Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sad sam izvalio, ovaj novi Tapatalk HD je konačno dobio mogućnost da radi u portret modu (ranije je mogao samo u položenom) i mogu da se prave izmene u postovima, a to ranije nije moglo...

Edit: preduhitrio me Iznogood :)

Poslednja izmena:
Sve preporuke za nove verzije programa Tapatalk (2.4.5) i Swype (1.3.1.9410) cheers

Vezano za kupovinu, PowerAmp. Ja sam se izgleda zahebo. Meni je u Market Unlocker podešena AT&T USA. Pri kupovini sam samo video na osnovnoj strani da je cena 2.49$, nakon toga sam išao na download i tamo mi je pokazao onu cifru od nekih HK38. Ja sam mislio da je to 2.49$, pa sam i potvrdio kupovinu. Izgleda da sam platio 500 kinti. :banghead:
***, koliko beše imam vremena da se predomislim, da izbrišem app i da dobijem povraćaj sredstava?

Jel mozes da napises proxy i kog operatera si stavio? Ja pokusavam neke kombinacije ali me izgleda proxy zeza, bez njega mi uvek daje punu cenu.

Menjao sam par operatera, ali mislim da je T-Mobile. Proxy ne znam koji je, posto imam paid Market Unlocker, rekao sam mu da trazi sam neki i samo sam aktivirao.

@Dzena, 38HK$ jeste 5$. Platio si punu cenu. Za refundaciju imas 15min od kupovine. Samo idi na stranicu kljuca i pritisni "refund".

Poslednja izmena:
Zakasnio sam. :(
Ciljno sam ostavio 1500 dinara na računu da bih kupio app koje su mi potrebne i svakodnevno ih koristim. Sad kupih jednu umesto pet, kad sam brzoplet. :D
Nema veze.

Nema veze, makar sad imaš legalno najbolji plejer :)

Мени даје connection timeout када покушам преко проксија

I meni je tako preko nekih proxy-ja. Ja sam ih promenuo makar 10-15.

Ne mogu da vjerujem koliko se ljudi trude da budu pošteni, da pri tome čak i varaju :).
A ovi u SAD i EU sa mnogo ozbiljnijim primanjima najčešće koriste "jeftinije" rješenje.

Postoji li neka aplikacija koja sluzi kao autocomplete u windowsu?
Treba mi za npr kad menjam naloge na skype-u, face-u itd.

Ljudi aj ako neko uspe da kupi poweramp da napise kako je uradio.ceo dan pokusavam i nista:(

I meni je tako preko nekih proxy-ja. Ja sam ih promenuo makar 10-15.

Promenio sam oko 30 usa proxy servera i nisam uspeo da kupim. Pre promene sam isao na force stop play store i clear cache. Ako se secas preko kog si kupio molim te napisi... osedeo sam koliko sam pokusavao...

Ako sam i uspeo da udjem u play store bez connection time-out greske, kad sam kliknuo na 2.49$ pre accept and buy cena se pretvori na 38hk$...

Ovo je sjajno! Gledam video sad, pa cu da se igram posle.

Ja sam u dilemi zbog svih onih dozvola koje traži. Jasno mi je da su potrebne, ali nemam poverenja :)
Vic na kraju je skroz ok :D

-- Dropsync aplikacija --

Pitanje za vas koji je koristite, da li možete da mi objasnite šta je opcija "Retry Delay" koja je meni po defaultu podešena na 10 minuta? Iznad nje imam opciju, "Autosync Interval" koji je podešen na 1h a ispod toga ide ova "Retry Delay" opcija.

Da li postoji neki browser u kome je moguce podesiti bookmark bar (ili sidebar)?

Veoma je nezgodno sto ovi browseri koje sam isprobao (Chrome, Opera, Dolphin, Firefox) ne koriste veliki ekran pa do bookmarkova moram da dolazim iz 3-4 klika, umesto da mi budu odmah ispod adress bar-a kao sto je to na desktopu.

Pitanje za vas koji je koristite, da li možete da mi objasnite šta je opcija "Retry Delay" koja je meni po defaultu podešena na 10 minuta? Iznad nje imam opciju, "Autosync Interval" koji je podešen na 1h a ispod toga ide ova "Retry Delay" opcija.

ovo?
In the Settings page, you can specify various parameters for the app including options to exclude hidden files from being synced, set a specific size threshold for files to be synced, enable/disable autosync, specify the autosync interval, and to specify the retry delay in case of a sync failure. You can also specify the minimum power remaining below which a sync is not to be attempted.

ja ne koristim, ali kontam ovako: sync ti je na 1h, ali ako npr. u 13h ne uspije, pokusace ponovo u 13:10, pa 13:20, pa... Kapish?

