pozdrav ljudi, imam problem.... jedno vreme koristio sam micro sd karticu od 32 gb i na njoj imao neke klipove i slike sa telefonom sto sam skljocao, i tu karticu nisam koristio jedno 2 meseca, sta se desava... sad kad je ubacim on ne moze da je mount-uje, kaze blank sd ili unsuported file format tako nesto, i onda me pita da je formatiram , kad kazem YES ,on nesto tu drnda ,ali i dalje ne moze da je vidi... ne prepoznaje i pise blank, unsupported file format ....
pozdrav ljudi, imam problem.... jedno vreme koristio sam micro sd karticu od 32 gb i na njoj imao neke klipove i slike sa telefonom sto sam skljocao, i tu karticu nisam koristio jedno 2 meseca, sta se desava... sad kad je ubacim on ne moze da je mount-uje, kaze blank sd ili unsuported file format tako nesto, i onda me pita da je formatiram , kad kazem YES ,on nesto tu drnda ,ali i dalje ne moze da je vidi... ne prepoznaje i pise blank, unsupported file format ....
Mala pomoc. Moze li u isto vreme biti povezana wifi i mobilna mreza (prenos podataka).
Prilikom povezivanja helikoptera sa S3 galaxy preko wifi veze iskljucuje se internet pa nemogu da
uradim update softvera za helikopter.Odradio sam update na 4.1.1 sa Telenora.
Koji video player je najbolji za mp4 fajlove,Mx i BSplayer mi sjecakaju
Ja sam se sa tm mirenjem da ga svako veče drzim na punjaču pomirio još sa prvim iPhone-om, tako da mi sada uopšte ne smeta!![]()
Ljudi kakav vam je JB. Dal da ga ubacujem.![]()
Ja ubacio sinoć Telenor stock JB sa sammobile. Antutu rezultat mi je sad 12150 a poslednji put kad sam radio test na ics je bio 10285. Što se baterije tiče, u 23h sam imao 13%, ugasio wifi i data i ostavio ga. Do 07h je pojeo 5%. Otprilike toliko je crpeo i ics (s tim što ga ja noću često stavljam u airplane mod - jb ima opciju da u određenom vremenu blokira pozive sa liste, to sad koristim na jb).
Opšti utisak je da je nešto brži. Čak mi se čini da se i neke aplikacije brže otvaraju. Videćemo. Mene je plašila ta priča o bateriji. Za sad ne izgleda loše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari