Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Screenshot_2012-11-04-01-22-17.png

Sale pošalji je na neki mini odmor :p
Džaba mi ovakva puška jad nemam džebanouvvvv!

pozdrav ljudi, imam problem.... jedno vreme koristio sam micro sd karticu od 32 gb i na njoj imao neke klipove i slike sa telefonom sto sam skljocao, i tu karticu nisam koristio jedno 2 meseca, sta se desava... sad kad je ubacim on ne moze da je mount-uje, kaze blank sd ili unsuported file format tako nesto, i onda me pita da je formatiram , kad kazem YES ,on nesto tu drnda ,ali i dalje ne moze da je vidi... ne prepoznaje i pise blank, unsupported file format ....

pozdrav ljudi, imam problem.... jedno vreme koristio sam micro sd karticu od 32 gb i na njoj imao neke klipove i slike sa telefonom sto sam skljocao, i tu karticu nisam koristio jedno 2 meseca, sta se desava... sad kad je ubacim on ne moze da je mount-uje, kaze blank sd ili unsuported file format tako nesto, i onda me pita da je formatiram , kad kazem YES ,on nesto tu drnda ,ali i dalje ne moze da je vidi... ne prepoznaje i pise blank, unsupported file format ....

Ili ti nije kompitabilna sa tim telefonom ili je odsvirala svoje.

Mala pomoc. Moze li u isto vreme biti povezana wifi i mobilna mreza (prenos podataka).
Prilikom povezivanja helikoptera sa S3 galaxy preko wifi veze iskljucuje se internet pa nemogu da
uradim update softvera za helikopter.Odradio sam update na 4.1.1 sa Telenora.

Probaj da formatiraš karticu na PC-u sa SDFormatter,ako ne ide,probaj MiniTool Partition Wizard Home Edition.Oba programa su free.

Mala pomoc. Moze li u isto vreme biti povezana wifi i mobilna mreza (prenos podataka).
Prilikom povezivanja helikoptera sa S3 galaxy preko wifi veze iskljucuje se internet pa nemogu da
uradim update softvera za helikopter.Odradio sam update na 4.1.1 sa Telenora.

helikopter? :D

inace ukljuci i wifi i mobilnu mrezu, ako iz nekog razloga aplikacija ne moze da dobije podatke koje trazi preko wifi ona ce to odraditi preko mobiln mreze dok je wifi aktivan, primer ovoga je Vip aplikacija za proveru racuna...

Poslednja izmena:
Koji video player je najbolji za mp4 fajlove,Mx i BSplayer mi sjecakaju

ma bilo do fajla posto sam ga skidao preko torrenta sa moba,drugi film sa komp sto sam prebacio radi perfektno :)

za otprilike 6 meseci planiram uzeti s3, nekakva prognoza od ljudi koji prate cene - koliko bi nov s3 kostao maj-jun 2013 ?

Pitanje 2: da li ima razlike u kvalitetu kamere i video zapisa 1080p izmedju s2 i s3 telefona???

Hvala...

Pa ti sačekaj 6 meseci, pa ćeš videti cenu... SGS2 sam video da posle godinu i nešto dana košta oko 50.000 +/-

Danas sam video da je telenor digao cene. Nisam odavno proveravao pa ne znam kad su promenili ali sad je sgs3 preko 80 hiljada (kad sam ja uzimao u junu je bio 72) a sgs2 je 64k. I cene uz pakete su veće. Uz pis1000 cena je sad preko 50k a bila je 42k.
Ne znam koliko koštaju ova dva telefona preko oglasa ali kao što vidiš sgs2 nije nešto mnogo pojeftinio kod provajdera.

aman ljudi provajderi deru, msm 84k za S3... za 400-470e s3 mozesh kupiiti i bez ugovorene obaveze...

Baterija na JB definitivno duže drži (kao što piše u upustvu na samfirmware mora da prođe nekoliko ciklusa punjenja dok sve sve ne stabilizuje), uvek upaljen 3G, svetlo na 50% i 1,5 sekundi trajanje svetala tastera ispod displeja, rezultat je:

ps. ovo je verzija JB 4.1.1 za naše tržište koju sam ubacio preko odina:

Poslednja izmena:
Nema srpskog jezika na jb za voice...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1352191558106.jpg
    uploadfromtaptalk1352191558106.jpg
    75.9 KB · Pregleda: 200
Na flash zaboravi... Moze da se instalira verzija za ICS, ali to je ocaj... Ili nek prelaze na html5 ili nek vracaju flash...

Cini mi se da sada radi mnogo brze nego pre. Iz tog razloga ja sam za update, a vec sam se pomirio sa tim da ga svako vece drzim na punjacu.

Ja sam se sa tm mirenjem da ga svako veče drzim na punjaču pomirio još sa prvim iPhone-om, tako da mi sada uopšte ne smeta! :D

Ja sam se sa tm mirenjem da ga svako veče drzim na punjaču pomirio još sa prvim iPhone-om, tako da mi sada uopšte ne smeta! :D

Vidis, iPhone mi je drzao dva dana, cetvorka je bila u pitanju, dok sadasnji tel S2 punim svako vece, koriscenje oba telefona su priblizno ista.

Ljudi kakav vam je JB. Dal da ga ubacujem. :D

Ja ubacio sinoć Telenor stock JB sa sammobile. Antutu rezultat mi je sad 12150 a poslednji put kad sam radio test na ics je bio 10285. Što se baterije tiče, u 23h sam imao 13%, ugasio wifi i data i ostavio ga. Do 07h je pojeo 5%. Otprilike toliko je crpeo i ics (s tim što ga ja noću često stavljam u airplane mod - jb ima opciju da u određenom vremenu blokira pozive sa liste, to sad koristim na jb).
Opšti utisak je da je nešto brži. Čak mi se čini da se i neke aplikacije brže otvaraju. Videćemo. Mene je plašila ta priča o bateriji. Za sad ne izgleda loše.

Poslednja izmena:
Baterija na jb je bolja, mora da prođe par ciklusa punjenja da se stabilizuje. Nešto jeste brže od ics, ili je to lepo zamaskirano animacijom :)

Nema edit pa ide jedan za drugim.
Danas promenio kernel u Siyah, suma sumarnum trajanje baterije i upaljenog displeja na JB, sve vreme je bio upaljen 3G i sveto na 50%:

Ja ubacio sinoć Telenor stock JB sa sammobile. Antutu rezultat mi je sad 12150 a poslednji put kad sam radio test na ics je bio 10285. Što se baterije tiče, u 23h sam imao 13%, ugasio wifi i data i ostavio ga. Do 07h je pojeo 5%. Otprilike toliko je crpeo i ics (s tim što ga ja noću često stavljam u airplane mod - jb ima opciju da u određenom vremenu blokira pozive sa liste, to sad koristim na jb).
Opšti utisak je da je nešto brži. Čak mi se čini da se i neke aplikacije brže otvaraju. Videćemo. Mene je plašila ta priča o bateriji. Za sad ne izgleda loše.

Hvala na odlicnom odgovoru :D Veceras cu i ja da ubacim stock JB telenorov sa sammobile. To je bese XXDLJ4?

Vrh Dno