Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Neki predlog za tracker koji je posvecen aplikacijama prvenstveno?

HD-space ponovo u funkciji, prelaze na nov server za 5 dana, do tada sve freeleech, udrite :)

Imam 3 pozivnice, pa ako neko hoće da iskoristi freeleech period ...

EDIT:

Elbitz otvoren.

Poslednja izmena:
Imam i ja 10 komada i 10 komada ako neko slucajno nema bithdtv...

Pozdrav društvo, treba mi preporuka za tracker sa elektronskim knjigama. Hvala unapred.

Registrovah se na hdtorrents. Ovih par filmova sam skinuo maksimalnom brzinom, ali niko ne skida od mene nista. Uload 5-10kb. Tim tempom necu do nove godine seedovati koliko sam skinuo za dan. Da li mi se posle nekog vremena seedovanja racuna kao da sam uploadovao koliko sam i skinuo?

Ne, dobijaš seed bonus koji kasnije možeš da zameniš za upload. To ide sporo. Savet: skini 10 najmanjih torenata i neka ti uvek budu na seedu.

Hvala na brzom odgovoru. A ima li neki koji funkcionise na onaj nacin na koji sam pitao. Da mi se posle nekog vremena racuna da sam ga uploadovao celog? Nemam bas mnogo mesta na hardu da drzim mnogo hd filmova pa zato pitam.

Nema. Kao što reče, skini 10 najmanjih torenta (od 40-50 MB) i njih drži na seed. Ostale možeš da brišeš.

Al ne odmah po preuzimanju da ne bude hit 'n' run

Registrovah se na hdtorrents. Ovih par filmova sam skinuo maksimalnom brzinom, ali niko ne skida od mene nista. Uload 5-10kb. Tim tempom necu do nove godine seedovati koliko sam skinuo za dan. Da li mi se posle nekog vremena seedovanja racuna kao da sam uploadovao koliko sam i skinuo?

Dobar način da središ ratio je da uploaduješ nešto čega trenutno nema na sajtu, recimo novi Betmen u 720p HDChina verziji je bolji od postojećeg scenskog ripa koji je tamo i išao bi samo tako, sigurno imaš spor upload kao i svi mi, ali opet bi u roku od par dana uspeo da rešiš to.

Da li postoji mogucnost da posaljem svoje SeedBonus poene nekome (HD-Torrents, HD-Space)? Ne uspevam da nadjem.

Jel radi pozivanje na TL, ako radi, zaista bi mi znacila pozivnica. Imam SB, ne brinite. :)
Imam 1x HD-Space

Poslednja izmena:
Opet cu pitati za dojumentarce, BBC emisije i te stvari. Na RUtrackeru nalazim samo sinhronizovane na ruski. Zna li neko neki privatni ili javni torrent gde su na engleskom?

Mvgroup.org, uvek otvoren, a trenutno je otvoren i dosc4you, onda na thebox.bz (uvek otvoren) imaš BBC stvari. Možeš i da popuniš aplikaciju na ScienceHD.

Poslednja izmena:
Treba meni pozivnica a HD-Space ako ima neko, hvala!

Imam ja posalji mail na PP

Ja ostavih na prethodnoj strani da imam gomilu...

... naravno pp sa mailom.

Trenutno veoma tesko. Da si pitao pre mesec dana, mozda je moglo da se nadje nesto...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno