Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

U opisu poslednje verzije mobilne planplus app, piše da može da sačuva mape u offline režimu. Kako?

Swiftkey na akciji ,50% off !!! "***Half Price for Thanksgiving and Black Friday!***"

ne treba ti to, android to radi automatski.

pa i ne, ako pricamo da li ce koristiti 2g ili 3g mrezu za voice kad si na wifi... Makar HTC to ne radi :) Zato 3g palim samo po potrebi, a mobile data je uvijek upaljen, i nakaci se kad izadjem iz wifi dometa (2g, sem ako rucno ne podesim 3g)

Da ja i pitam za to kad sam na wifi da koristi 2g za sve voice? A kad izgubi wifi signal da se prebaci na 3g

Bilo je verovatno 100 puta do sada ali ajde da ponovimo, nije na odmet :D

Šta koristite za sinhronizaciju foldera na androidu i dropbox-u? Da li može neki od softwera tako nešto?

Sta hoces da sinhronizujes? Za fotke imas Auto Upload, a ja licno za ostale stvari ne sinhronizujem nista. Sve sto mi treba vadim direktno iz dropbox app.

Nijedna aplikacija mi nije kompatibilna sa telefonom kad Play Store-u pristupam preko proxy-a sa kompa da bih vidio placene apps (nemam root). Ima li neko ideju kako da to rijesim? Htio bih da kupim neke aplikacije sad na popustu.

Ovo je vec 100x prezvakana tema: nemozes da kupis neku aplikaciju ako nemas root. I kad imas root i instaliran market unlocker mozes kupovati samo sa playstora sa telefona. Ne postoji nikakav drugaciji nacin da aplikacije kupis preko kompa.

I nema veze sto koristis proxy kad ti playstore detektuje telefon a ispred modela stoji neka domaca mreza. Meni playstore sa kompa detektuje phone kao Telenor Samsung Galaxy Note i cim ukljucim market unlocker na telefonu odmah ga detektuje kao Verizon Galaxy Note.

Sad kad razmislim verovatno moze onda i preko kompa da se kupi aplikacija ako se koristi proxy ali i dalje moras imati root na telefonu tako da navredi puno sto se moze kupiti i sa kompa.

Bilo je verovatno 100 puta do sada ali ajde da ponovimo, nije na odmet :D

Šta koristite za sinhronizaciju foldera na androidu i dropbox-u? Da li može neki od softwera tako nešto?

Dropsync

Poslednja izmena:
Promenio sam lozinku za GMail (jer mi ceo dan salju poruke da neko iz Kine pokusava da mi upadne na nalog, boga pitaj zasto) i od tada ne mogu da se ulogujem na telefonu. Sve zivo sam pokusavao, ono sto oni preporucuju na sajtu, ali ne ide. Jel imao neko slicna iskustva?

Sad kad razmislim verovatno moze onda i preko kompa da se kupi aplikacija ako se koristi proxy ali i dalje moras imati root na telefonu tako da navredi puno sto se moze kupiti i sa kompa.

Može i bez proksija, samo je potrebno preko google search-a naći aplikaciju i onda se bez problema može kupiti.

Ovo je vec 100x prezvakana tema: nemozes da kupis neku aplikaciju ako nemas root. I kad imas root i instaliran market unlocker mozes kupovati samo sa playstora sa telefona. Ne postoji nikakav drugaciji nacin da aplikacije kupis preko kompa.

I nema veze sto koristis proxy kad ti playstore detektuje telefon a ispred modela stoji neka domaca mreza. Meni playstore sa kompa detektuje phone kao Telenor Samsung Galaxy Note i cim ukljucim market unlocker na telefonu odmah ga detektuje kao Verizon Galaxy Note.

A u pm...Pa i koliko sam citao po netu, izgleda da je root neizbjezan. Ja ne znam koji je ***** google pa nas je uklonio sa liste....

EDIT:
Može i bez proksija, samo je potrebno preko google search-a naći aplikaciju i onda se bez problema može kupiti.

Pa ajde objasni kako da je kupim preko kompa ako nemam root na telefonu?
Nadjem ja aplikaciju, ali kaze da nije kompatibilna sa mojim telefonom....

Poslednja izmena:
A sto ne odradis root na telefonu? Ja sam sinoc odradio na 4.2 bas zbog market unlock-a (uz malu pomoc priest-a, hvala :) ), imamo isto gnex.

Pa ajde objasni kako da je kupim preko kompa ako nemam root na telefonu?
Nadjem ja aplikaciju, ali kaze da nije kompatibilna sa mojim telefonom....

Nisam rekao bez root-a, već bez proksija na kompu, a sa root-om na telefonu. Sorry zbog zabune.

Vidi da isključiš Turbo u Operi ako ti je uključen.

Promenio sam lozinku za GMail (jer mi ceo dan salju poruke da neko iz Kine pokusava da mi upadne na nalog, boga pitaj zasto) i od tada ne mogu da se ulogujem na telefonu. Sve zivo sam pokusavao, ono sto oni preporucuju na sajtu, ali ne ide. Jel imao neko slicna iskustva?
I meni izbacuju isto, bez Kine, ali ništa nisam menjao.

Pa opera je to, na njoj nista ne radi kako treba, nazalost.

PowerAMP ce biti ubrzo na akciji od 50% popusta u Americi. Trebalo bi da moze preko Market Unlockera da se kupi sa popustom. Probam pa javljam kada krene akcija.

Da li je neko koristi Rom Toolbox Pro, razmišljam da ga uzmem, mada i nije neki popust, sa 4$ na 3$?
Koje su razlike u odnosu na free verziju?

PowerAMP ce biti ubrzo na akciji od 50% popusta u Americi. Trebalo bi da moze preko Market Unlockera da se kupi sa popustom. Probam pa javljam kada krene akcija.

Sjajna vest. Koliko mu je sad cena? Jel' se zna mozda nesto za Titanium Backup? Veoma me nerviraju ovi iz TB-a. Nisu ucestvovali na onoj Google akciji gde su bile aplikacije po 0.25$, nema ih sad ali valjda ce bar za katolicki bozic da snize cenu na neku normalnu.
Jedino mi PowerAMP i TB fale pa da nemam vise piratckih programa na phonu. A da dajem 7 dolara za TB nepada mi na pamet.

Sada je 4.99$. Znaci, bice 2.5$. Ali akcija jos nije pocela, nadam se da ce do veceras poceti (zbog vremenske zone). Samo da ne ispadne na kraju da je to za kupovinu na njihovom sajtu.

Za TB nema jos nista.

Pitanje za one koji koriste Tapatalk HD.

Da li dobijate obaveštenja za subscribed teme?

Kad odem da kupim poweramp pise mi 2.49, a kad odem na buy pise mi 38.75 hk$ sto je oko 580 dinara.pa ispadne da nije na popustu.jel to tako treba ili ne? :confused:

ne, izgleda da je popust samo za USA. mora da se izabere neka USA mobilna mreza i onda nudi cenu $2.5
ja sam stavio neku austrijsku i cena je bila 3.99Eura.

sada sam stavio T-mobile USA, dobio sam cenu na marketu $2.49 - medjutim kada dodje do onog dela za placanje, iskoci mi cena $4.99.
znaci nista od popusta. probacu predvece, mozda se nesto promeni.

Ja upravo pazario PowerAMP za $2.49. :) Zezao sam se malo sa proxy-jem i T-Mobile US mrezom i sve je proslo ok.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno