 4.04.
Puni se oko 4h nisam tacno merio. Tako da ne treba tebe shvatati ozbiljno.

uopšte se ne radi o "brzom" punjaču, nego kod SGN2 punjač "daje" 2A, kod SGN punjač je od 1A dok je kod SGS2/3 punjač od svega 500mA.

Taj doticni sveznalica Shatroghistro neka sebe gleda i neka jos uci o mobilnim telefonima.Ja tvrdim da se meni S3 punio bez igranja igara i neta dok se punio,oko 4.5 sata,sa originalnim punjacem,ne sa nekim krsem kineskim.Ti si mi kao neki sveznalica,kako da nisi.Ne diram te,ne diraj me,da ne bude problema.

Vrh Dno