ne treba ti to, android to radi automatski.
Nijedna aplikacija mi nije kompatibilna sa telefonom kad Play Store-u pristupam preko proxy-a sa kompa da bih vidio placene apps (nemam root). Ima li neko ideju kako da to rijesim? Htio bih da kupim neke aplikacije sad na popustu.
Bilo je verovatno 100 puta do sada ali ajde da ponovimo, nije na odmet
Šta koristite za sinhronizaciju foldera na androidu i dropbox-u? Da li može neki od softwera tako nešto?
Sad kad razmislim verovatno moze onda i preko kompa da se kupi aplikacija ako se koristi proxy ali i dalje moras imati root na telefonu tako da navredi puno sto se moze kupiti i sa kompa.
Ovo je vec 100x prezvakana tema: nemozes da kupis neku aplikaciju ako nemas root. I kad imas root i instaliran market unlocker mozes kupovati samo sa playstora sa telefona. Ne postoji nikakav drugaciji nacin da aplikacije kupis preko kompa.
I nema veze sto koristis proxy kad ti playstore detektuje telefon a ispred modela stoji neka domaca mreza. Meni playstore sa kompa detektuje phone kao Telenor Samsung Galaxy Note i cim ukljucim market unlocker na telefonu odmah ga detektuje kao Verizon Galaxy Note.
Sad kad razmislim verovatno moze onda i preko kompa da se kupi aplikacija ako se koristi proxy ali i dalje moras imati root na telefonu tako da navredi puno sto se moze kupiti i sa kompa.
Može i bez proksija, samo je potrebno preko google search-a naći aplikaciju i onda se bez problema može kupiti.
Pa ajde objasni kako da je kupim preko kompa ako nemam root na telefonu?
Nadjem ja aplikaciju, ali kaze da nije kompatibilna sa mojim telefonom....
A sto ne odradis root na telefonu? Ja sam sinoc odradio na 4.2 bas zbog market unlock-a (uz malu pomoc priest-a, hvala), imamo isto gnex.
I meni izbacuju isto, bez Kine, ali ništa nisam menjao.Promenio sam lozinku za GMail (jer mi ceo dan salju poruke da neko iz Kine pokusava da mi upadne na nalog, boga pitaj zasto) i od tada ne mogu da se ulogujem na telefonu. Sve zivo sam pokusavao, ono sto oni preporucuju na sajtu, ali ne ide. Jel imao neko slicna iskustva?
Vidi da isključiš Turbo u Operi ako ti je uključen.
Mozes da se raspitas u banci, ja do sad nisam ovo koristio.Ok, imam to i koliko znam free je do nove godine. Jel to 6 meseci za sve ili samo za nove korisnike? (ako znaš)
PowerAMP ce biti ubrzo na akciji od 50% popusta u Americi. Trebalo bi da moze preko Market Unlockera da se kupi sa popustom. Probam pa javljam kada krene akcija.
Veoma me nerviraju ovi iz TB-a. Nisu ucestvovali na onoj Google akciji gde su bile aplikacije po 0.25$, nema ih sad ali valjda ce bar za katolicki bozic da snize cenu na neku normalnu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari