Šta je novo?

FIFA 13

Heh, da, tako je pisalo. I meni i dalje mora da radi ALT F4. Nista im ne verujem da su ispravili. Nije ni cudo, jer je duplo jeftinija, verovatno su stavili neku bedu od servera ili ih mrzi da naprave ljudski kod.

Auuu,ne mogu jos da se nacudim.Izvukao sam Balotelija,nikada nisam bio ni blizu da izvucem nekog dobrog igraca.

Auuu,ne mogu jos da se nacudim.Izvukao sam Balotelija,nikada nisam bio ni blizu da izvucem nekog dobrog igraca.

Super Mario! Bas volim da igram sa njim, jako je dobar i super mi lezi.

Nije mi jasno kako to da ima dosta ljudi sa brutalnim timovima koji ne igraju nista posebno. Kako neko ko skupi za Mesija, Ronalda, Serhia Ramosa izgubi od mene a ja nisam ni blizu da ih kupim?!

Zanima me:

- da li FIFA 13 ima multijezicne komentatore ?
- da li je graficki bolja od max. grafike Fifa 12 ?

Super Mario! Bas volim da igram sa njim, jako je dobar i super mi lezi.

Nije mi jasno kako to da ima dosta ljudi sa brutalnim timovima koji ne igraju nista posebno. Kako neko ko skupi za Mesija, Ronalda, Serhia Ramosa izgubi od mene a ja nisam ni blizu da ih kupim?!

Kako ti nije jasno? Trose pravi novac na pakete, ili se bave trgovinom unutar UT i tako skupljaju novac!

Zanima me:

- da li FIFA 13 ima multijezicne komentatore ?
- da li je graficki bolja od max. grafike Fifa 12 ?

1) Ima, ja imam komentatore na 4-5 jezika. Imam 2 različita engleska komentatora
2) Nema velike razlike u grafici, ovo je plafon što se tiče ove generacije konzola i neće biti velikog napretka u tom polju ni u sledećoj generaciji fife ako do tad ne izađu novi xbox i ps.

Ja ne mogu da vjerujem da jos uvijek nije rijeseno da kad dam neki euro gol, da ne mogu ODMAH da ga sacuvam, nego da strepim da protivnik u medjuvremenu ne izadje iz igre i tako moj gol da ode u zaborav...Desavalo mi se par puta da dam neki extra gol i posle toga napunim protivnika i on frustiran fino izadje iz igre i onda popizdim nachisto.

A sto mene nervira sto kada se zavrsi utakmica, server ne razveze trenutno protivnike i pusti da radi ko sta hoce... Desava se da onaj drugi ne stisne dugme za dalje, i onda moram da cekam par minuta dok gledam igrace kako se pozdravljaju, replay-eve...

Inace, jednom mi se desilo, ja imam loptu na sredini terana, tek od jednom sudija nicim izazvano svira a komementator vice It's a penalty!!! I to za protivnika... Malo je reci da sam se iznervirao :)

Cemu sluzi novac sakupljen u online sezonama? Ocito, za UT mod je beskoristan...

Kako ti nije jasno? Trose pravi novac na pakete, ili se bave trgovinom unutar UT i tako skupljaju novac!
Shvatam da je moguce ali me vise zanima u kojoj meri oni to rade? Nemam nameru trositi pare na paketice ali dosta igram i trgujem pa opet nemam za takve igrace. Nisam siguran jel nesto propustam

Cemu sluzi novac sakupljen u online sezonama? Ocito, za UT mod je beskoristan...

Ako mislis na onaj EASFC novac, to ti je da kupujem neke dodatne stvarcice u onom katalogu, kao npr nove kopacke za Virtual Pro, nove lopte, nove proslave, pobeda/nereseno/dodatni mec u sezoni...

Shvatam da je moguce ali me vise zanima u kojoj meri oni to rade? Nemam nameru trositi pare na paketice ali dosta igram i trgujem pa opet nemam za takve igrace. Nisam siguran jel nesto propustam
Ako imas para da ulozis, za par dana mozes da obrnes gomilu novca. Ja sam se bavio u pocetku, sada sam se malo ohladio.... Ali eto ja za ovih mesec dana igranja otprilike, imam trenutno oko 100.000, jos mi ostalo da prodam formacije i trebalo bi da imam negde izmedju 150-170.000. S tim da sam potrosio na svoju ekipu oko 130-140.000, a od meceva sam zaradio nekih 70.000. Pa ti racunaj! :D

1) Ima, ja imam komentatore na 4-5 jezika. Imam 2 različita engleska komentatora
2) Nema velike razlike u grafici, ovo je plafon što se tiče ove generacije konzola i neće biti velikog napretka u tom polju ni u sledećoj generaciji fife ako do tad ne izađu novi xbox i ps.

Hvala brate... cini mi se da to vec imam na Fifi 12... i jos ponesto vise od modova.

Ako imas para da ulozis, za par dana mozes da obrnes gomilu novca. Ja sam se bavio u pocetku, sada sam se malo ohladio.... Ali eto ja za ovih mesec dana igranja otprilike, imam trenutno oko 100.000, jos mi ostalo da prodam formacije i trebalo bi da imam negde izmedju 150-170.000. S tim da sam potrosio na svoju ekipu oko 130-140.000, a od meceva sam zaradio nekih 70.000. Pa ti racunaj! :D

Ti si bas lepo trgovao.

Ovo mi je prva godina da igram UT pa mi je trebalo malo vremena da pohvatam sve, tek skoro sam krenuo da trgujem. Obicno stavim najbolje igrace preko noci da se prodaju pa u toku dana kad uhvatim vremena trazim bolje cene. Npr, sinoc su mi se prodali Tevez i Baloteli, pa u medjuvremenu uzmem Jesus Navasa i jos jednog Balotelija i probam obojicu. Na kraju sam imao isti tim kao dan pre sa 20000 u plusu bez odigranog meca. To mi je jedan od nacina na koji zaradjujem.

Drugi je da povremeno pogledam trenere sa buy now ispod 2000. Nadje se ponekad neki Ferguson ili Del Bosque koji se posle lagano prodaju 6,7K.

Sta ti sve radis?

Ja upravo usao u 3. Diviziju UT. Gde kupujete formacije i zasto bi ih kupovao? UT je vrhunac FIFE. Steta samo sto je Sony jos danas kod mene, dajem ga ortaku na mesec dana :-(

Ja trgujem samo sa formacijama...

Kupujem samo sledece:

4-3-3: kupujem do max. 3k a prodajem za 3.9-4k
4-4-2: kupujem do max. 1.8k a prodajem za 2.5k
4-1-2-1-2: kupujem do max. 5k a prodajem za 6.5-7k

Dakle zavisi kako kad, ali eto npr na oko ulozenih 50k za formaciju 41212 (oko 10 kartica), dobijas oko 65k. Sve zavisi po kojoj ceni prodajes minus proviziju koju uzima EA sto je 5% od iznosa koji si dobio. Dakle obrnes 15k bez problema.
Naravno, treba zato provesti neko vreme na aukcijama, traziti i nadati se da ces dobiti po dobroj ceni. Takodje treba pratiti uopsteno trziste, jer padaju cene npr kada izbace novi TOTW jer tada ljudi masovno kupuju pakete pa onda se dosta novih formacija nadje na aukcijama. Ali cini mi se da tokom vikenda opet malo skoce, jer ljudi opet malo vise igraju, ima se vise slobodnog vremena. :)

Eto toliko od mene.

Dosao sam do druge ali ne verujem da cu odmah u prvu. Sve ostqle sam osvajao iz prve, ovde posle 5 kola imam 6 bodova( u 92 min dve tekme moji mase sa 5 metara glqvom sami). Ako i prodjem, tesko da cu uzeti titulu...

Izasao je drugi patch za PC.

Gde moze da se skine ovaj patch?

Kada igrate sa drustvom jel podesavate nesto od game setting-a? Ili igrate sve po defaultu i stavite tezinu? Mi igramo na pro i jos ukljucimo samo enac, ostale stvari ne diramo. Mada smo se tek par puta okupili tako da jos niko nije iskusan.

Poslednja izmena:
Jedino sto bi preporucio svima kada igraju sa drustvom, da stave na Game Speed da bude Slow... jednostavno je lepse i realnije igrati tako.

Jedino sto bi preporucio svima kada igraju sa drustvom, da stave na Game Speed da bude Slow... jednostavno je lepse i realnije igrati tako.

A ono u kontrolama assisted?

Zar ne postoji neki emulator za gamepadove? Bas sam u velikom hendikepu jer desna palica mi nicemu ne sluzim a vidim da postoji gomila mogucnosti sa njom.

Desna palica pre svega sluzi za davanje fora igracu, da je gurne pa da trci i naravno za one skill driblinge... :) L2 + desna pecurka za driblinge.

U kontrolama nista vise ne diram, mada ako hoces mozes da isprobas pa da vidis kako ti to izgleda!
Odlicno sve izgleda kada se sve postavi na manual, ali tu treba dosta vezbe da bi igrao kao kada igras na assisted. Tako da to nema poente dirati kada igras sa drustvom.

Jos sam pocetnik da bi tolko eksperimetisao :). Ovo mi je prva Fifa posle ko zna kolko godina a ni PES nisam dugo igra.

Ja sam iznad bio pricao oko problema sto na mom gamepadu ne radi desna palica tj. nicemu mi ne sluzi kao sto sam napisao. Mada i drugar ima skupe wifi gamepade od oko 4000din po komadu pa ni tamo ne radi desna palica tako da nemamo ni on ni ja driblinge niti branjenje golmana u sutanju penala.

Imam jedan problem kada vodim igrace uglavnom po bocnoj strani do aut linije. Za to vreme me uvek prati neki moj igrac koji ceka dodavanje, zatim pritisnem jace 1 tj Y to bilo da uposlim loptu u prazno a ujedno i malo usmerim ukoso prema tom igracu i u 85% slucajeva ili daleko slabije doda nego kolko sam jako hteo da se doda ili vrati loptu nazad tj. nekom igracu odma iza. Pa sam mislio da ima mozda neke veze oko tog podesavanja oko assisted ali ako svi igraju po defaultu i nemaju taj problem onda ne znam gde gresim...

Ma budalesa assisted. Jako me je nervirao jer cesto u gol sansama dodaje loptu potpuno pogresnom igracu ili je daje preslabo... Vrlo frustrirajuce. Sada sam stavi9 na manual, cesto se iznerviram jer jos nisam navikao, ali bez dileme igram bolje i sad mogu da odigram ubacivanja koja pre nisam mogao. Sve u svemu jako sam brzo profiturso od prelaska na manual.

Jel to mislis na pass assistance da od kada si iskljucio da je bolje? Opet je i fora kako inace igraju ljudi, kako igraju na online. Bilo bi bezveze i bez i sa asistiranjem igrati ako tako vecina ljudi ne igra.
Nasao sam emulator neki ali nisam siguran kako se podesava i da li moze da se podesi ako nema gamepada na skisku

http://code.google.com/p/x360ce/downloads/list

Kada igras online mozes da podesis da ti trazi protivnika koji igra na assisted ili na manual...

krenuo sam da igram UT. na prvu loptu, iako sam uzeo ultimejt edisn, nije mi se svideo, ali sada mislim da pocinjem da vidim sve ono lepo i korisno u njemu :D
elem, pravim tim premijer lige. Jos uvek nemam strpljenja da trazim igrace jeftino i slicno, i furam 4-4-2, svidja mi se formacija. iako je u seasons nikad ne koristim.
Sta znam, citao sam prethodne postove vezane za ut i trudim se da pokupim savete. Ono sto sam primetio je da su igraci slabiji u UT nego u seasons modu. Barem za sada, a ne igram nesto dugo.

edit:

evo je. nekoliko sam uzeo, uglavnom su to igraci koje sam dobijao u pakovima onim promotivnim.
dajte savete D:

http://www.futhead.com/fifa/squads/1069604/

Poslednja izmena:
Sta kazu iskusniji u UT, kako ce izlazak CoD-a i Assassins Creed-a uticati na cene?

Sta znam, citao sam prethodne postove vezane za ut i trudim se da pokupim savete. Ono sto sam primetio je da su igraci slabiji u UT nego u seasons modu. Barem za sada, a ne igram nesto dugo.
Uzmi Cisse-a umesto Sinclair-a, cisto zbog chemistry-a ako nista drugo. Cisse je odlican, brz, ima super sut i 4 star Weak Foot(jako korisno za napadaca) i Skill Move. Ja sam ga koristio sa Adebayor-om u napadu kad sam napravio svoj prvi BPL tim i bili su mi super zajedno.

Nazad
Vrh Dno