Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ma nema sanse da se kupi poweramp sa popustom,ja juce ceo dan pokusavao i nista.
App sales za popuste

Hvala vam puno na odgovoru. tačnije da vam pojasnim pitali su me da li zelim da mi se ubaci android v4.0 ili da mi ostane fabrički v2.3 (ubacivanje androida v4.0) je besplatno pa da odlučim... :/
Pa ako možete sada još da mi kažete šta je bolje izmedju ova dva koje su razlike prednosti...
Nisam baš najbolje razumeo vaš post jer ima u njemu dosta toga što je meni strano (nepoznato)...
Molim vas za odgovor još jednom...

prodaju ti telefon sa neke mreze uz garanciju od 12 meseci - iako po zakonu imas 2 godine.
sta god ti taj serviser/prodavac nudio - neka uradi kako on misli da treba, jer ce ionako on da ti uvazava reklamacije u tom falsh gararantnom roku.

Dobro veče svima.
Treba mi hitno vaš odgovor na pitanje...
Sutra kupujem nov Htc Sensation (znači u neotpakovanoj kutiji sa garancijom 12 meseci).
Prodavacmi je ponudio ubacivanje srpskog jezika i instaliranje bilo kog softvera koj ja zelim...
Pošto se ne razumem u android uredjaje a i kao što vidite nov sam ovde na forumu nemam trenutno dovoljno vremena da istražujem o svim verzijama softvera (operativnih sistema).
Pa bih vas zamolio da mi iskreno kažete koji operativni sistem da potražim (jer me ništa ne košta dobijam gratis)...
Logično bi trebalo da bude da je zadnji (to jest: iCS 4.3.3) najbolji,ali čuo sam neke pričeda on ima dosta mana (nedostataka) a da ni onaj prvi ako se ne varam (v2.3) nije baš sjajan... tako da sam sada u velikoj zabuni... :/
Molim vas samo za pomoć ako možete da mi kažete u čemuje tu tačno razlika sem izgleda (nalickanosti), koji od njih najbolje radi koji se najbolje pokazao... u čemu je razlika i koje su prednosti odredjenog operativnog sistema (verzije softvera)... Nadam se da ste me razumeli...sa velikim nestrpljenjem očekujem odgovor.
Izvinite svi na ovolikom postu ali nisam mogao kraće da objasnim šta me interesuje.
Veliko hvala svima koji mi budete odgovorili...
nema sta da ti "ubacuju" srpski, jezik biras pri paljenju telefona, jos nisam nasao fabricki rom da nema srpski...
Hvala vam puno na odgovoru. tačnije da vam pojasnim pitali su me da li zelim da mi se ubaci android v4.0 ili da mi ostane fabrički v2.3 (ubacivanje androida v4.0) je besplatno pa da odlučim... :/
Pa ako možete sada još da mi kažete šta je bolje izmedju ova dva koje su razlike prednosti...
Nisam baš najbolje razumeo vaš post jer ima u njemu dosta toga što je meni strano (nepoznato)...
Molim vas za odgovor još jednom...

ako je telefon ok, kad ga upalis i nakacis na net, sam ce ti ponuditi da se apdejtuje na zadnji softver (ili to mozes sam da uradis, odes da settings/about/software updates). Ako to hoce da ti naplate ili da ti pricaju da su napravili strasnu uslugu, pffff...

Eno Power amp na akciji, sad je izbacio 18.00 hkc ili kako već :)

Šta ste uradili da se pojavi? Koja mreža?

i ja kupio za 19.37 KR$ sto izadje oko 290 dinara :) mreza T-Mobile
skinuo mi je sa dinarskog racuna 227 dinara :D

Poslednja izmena:
zamal jutros da ga kupim. bila cena u usd sa popustom al kad odem na placanje napise 4e. sad probam isto al 1.99e na kraju.

Sta mislite oce tapatalk biti na nekoj akciji sad, ili da kupujem po 2.97$?

Na koju foru dobijate te HK$... Kod mene se obe cene prikazuju u USD. Kupio i ja PowerAmp sada, samo morket unlocker, nikakav proxy. juče nije mogo ni pomoću vodoo magije.

Verovatno su sada pustili za sve. Mnogo ljudi se bunilo zasto je popust samo za US.

Ovi kojima i dalje ne radi, ocistite cache od Play Store-a. Zbog toga se desava da lose pokazuje cenu.

Zna li neko kako da se isključi viber da se ne podiže sa svakom novom porukom?

Naime kada stigne poruka chompsms me obaveštava o poruci a u isto vreme se podiže i pali viber (iako je pre toga bio isključen) i stoji gore u taskbaru i sa notifikacijom o novoj poruci.

Na koju foru dobijate te HK$... Kod mene se obe cene prikazuju u USD. Kupio i ja PowerAmp sada, samo morket unlocker, nikakav proxy. juče nije mogo ni pomoću vodoo magije.

