Šta je novo?

Fotografije - 2012

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
trenutno radim na spontanim fotografijama evo par primera od danas.Svaki komentar je dobrodosao 🙂
IMG_2008.jpg IMG_1998.jpg IMG_2000.jpg IMG_2003.jpg IMG_2010.jpg

Meni je ovaj matori sa kapom poseban. Nemam dovoljno iskustva da ti komentarisem fotku ali mi se mnogo dopada momenat u kojem si ga uslikao.

1. Komplet stresena, fokus otisao na trenerku lika u gornjem desnom cosku. Ne znam sto je ne obrisa odmah...
2. Nije losa, malo obrade nebi skodilo 😉
3. E ovde si sa obradom preter'o 🙂
4. Je mogla biti do jajeta! Samo da si siri kadar uhvatio jer su skroz ql ove boje na zidu iza i pravile bi super pozadinu. Ovako meh
5. Meni dobra 🙂

Meni je ova dobra, mozda malo podeksponirana ali zelena kesa + boje zida, rasta fazon, jos da ima drugi sadrzaj cigarete.. :d

, meni je ovo odlicno odradjeno

Poslednja izmena od urednika:
Na kanalu jedan video je official a drugi je official hd. Oba su hd. Koja je zagonetka u pitanju ? 😀

Ma nije zagonetka, jedna verzija ima neki natpis na kraju, trebaju mi obe 🙂

Gde je Fanki Gazmen? Brate sa'che dodze :d

Prod'o si se drajveru, posle feuda 🙂 Zezam se, sta ja znam o videu, meni je ovo odlicno odradjeno al sam na mute odgledao 🙂

Ma kakva prodaja, ja to ne radim zbog muzike, vec zbog fotografije, isto bih uradio i da je Simfonijski orkestar, meni je svejedno sta radim, gledam fotografiju i isto radim za 1 evro i 10000e 🙂

Nego, u roku od dva sata od postavljanja videa, ja vec imam dva ugovorena posla u Beču, pa ti vidi :d

Poslednja izmena:
Jel ti treba pomocnik za te poslice u Becu kojim slucajem ? 🙂

Taj bljesak (ne znam kako se stručno zove) iza pevačicine glave me jako nervira (video na još nekoliko sličnih spotova) ne znam zašto, ali moje mišljenje 🙂 Inače njoj ne pomaže ni obrada glasa, očajan ima glas, al' verujem da je Gagi "zadovoljan/en" 🙂

Odlično odrađen posao, ali pevačici ni ti nisi mogao da pomogneš 😀 Ozbiljno, usne joj izgledaju kao da ih je izvlačila vakum pumpom...

Poslednja izmena:
Spot je skroz ql, ekipa u spotu blago kriticna 🙂 al to je vec licna stvar 🙂

Sto gagija staviste za ove arhaicne cdj100 mogo je se isprsi za neki lepsi player barem za snimanje 🙂

Ma nije zagonetka, jedna verzija ima neki natpis na kraju, trebaju mi obe 🙂

Ma kakva prodaja, ja to ne radim zbog muzike, vec zbog fotografije, isto bih uradio i da je Simfonijski orkestar, meni je svejedno sta radim, gledam fotografiju i isto radim za 1 evro i 10000e 🙂

Nego, u roku od dva sata od postavljanja videa, ja vec imam dva ugovorena posla u Beču, pa ti vidi :d

Zezam se bre, vrh je to posao 🙂

Austrija a? Dragana Mirkovic, priznaj :d

Jedan turisticki snapshot, boje su me odusevile 🙂

img7050-edit-2.jpg

Ako fotka nema EXIF (na nekom Mac-u sam obradio fotku, ne znam ni da li sam pogodio boje kako sam zamislio) - slikano sa Canon 7D, Tamron 17-50 @ 28mm, f/2.8, 1/800s, ISO 100, fotka napravljena u Den Haagu.

Driveru ovi reflektori u pozadini, to tvoja ideja ili su "oni" to hteli ?

Moja ideja, to je najbolje sto mi je omogucila dostupna oprema i prostor 🙂

Evo nešto i od mene sa dalekog severa. Ladno bato, al` standard :d

Prilozi

• _DSC0630.jpg
    _DSC0630.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 97
  • _DSC0636.JPG
    _DSC0636.JPG
    403.2 KB · Pregleda: 63
  • _DSC0644.JPG
    _DSC0644.JPG
    937.2 KB · Pregleda: 65
  • _DSC0649.JPG
    _DSC0649.JPG
    856.4 KB · Pregleda: 66
au driveru presao si na mracnu stranu, vec vidim kako te Lea Kish zove u goste 😀

A onda u kursadzije 😀...da ih uci kako da fotkaju :d..

@Driver

Ja kao i hsv.stoned, mute i gledam. Tvoj deo posla koji si uradio mi se sviđa. Mada iskren da budem, scenografija i nije baš originalna. Zilion puta viđena u raznim spotovima, ali pošto kažeš da je to maks. od opreme i prostora, onda je i odlično ispalo. U ostale aspekte pesme tj video spota ne zalazim. 🙂

@Falcon

Predobra atmosfera! Da nema to dvoje ljudi (pešak i biciklista) sa leve strane i da je gospođa sa biciklom (na desnoj strani fotke) još malo ulevo otišla... uf, uf... 😀

@Nesha_70

Prosečne fotografije. Scene loše kadrirane i jednostavno ne previše interesantne. Eventualno... taj golub nije loše ispao jer je podloga po kojoj hoda veoma interesantna. Ali, nalazi se previše ulevo. To naravno možeš srediti u PS-u (prebaciti goluba malo udesno), plus neka vedrija obrada... pa i da bude nešto.

Poslednja izmena:
Ima exif i kaze D3000..

au driveru presao si na mracnu stranu, vec vidim kako te Lea Kish zove u goste 😀

Ma ja ne idem ko nje, ali Gagi ce ici sledece nedelje valjda 🙂, a bio sam kod Amidzica na snimanju za Feud, sad treba idemo i kod Ivana Ivanovica :d Za koju godinu ces kazes u drustvu "ja poznajem drajvera" :d:d:d

Zezam se bre, vrh je to posao 🙂

Austrija a? Dragana Mirkovic, priznaj :d

E da je sreca da je Dragana Mirkovic, ali na to pucam :d

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno