Šta je novo?

Poslednji odgledani film(ovi) i serije - "obavezno procitati pravila iz prvog posta"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Total Recall - јел он у ствари све то "сања" или је стварно, јер се на крају појављује она реклама за Рикол, ништа ми није јасно!

i ne treba da bude. mozes sam nesto da zakljucis i prihvatis

Da, da... Law abiding citizen extra film, gledao sam ga odavno od mene sve pohvale i naravno da se pogleda...

Gledao Total Recall... Hm... Nisam gledao sa Arnoldom, tako da ne znam kakav je taj prvi, ali svidja mi se film, iako ne volim sci fi... Ocena 7.5/10

Juce navatam na TV-u jedan film sto sam pre uhvatio samo kraj i sad sam ga pogledao celog... http://www.imdb.com/title/tt0314121/

Smejao sam se bas bas... Ima nekih stvari koji mi nisu nesto, ali vecinom sam se smejao... Ocena 7/10

serija gde je ostao samo jedan brod, a da je nova, tek iz daljine zvuci kao River ... daj jos malo opisa

Puštaju je na AXN kanalu. Trenutno 2 sezonu. Znam da nije River. Možda je El Barco? Muči me samo to što mislim da je američka serija.

Ovo piše za El Braco

Opis:

Globalna kataklizma, uzrokovana je fatalnom nesrećom u Ženevi, u Švajcarskoj, ispunjenjem akceleratorskih čestica, vodiće nas u život posade i u život učenika školskog broda Estrella Pollar (Polarna zvezda). Izolovani i svesni da imaju samo jedni druge, brod će postati njihov jedini dom.

Poslednja izmena:
Brate, ne mogu da gledam Španske serije:wall:

Ni ti nisi gledao original?

Očigledno nisu ni čitali ništa od Filipa K. Dika. Kod njega u svakoj knjizi negde na pola izgubiš pojam o tome šta je stvarno, a šta nije i nikada ga više ne povratiš :p

Očigledno nisu ni čitali ništa od Filipa K. Dika. Kod njega u svakoj knjizi negde na pola izgubiš pojam o tome šta je stvarno, a šta nije i nikada ga više ne povratiš :p

Been there, done that.

Total Recall -
Zasto iko misli da ono nije bio san? Zbog reklame? Zasto da ne stave reklamu u san, ili je to "for the lulz" po njihovom scenariju , ili je on stvorio. U oba slucaja prosta reklama ne moze da negira vise razloga zasto je i ocigledno da je san.

Azijat u Rikallu mu je naveo sve sta ce da ga ceka, to su mu i dali. Koja je slucajnost da se tako nesto desi?

Ona scena u holu sa crncem je verovatno:
1) Ili njegov proizvod borbe protiv podsvesti koja je svesna da je to san, i da reaguje na to. Nazalost ili na srecu, nije uspela;
2) Ili njegov proizvod maste koji je proizisao iz toga da se svako od nas zapita da li je sve ovo oko nas stvarnost ili iluzija (Inception, Matrix), pa podsvest testira na neki svoj nacin.

Posto crnac ocigledno dolazi sa informacijama iz "stvarnog sveta" -da su dosli on i njegova zena u Rikall-, ili on bar tvrdi da je tako, Colin je trebao da mu kaze da se crnac ubije pistoljem koji drzi. Ako je crnja pricao istinu, ubio bi se da bi mu dokazao da je san, i Colin bi saznao. Ako to nije san i stvarno je dosao crnac da ga odvrati od plana, jednostavno se ne bi ubio. Pretpostavljam da postoji i scenario da je to sve san i da je Rikall ubacio crnca samo da bi mu dokazao da to NIJE san, ali ako se u tom slucaju crnac ubije, znace da je san, ako odbije da se ubije nikom nista.

Onaj njegov san sa Jessicom na pocetku se moze objasniti tako sto je to san kao i svaki drugi, svi imaju snove koji se ponavljaju, njegov je samo bio takav kakav jeste, a u Rikall je otisao bas zbog toga, i izabrao scenario bas po tome, i kasnije se taj nejgov san projektovao na scenario koji su mu oni dali, sto i nije tako nemoguce, kada se uzme u obzir duzina tog njegovog inicijalnog sna i radnja. Ono je moglo da se uklopi u 1000 razlicitih scenarija.

Takodje tatovaza mu ne postoji na ruci tokom celog filma. On moze umom da je izbrise ili ona jednostavno ne postoji u snu, ali da se sama skloni, tesko. Ok, razumem na kraju filma da je nema (ona scena), izbrisala bi se, ali nema je ni u scenama koje su odmah posle Rikalla. Takodje tesko da ona scena na kraju kada pogleda ruku aludira na "lol izbrisa mi se kul tetovaza" ;).

U krajnjem slucaju moguce je da je ono sve san, a da je i pocetak filma san, gde on sanja stvaran zivot (koji ko zna u kom je layeru iznad), posle kada je otisao u Rikall to mu se jednostavno projektovalo kao sto sam napisao. Dosta toga je moguce ali da je sve ono posle odlaska u Rikall realnost, ne verujem, iz razloga koje sam napisao, i iz razloga sto bi to jednostavno ubilo poentu filma.

Poslednja izmena:
OMG ovo je neverovatno. Da li je iko od vas cuo za stvar zvanu SPOILER? To o cemu diskutujete je nesto najbitnije u celom filmu, kako prvom, tako i ovom drugom.

Total Recall 2012 - Nije me bas nesto odusevio, pogotovo gluma ove dve glavne glumice (Dzesike i Kejt) . Ovi CGI efekti su ok, ali mi prica nije drzala bas paznju 6/10 max od mene.
Original mi je dosta bolji i zanimljiviji.

Aj preporucite neki film umesto da smarate 5 strana o glupavom blockbuster-u, koji se vrti na svim trackerima i svi smo culi za njega.

Uuu dobar film!

London Boulevard mi pade na pamet, verovatno sam ih gledao u istom periodu.

Poslednja izmena:
Aj preporucite neki film umesto da smarate 5 strana o glupavom blockbuster-u, koji se vrti na svim trackerima i svi smo culi za njega.
Tema se zove poslednji odgledani filmovi i serije, a ne zove se preporucite mi neki film. Otkud mi znamo sta se tebi svidja, sta si gledao a sta ne? Imas imdb, imas liste koje ljudi tamo sastavljaju pa gledaj.
Primer:
1. http://www.imdb.com/list/k80FazMxsaY/
2. http://www.imdb.com/list/zcspkLx-zkk/
3. http://www.imdb.com/list/Jp1-RPLmtws/

Poslednja izmena:
Hvala na preporukama ali moj post je bio u smislu da preporucite nesto sto ste gledali i da malo batali tolka prica o Total recall-u :)

Novi betmen - samo da nije PG-13..
Total recall - zali boze para za budzet.

Odakle ti?

Nvm sad videh, nista cekacu nesto bolje :p

Poslednja izmena:
The Raid:Redeption : 5\10 ,mozda i 4 .... dal sam ovde citao ili po YT da je film ludilo...od ludila samo "lu" ... Smor... a skoro sam gledao i "Prometheus" - 2\10, i to 2 za trud :D djubre neopevano, gubljenje vremena za medalju.

Sinoć gledao Cloud Atlas. 8/10

Dug oko 3 sata ali vreme proleti jer je jako zanimljiv. Nije nista Epic i te fore ali je stvarno dobar filmić nezavisne produkcije.

Dobar je Savage, kao lagana razbibriga

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno