Kako znaš šta će biti na popustu?
nema sta da ti "ubacuju" srpski, jezik biras pri paljenju telefona, jos nisam nasao fabricki rom da nema srpski...Dobro veče svima.
Treba mi hitno vaš odgovor na pitanje...
Sutra kupujem nov Htc Sensation (znači u neotpakovanoj kutiji sa garancijom 12 meseci).
Prodavacmi je ponudio ubacivanje srpskog jezika i instaliranje bilo kog softvera koj ja zelim...
Pošto se ne razumem u android uredjaje a i kao što vidite nov sam ovde na forumu nemam trenutno dovoljno vremena da istražujem o svim verzijama softvera (operativnih sistema).
Pa bih vas zamolio da mi iskreno kažete koji operativni sistem da potražim (jer me ništa ne košta dobijam gratis)...
Logično bi trebalo da bude da je zadnji (to jest: iCS 4.3.3) najbolji,ali čuo sam neke pričeda on ima dosta mana (nedostataka) a da ni onaj prvi ako se ne varam (v2.3) nije baš sjajan... tako da sam sada u velikoj zabuni... :/
Molim vas samo za pomoć ako možete da mi kažete u čemuje tu tačno razlika sem izgleda (nalickanosti), koji od njih najbolje radi koji se najbolje pokazao... u čemu je razlika i koje su prednosti odredjenog operativnog sistema (verzije softvera)... Nadam se da ste me razumeli...sa velikim nestrpljenjem očekujem odgovor.
Izvinite svi na ovolikom postu ali nisam mogao kraće da objasnim šta me interesuje.
Veliko hvala svima koji mi budete odgovorili...
Hvala vam puno na odgovoru. tačnije da vam pojasnim pitali su me da li zelim da mi se ubaci android v4.0 ili da mi ostane fabrički v2.3 (ubacivanje androida v4.0) je besplatno pa da odlučim... :/
Pa ako možete sada još da mi kažete šta je bolje izmedju ova dva koje su razlike prednosti...
Nisam baš najbolje razumeo vaš post jer ima u njemu dosta toga što je meni strano (nepoznato)...
Molim vas za odgovor još jednom...
Eno Power amp na akciji, sad je izbacio 18.00 hkc ili kako već![]()
Šta ste uradili da se pojavi? Koja mreža?
Na koju foru dobijate te HK$... Kod mene se obe cene prikazuju u USD. Kupio i ja PowerAmp sada, samo morket unlocker, nikakav proxy. juče nije mogo ni pomoću vodoo magije.
Sta mislite oce tapatalk biti na nekoj akciji sad, ili da kupujem po 2.97$?
nema sta da ti "ubacuju" srpski, jezik biras pri paljenju telefona, jos nisam nasao fabricki rom da nema srpski...
ako je telefon ok, kad ga upalis i nakacis na net, sam ce ti ponuditi da se apdejtuje na zadnji softver (ili to mozes sam da uradis, odes da settings/about/software updates). Ako to hoce da ti naplate ili da ti pricaju da su napravili strasnu uslugu, pffff...
Navodno su mi rekli da uz taj model (HTC SENSATION) ne dolazi srpski jezik, a da mogu da mi ga ubace ako želim... :/
Aham znači i sam mogu da ga apdejtujem kada to budem pozeleo... a reci te mi znate li mozda ako mi se recimo ne bude svideo taj noviji (v.4.0) softver mogu li da ga vratim na prethodni to jest fabrički v.2.3... ?
Ne ništa en naplaćuju uslugu već nude kao ponudu koja je uračunata u cenu kupovine novog uredjaja... :/
Zanimljiv twitter klijent
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34361296
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari