Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Evo ja dobih 4.2 preko OTA.

Videh na netu da su ga pustili juče, pali stara fora da u Apps uradiš clear data za Google Services Framework, Force stop, odeš na home, uđeš u About tablet i pustiš da proveri jel ima nove verzije.

Svukao update od 80MB i evo sad završio instalaciju, build je sada JOP40C. Deluje OK, malo ću da se poigram sad.

EDIT: probah i za sada mi od applikacija radi sve što imam instalirano, osim MX Player-a i DICE Player-a :(

MX kaže unsupported Android version, a DICE samo izbaci DICE has stopped.

Poslednja izmena:
Baš sam sad hteo isto da napišem. Šta da koristimo za filmove dok ne updateuju ova dva?

Koliko videh po netu VLC radi. Nije bitno, po količini poruka u zadnja dva dana na MX i DICE grupama, verovatno da će ubrzo izaći update za makar jedan od dva.

Jedno nub pitanje.. Jel moguce povezati n7 sa obicnim mob (nokia c3/c5) za izlazak na net i kako?

Hvala @Mighty. Stigao 4.2!

Prilozi

• Screenshot_2012-11-14-10-18-51.png
    Screenshot_2012-11-14-10-18-51.png
    124.4 KB · Pregleda: 189
Jel mi se cini ili su smanjili ove ikonice u onom dock-u kod pocetnog ekrana?

Jel mi se cini ili su smanjili ove ikonice u onom dock-u kod pocetnog ekrana?

I meni nekako deluju manje ikonice u docku defaultnog launchera, sad kad pomenu, nisam obraćao pažnju dok mi nisi rekao. Možda kolektivno tripujemo :)

Evo ja dobih 4.2 preko OTA.

Videh na netu da su ga pustili juče, pali stara fora da u Apps uradiš clear data za Google Services Framework, Force stop, odeš na home, uđeš u About tablet i pustiš da proveri jel ima nove verzije.

Svukao update od 80MB i evo sad završio instalaciju, build je sada JOP40C. Deluje OK, malo ću da se poigram sad.

Meni jos uvek ne izbacuje update :mad:

Evo i mene na 4.2.

Verzija od 32 Gb u PC Practicu za 28990.

Meni Galerija jako baguje, a i ponekad javi da je prestala sa radom. Molim vas vidite da li je i kod vas tako. Radi se o verziji 4.2

Pustite neku pesmu i videcete kako su jaki zvucnici. Znaci bio je softverski, a ne harverski problem u zvucnicima. WOW.

Pustio sam 10ak spotova i crtanih iz Galerije, nije mi ništa zabagovalo. Skroz sam zaboravio da nije samo za slike, ima klinac gde da gleda crtane dok ne srede MX ili DICE.

Zvuk deluje jači, moraću da probam večeras Skype. tu mi je bio dosta tih zvuk.

Nego primetih nešto drugo, kao da su sredili glupavi nVidia PRISM, kad puštam spotove iz Galerije, posle gledanja spotova ne deluju mi više isprane boje kad izađem iz galerije, ikonice i widgeti imaju normalno zasićenje boja. Videću kad srede ostale playere, da li je i kod njih tako.

Poslednja izmena:
Probaj više puta, meni je izbacio update iz trećeg pokušaja, pitanje koliko su opterećeni serveri za update.

Odradio sam update, problem je bio sto se Service Framework pali kad se pretisne home dugme. Treba da se upali About Tablet, pretisne se Home dugme, ode u Apps>Google Services Framework, odradi Clear Chache, Clear Data, Force stop, pa se preko multitasking dugmeta prebaci na About Tablet i proveri da li ima System Update-a. Ovo je meni pomoglo ;)

Elem, prvi problemi, Youtube, Google Search, Facebook messenger i Pulse News ne mogu da se azuriraju. Izbacuje gresku [RPC:S-5:AEC-0]

Odradio sam update, problem je bio sto se Service Framework pali kad se pretisne home dugme. Treba da se upali About Tablet, pretisne se Home dugme, ode u Apps>Google Services Framework, odradi Clear Chache, Clear Data, Force stop, pa se preko multitasking dugmeta prebaci na About Tablet i proveri da li ima System Update-a. Ovo je meni pomoglo ;)

Elem, prvi problemi, Youtube, Google Search, Facebook messenger i Pulse News ne mogu da se azuriraju. Izbacuje gresku [RPC:S-5:AEC-0]
Zbog takvih stvari planiram da ubacim Factory Image 4.2 večeras, jer je i kod mene OTA 4.2 i preneću utiske ako ima ikakve razlike.

Meni je odmah posle 4.2 update-a Google Play izbacio da imaju nove verzije Youtube-a i FB Messenger-a, pustio update i normalno rade. Probaj da resetuješ tablet pa proveri Google Play za update-ove.

Meni se čini da baterija kraće traje tj Battery HD tako kaže. Restartujem uređaj, ništa ne pokrenem, napunim ga i otkačim od punjača, ugasim i ostavim preko noći i Battery HD mi kaže da u proseku za 5h potroši 10% dok stara grafika sa JB 4.1 mi kazuje da potroši 10% za 8-9h pod istim uslovima. Sve vreme je upaljen WiFi, GPS i Sync.

Kakvi su carevi ovi iz PC Practic-a. Ista im je cena za 16gb i 32gb modele (oba na akciji). Mozda je neko gadljiv na vise slobodnog mesta na uredjaju ili mu je broj 32 nesrecan pa kupi onaj od 16gb. Kakvi indijanci. Ne znam za vas ali ja se nekako osecam prevarenim...

Mogu li torrenti da se skidaju na N7 preko OTG-a na eksterni hdd?

Dice player updateovan.

Hvala, radi. Ovo je bilo brzo.

@bojpop, što se osećaš prevarenim? Kad si kupio svoj N7? Ako je bilo posle najave 32GB modela ok, ako je pre to je najnormalnije da proizvodi pojeftine vremenom.

U februaru sam svoj SSD Samsung 830/128GB platio 160€, sad za te pare ima 840/250GB / to je duplo za iste pare, pa ipak ne čupam kosu :)

Poslednja izmena:
Nije bilo zvanicno najavljeno, ali je bila fora da se zna da ce izaci. Normalno je da pojeftine proizvodi ali u pitanju je 20 dana. A i zasto onda Google ljudima koji su ga uzeli u zadnjih mesec dana preko store-a daju vaucere od 25e ili $?

Nije bilo zvanicno najavljeno, ali je bila fora da se zna da ce izaci. Normalno je da pojeftine proizvodi ali u pitanju je 20 dana. A i zasto onda Google ljudima koji su ga uzeli u zadnjih mesec dana preko store-a daju vaucere od 25e ili $?

Pa zato što se osećaju prevareni :)

Ja imam problem posle update da ne mogu ni jednu aplikaciju da instaliram sa Google play.Ima li ko ideju u čemu je problem?

Nazad
Vrh Dno