Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Da li je neko probao da "nakači" bluetooth tastaturu na ovaj naš tab?

Ubacio MTS karticu i trazi mi network pin code. Pretpostavljam da je zakljucan. Da li ima negde tutorial kako se otkljucava? Otkljucavao sam P1000 Samsung bez problema, ne znam da li je ovde isto...

Ako instaliras CM9 ili CM10 dobices otkljucan tab.

Nisam probao bt tastaturu ali radi sigurno. Gledao sam neke, 3800din su bile. Sta znam, malo mi je bespotrebno, vise bi mi dock trebao a njega nema.

Ako instaliras CM9 ili CM10 dobices otkljucan tab.

Nisam probao bt tastaturu ali radi sigurno. Gledao sam neke, 3800din su bile. Sta znam, malo mi je bespotrebno, vise bi mi dock trebao a njega nema.

Da ima dock da se nabavi, to bi bilo rešenje, isto razmišljam oko nabavke tastature, već imam bežičnu, kupovina bt bi bila bacanje para, jedino neka ultra jeftina varijanta koja provereno radi...

Meni MTS kartica radi dobro na CM10

Poslednja izmena:
Evo instalirao poslednji rom update i gapps. App za kameru radi , ali nema slike jos! Primetio sam malo duze dize sistem, ali nista strasno! Neke app nisu htele da rade posle instalacije rom-a i gapps-a, ali reinstaliranje istih posle rade. Neke bitnije promene nisam primetio, ali bitno je da sve radi kako treba osim kamere.

Dock ima da se nabavi :D , ali u Grckom vodafonu , pa ako neko ima nekog u Grckoj eto resenja!! :D :D ;)

Nema u Grckoj, sad gledao :( A mogu da nabavim iz Grcke :)

Pitanje, moj nije nikad diran ni hw ni sw. Danas je crn, odbija da se puni ne pali crvenu lampicu. Kada ga prikopcham tako "ugashenog" na komp komp ga prepozna...neki predlog? ideja? hw reset ima neki ?

Solved hw reset.

Pa bilo bi lepo da nam ponude u februaru posle godinu dana kao zamenu uz novi ugovor, npr.

Ili bar sw upgrade. Sad citao uputstvo sad ga pravi Lenovo

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pitao Joe veli ne vredi drugi proizvodjaci prva serija ZTE a Lenovo za drugu generaciju pa sw neće biti kompatibilni

Joe je upravo zatvorio razvoj za ovaj tablet prelazi na novi telefon i skinuo je sve romove sa download-a.

3.2.1. je ok (meni) nedostaje samo otključanost tableta za ostale mreže. CM10 jako dobro radi, dopada mi se trajanje baterije, praktično ga nedostatak kamere (kome kamera nedostaje) čini kompletnim za ovo još uvek solidno parče hardvera.

Pa citajte sta pise tamo. Nije odustao od taba, radice jos na njemu a tema ce se otkljucavati i zakljucavati.

Da li neko zna koja je priblizna cena ovog tableta kada se kupuje nov i koja je cena kada se kupuje - prodaje polovan ( moj je oko 6-7 meseci star i neogreban kao nov ).
Koliko sam ja uspeo da nadjem na netu izgleda da i nije bio u slobodnoj prodaji vec samo na ugovor kod mobilnih operatera .
Hvala

Da li neko zna koja je priblizna cena ovog tableta kada se kupuje nov i koja je cena kada se kupuje - prodaje polovan ( moj je oko 6-7 meseci star i neogreban kao nov ).
Koliko sam ja uspeo da nadjem na netu izgleda da i nije bio u slobodnoj prodaji vec samo na ugovor kod mobilnih operatera .
Hvala
I mene zanima, pod ugovorom je nije ih bilo u "slobodnoj" prodaji u februaru navrsava prvu godinu

Mozda je neko nedavno kupovao ili prodavao ovaj uredjaj polovan , pa moze da nam kaze svoje iskustvo .

Prvi put sa uzeo tablet u zameni za pc,drugar ga ke cenio 250e (nov iz VIP_a)uzeo sam ga ne znajuci nista o ovom modelu, ali konfiguracija mi je zvucala obecavajuce ( "ubica").Uzeo sam ga u nameri da ga procackam i da ga prodam(u svakom slucaju lakse za prodati od dual core pc , prodao sam ga za nedelju dana) sto se pokazalo kao dobar potez.Posle nekog vremena nasao ga na licitaciji za oko 160e .Uzeo sam ga sa istom namerom ali se ispostavilo da je smart tab10 dobar ako ne i najbolji dil za te pare tako da je evo i danas mom vlasništvu. Ko god ima prilike da ga uzme, i bez garancije nece se pokajati,jer u svakom slucaju dobija odlican tablet ( odnos cena-kvalitet).

Odlican je tab. Ja sam moj prodao pre neki dan, tj. dao sam ga kolegi, samo da placa racun uredno. Vip je zabranio prenos ugovora da drugo lice pa je malo nezgodno sada za prodaju.

Posle rootovanja tablet više neće da upali DHCP. WiFi radi kada mu se dodeli statička adresa ali neće da upali DHCAP i privati adersu od rutera. Da li je neko imao taj problem i kako je rešio?

Da li jos neko ima problem sa povezivanjem na google.com ili google.rs preko taba. Prijavljujemi neki DNS entry i sistemsku gresku na operi, dolphin browseru i na obicnom android browseru. Mogu da se povezem na google.de npr ali na gore pomenute ne. Kada ukljucim tetering preko wifi, a koristim vipovu vezu na galaxy s se bez problema konektujem na gore pomenute. Brisao sam kes browsera, restartovao tab ali sve isto. Gmail aplikacija mi radi normalno.:eek:

Nazad
Vrh Dno