Oko 2-3 sekunde mu treba do punog ekrana po ubacivanju telefona. Nemam cime da napravim video (jedina kamera mi je ona na samom telefonu) ali po YT imas gomilu klipova sa prikazima u detalje.
Ja ga sada koristim vec desetak dana i za sada sam prezadovoljan. Jako mi se dopada sto dok se koristi u tablet rezimu baterija na samom telefonu se dopunjava iz velike baterije na tabletu pa to daje prilicno dodatnog komfora u koriscenju samog telefona sto se tice potrosnje. Do sada sam koristio galaxy note i navikao sam da budem poprilicno stedljiv u koriscenju ako nisam blizu nekog punjaca. Sada je tablet ujedno i punjac i ukupan komfor je bitno veci.
Inace brzinom rada sam prezadovoljan. Sve radi fluidno, bez zastajkivanja i seckanja. U Quadrant testu premasuje bez problema 5000 poena ako to nesto znaci. U svakom slucaju moj subjektivni utisak je da sve radi jako brzo, bas kako treba. Ne bih se bunio da ima vise ram memorije ali i sa ovih 1gb to radi vise nego solidno. Task manager aplikacija je po difoltu odmah pristupacna i jednim dodirom gasi pozadinske servise i oslobadja dodatni ram za one kojima je vazno da sve bude tip-top u svakom momentu

Ono sto je mene najvise brinulo je dock za telefon na samom tabletu tj. ona vratanca koja na snimcima izgledaju prilicno nezno da ne kazem glindzavo

, ali u praksi nemam nikakav problem s tim i sve uzivo izgleda mnogo solidnije nego na videu. Mada, da budem iskren, mislim da je resenje na padfone 2 mnogo bolje. Toliko za sada, na brzinu. Pitajte ako vas jos nesto zanima. Sto se mene tice ova sprava radi kao luda

Inace mislim da je odlicna ideja otici i isprobati demo uredjaje na licu mesta gde je to moguce. Ja sam u NS pa ako je nekom bas jako stalo neka se javi na pp pa moze da isproba i moj uredjaj kad se dogovorimo.