Nisi lepo razumeo kako to funkcionise sa oziljkom. Nije ga on nemao ceo zivot pa mu se sad stvara, nego kako mu ovaj urezuje, njemu se menja secanje poslednjih 30 godina zivota. Svaki put kad mu ureze novu liniju, on dobija nova secanja. Idi na wikipediu i prostudiraj many worlds theory, srodingerovu macku i tako to.
Da ne bi sad cepidlacili, samo cu reci kada je ovaj zavrsio sa urezivanjem, on vise nema secanja da mu se to stvaralo na ruci, nego da ga je imao ceo zivot, 30 godina od kada je lezao na stolu i dok mu je doktor urezivao. On se seca neke alternativne price, verovatno da su ga pustili, a ne da su ga ubili. Kao sto se Bruce Willis seca da je ubio Bruce Willisa kad je bio mlad i ziveo zivot 30 godina, i kao kada Joseph menja tu buducnost radeci druge stvari u sadasnjosti, Bruce-u ta secanja blede i stvaraju se nova, od Emily Blunt.
Kada ovaj drugi dodje na adresu i upucaju ga, on verovatno umire sa secanjem da je lezao tu, da su ga pustili, da je ziveo zivot, da je loopovan nazad, da je pobegao, preskace ogradu i odjednom "OMG moram da idem na tu i tu adresu, sad je taj momenat". Kada ubiju mladju verziju njega, les stare verzije nestane kao Bruce Willis na kraju.
Nevezano za ovo, sto se tice urezivanja i menjanja secanja, ono se menja u najmanjem vremenskom intervalu koji postoji u univerzumu. Kada bi recimo on ranio samog sebe i uzeo se na negu (kod sebe kuci), secanje old himself-a bi se konstantno menjalo zato sto on nije ziveo takav zivot kada je bio mlad, negujuci svog old selfa (tj samog sebe

). Zato se u time travelu stalno pominje krv na usi, sizofrenija, eksplodiranje mozga, zato sto svest ne moze da podnese toliko promena. Mada to ne bi trebalo da utice na mozak i ljudsko telo/um uopste, zato sto se to desava na kvantnom nivou (whatever sad sam smislio), nema veze sa secanjem i zamorom mozga, zato sto bi se instantno menjalo (a ne bi bledelo, dolazilo i vracalo se kao u filmu). Jednostavno bi se ubagovali oboje posto ne bi to moglo da funkcionise, ili time travel funkcionise kao u Lostu. Ili bi jednostavno nastajalo beskonacno svetova sa svim mogucima scenarijima. Uostalom sta ja znam, zadrzacu svoje argumente na stvarima koje su ONI objasniili da bi ih kasnije prekrsili.