Dobro veče svima.
Treba mi hitno vaš odgovor na pitanje...
Sutra kupujem nov Htc Sensation (znači u neotpakovanoj kutiji sa garancijom 12 meseci).
Prodavacmi je ponudio ubacivanje srpskog jezika i instaliranje bilo kog softvera koj ja zelim...
Pošto se ne razumem u android uredjaje a i kao što vidite nov sam ovde na forumu nemam trenutno dovoljno vremena da istražujem o svim verzijama softvera (operativnih sistema).
Pa bih vas zamolio da mi iskreno kažete koji operativni sistem da potražim (jer me ništa ne košta dobijam gratis)...
Logično bi trebalo da bude da je zadnji (to jest: iCS 4.3.3) najbolji,ali čuo sam neke pričeda on ima dosta mana (nedostataka) a da ni onaj prvi ako se ne varam (v2.3) nije baš sjajan... tako da sam sada u velikoj zabuni... :/
Molim vas samo za pomoć ako možete da mi kažete u čemuje tu tačno razlika sem izgleda (nalickanosti), koji od njih najbolje radi koji se najbolje pokazao... u čemu je razlika i koje su prednosti odredjenog operativnog sistema (verzije softvera)... Nadam se da ste me razumeli...sa velikim nestrpljenjem očekujem odgovor.
Izvinite svi na ovolikom postu ali nisam mogao kraće da objasnim šta me interesuje.
Veliko hvala svima koji mi budete odgovorili...

Dobro veče svima.
Treba mi hitno vaš odgovor na pitanje...
Sutra kupujem nov Htc Sensation (znači u neotpakovanoj kutiji sa garancijom 12 meseci).
Prodavacmi je ponudio ubacivanje srpskog jezika i instaliranje bilo kog softvera koj ja zelim...
Pošto se ne razumem u android uredjaje a i kao što vidite nov sam ovde na forumu nemam trenutno dovoljno vremena da istražujem o svim verzijama softvera (operativnih sistema).
Pa bih vas zamolio da mi iskreno kažete koji operativni sistem da potražim (jer me ništa ne košta dobijam gratis)...
Logično bi trebalo da bude da je zadnji (to jest: iCS 4.3.3) najbolji,ali čuo sam neke pričeda on ima dosta mana (nedostataka) a da ni onaj prvi ako se ne varam (v2.3) nije baš sjajan... tako da sam sada u velikoj zabuni... :/
Molim vas samo za pomoć ako možete da mi kažete u čemuje tu tačno razlika sem izgleda (nalickanosti), koji od njih najbolje radi koji se najbolje pokazao... u čemu je razlika i koje su prednosti odredjenog operativnog sistema (verzije softvera)... Nadam se da ste me razumeli...sa velikim nestrpljenjem očekujem odgovor.
Izvinite svi na ovolikom postu ali nisam mogao kraće da objasnim šta me interesuje.
Veliko hvala svima koji mi budete odgovorili...

Prodavac ti po mom misljenju prodaje maglu. Ne moze on da ti ubaci "bilo koji softver" a da i dalje imas garanciju. Jedino moze da ti odradi update da ICS,tj na 4.0 verziju androida,sa Sense 3.6 (ili 4.0.3 ne secam se tacno koji je poslednji zvanicni update). Ako ti nudi da ti ubaci JellyBean(JB),morace da ti rutuje telefon i da ti instalira ili cm10 ili neki aokp/aosp rom. Tj,moguce je da ti instalira i ViperS ROM,koji je baziran na obicnom ICS-u,samo sto ima Sense4 u sebi.
Ako imas neka druga pitanja,postuj u Sensation temi.

Pozdrav.

Koji najbolje radi? Najbrzi je definitivno CM10 ili ParanoidAndroid. To su non-sense ROM-ovi,tj nisu "nalickani" i najblizi su izvornom Google ROM-u,da tako kazem. Najbolja 2 sense ROM-a su ARHD(poslednji oficijelni ICS,bez kozmetickih promena,samo mnogo bolje optimizovan od zvanicnog) i ViperS (portovan ROM sa HTC OneS,znaci ICS sa Sense 4.1).

Sada je 4.99$. Znaci, bice 2.5$. Ali akcija jos nije pocela, nadam se da ce do veceras poceti (zbog vremenske zone). Samo da ne ispadne na kraju da je to za kupovinu na njihovom sajtu.

Za TB nema jos nista.

Kako znaš šta će biti na popustu?

Da li neko ima problem da plati PowerAmp? Na Play stere-u mi normalno stoji $2.49. Međutim kad probam da platim cena izađe kao HK$ 38.75 i porukom da valuta nije podžana za AmEx koji je vezan za Google Wallet. Mreža USA (Verizon) u Marcet Unlockeru.

Edit: Sad sam pročitao da je ovo u HK $ puna cena. Još sam dobro prošao :rolleyes:

Poslednja izmena:
Vrh Dno