Da se nadovezem na svoj post...
Sa promenom sherovanog foldera, PS3 mi je i proradio nekako (s tim sto mi nekad i ne pronadje video renderer, tj. tv), titlova ima, ali ne moze mreza da izgura, secka i slika i zvuk, i to na obicnom divx-u... Imam 56Mbps ruter, sta bi bilo optimalno da ne secka, pa i fullhd... Ili nesto treba mozda da se podesava oko onih kodeka ili sta vec da to proradi normalno...
sve mi ovo nekako deluje kao bangljavo resenje, ostaje mi veza preko hdmi, dok se mozda ne odlucim za android stick sa xbmc, ali koliko vidim tu ima problema sto ih xbmc ne podrzava skroz hardverski...
u sustini, ovu varijantu sa media serverom sam najvise hteo da probam da vidim da li ima, image flickering-a, koji mi se javlja na hdmi-ju, niko se na to nije zalio ovde, a vidim pise se po avs forumu...
desava se samo na slici sa pc-ja, na tv-u ne, znaci kad pustim film, kad su neke brze scene, prelazi, pojavljuje se kao linija, kao da je secnuta malo slika, i uglavnom je uvek na istom mestu horizontalna malo iznad titla, i odmah se izgubi... malo je teze za objasniti...
nije cak ni da mi previse smeta, al malo nervira, pa sam hteo da proverim da li bi se to desavalo i sa wireless-a
Da dodam...
Sad sam probao i sa XBMC servera, video radi bez greske, ali nema titlova, znaci nesto je do podesavanja, do transcodinga ili cega vec... vec se umorih, ako neko koristi neko fino resenje, mogao bi da kaze sta i kako...