Takodje sam se juce iznervirao... Pokusao sam preko oko 30 proxyja da kupim sa popustom i nisam uspeo. Danas samo market unlocker i radi :)
Inace i meni cena stoji najpre u US$ po se posle prebaci na HK$. A naprimer ako kupujem Gameloft igru cena je uvek u US$. Mozda ima veze odakle je developer?

Sta mislite oce tapatalk biti na nekoj akciji sad, ili da kupujem po 2.97$?

Sacekaj. Ako nece biti sad, bice za katolicki bozic. Ja mislim da sam sve aplikacije sto imam kupio na akciji... Nesto po 0.25$ nesto po 0.99$. I sve igre sto imam sam kupio na akciji. Pre sam skidao piracke igre a kad razmislis koliko nerverinja sa onim free hostovima pa cekanja na download pa mrtvih linkova - neka hvala.

nema sta da ti "ubacuju" srpski, jezik biras pri paljenju telefona, jos nisam nasao fabricki rom da nema srpski...

ako je telefon ok, kad ga upalis i nakacis na net, sam ce ti ponuditi da se apdejtuje na zadnji softver (ili to mozes sam da uradis, odes da settings/about/software updates). Ako to hoce da ti naplate ili da ti pricaju da su napravili strasnu uslugu, pffff...

Navodno su mi rekli da uz taj model (HTC SENSATION) ne dolazi srpski jezik, a da mogu da mi ga ubace ako želim... :/

Aham znači i sam mogu da ga apdejtujem kada to budem pozeleo... a reci te mi znate li mozda ako mi se recimo ne bude svideo taj noviji (v.4.0) softver mogu li da ga vratim na prethodni to jest fabrički v.2.3... ? o_O
Ne ništa en naplaćuju uslugu već nude kao ponudu koja je uračunata u cenu kupovine novog uredjaja... :/

Takve specifične stvari treba da pitaš u sensation temi. Teoretski uvek možeš da se vratiš na prethodni, ali uz dosta čačkanja.
Samo jedno upozorenje, telefon nikako ne može da bude ne otpakovan i da ima 12 meseci. Ili je korišćen godinu dana (u slučaju legalne vartijante) ili ti prodaju šverc robu (za koju ti daju fiktivnu garanciju).

Navodno su mi rekli da uz taj model (HTC SENSATION) ne dolazi srpski jezik, a da mogu da mi ga ubace ako želim... :/

Aham znači i sam mogu da ga apdejtujem kada to budem pozeleo... a reci te mi znate li mozda ako mi se recimo ne bude svideo taj noviji (v.4.0) softver mogu li da ga vratim na prethodni to jest fabrički v.2.3... ? o_O
Ne ništa en naplaćuju uslugu već nude kao ponudu koja je uračunata u cenu kupovine novog uredjaja... :/

slazem se da si malo promasio temu, al dobro... Elem, kazem, ja sto sam gledao, svi android telefoni imaju podrsku za sve jezike. Ako hoces ozbiljnije da uplovis u android vode, mozes da stavljas koji hoces rom, i 2.3.5 i 4.0.3 i 4.1.2... Polako: uzmi, citaj, uci, pitaj na pravim temama (sensation topic), prije postavljanja pitanja provjeri da nije vec 10x postavljeno to isto pitanje... i onda ce ti se sve samo kasti :)

Haha Kao sto sam vec pretpostavio, na twitteru developeri PowerAMP-a su objavili da je popust sada u celom svetu:

"Since you asked for it so nicely the #AfterThanksgiving #Sale is now #Worldwide so go ahead and get #Powerampedup #RTPlease"

Ko zna koliko ljudi ih je pljuvalo dok nisu omogucili da bude worldwide. :D

Ja sam odustao od kupovine na kraju.
Počeo sam da koristim google play music (a nema API-ja kako bi drugi playeri mogli da pristupe), a i sam player je dobio gapless i ima EQ. Dovoljno. :D
I fancy izgleda.

Sta mislite, ima li smila da se ciganisem, i da im posaljem mail da sam kupio app na popustu, a da su mi skinuli punu cenu? :)
Da li postoji nacin da mi refundiraju uplaceni visak?

koliko sam shvatio 200 kinte je u pitanju... po mojim teorijama nije bas vredno truda i obraza

Jeste, slazem sa. Nije novac u pitanju, ni najmanje, vise neki inat. Prvo, sto se oni ciganisu (nisu odmah pustili globalno snizenje cene), a zatim sto moramo da se dovijamo na razne nacine kako bi platili..

^ Stvarno zanimljivo izgleda. Mozda ga probam.

Ja instalirao. Odlicna je. Samo ima jedan bug, i strasno me nervira. Kada izaberem settings ne mogu da skrolujem po settings-u, pa ne mogu da promenim temu, layout i sl.

koristio sam malo onaj njegov falcon widget i odlično izgleda, ali ima par bugova pri čitanju i nisam mogao nikako da se naviknem.
Mnogo mi ide twitter na živce sa ovim novim pravilima za aplikacije.

Nazad
Vrh Dno