Šta je novo?

FIFA 13

I ja drugarima koji dolaze sa kineskim gamepadovima ne mogu nikako penale da namestim, da se uspesno bacaju sa golmanom.

A na svom gamepad-u na kom radi jesi morao nesto da menjas ili jednostavno samo koristis desnu palicu?

Imam Rumblepad II.. Nista nisam radio, samo koristim desnu palicu.

imam problem sa fifom.Kupio sam key preko cdkeydiscount i skinuo reloaded verziju.Nisam je krekovao.Kada hocu da instaliram i ubacim brojeve,kaze da su brojevi vec upotrebljeni.Jel imao ko ovakav problerm..sta da radim?

Ne ide to tako. :)

Skineš origin, napraviš nalog ako nemaš, posle unutar programa imaš opciju ''reedem code'' i odatle dobijaš opciju da skineš igru. Pre toga u u samom Origin programu i podešavanjima namesti gde će da ti skida i instalira igru.

ih ih ih,sada kaze da je upotrebljen.Bojim se da sam napravio zbrku i sad nece da prihvati .

Ne mora da znači, moguće da su ti prodali upotrebljen kod. Obrati se tom sajtu preko mail-a i objasni situaciju. Pokušao si da reedem-uješ kod i kaže da je već upotrebljen, ubaci i koji screenshot da ne pomisle da lažeš i to je to.

Fifa 13 i nema nesto puno mogucnosti driblanja i fora kao sto ima PES. Nisam PES puno igra zadnje verzije mada nisam ni FIFE ali kolko vidim nema tu nekog velikog izbora.

Ja sam na alternate da mi bude ko na PESu, znaci vjerovatno R2. Mislis da je dovoljno to, bez X?

Pa ako koristis alternate onda je R2 sprint ali za svaki slucaj proveri u podesavanjima. X je Contain, sto znaci da ce igrac kojeg ti kontrolises pratiti igraca koji ima loptu. Teammate Contain znaci da ce tvoj saigrac najblizi protivniku koji ima loptu vrsiti presing na njega. Mozes ih koristiti pojedinacno a mozes i kombinovati, kako god ti odgovora.

Vrlo moguce da ti kontrole nisu dobro podesene jer kad koristis trcanje i X to je obican Contain, znaci kontrolises samo jednog igraca. Verovatno su ti pomesani R1 i R2 pa umesto trcanja radis Teammate Contain i zato ti igraci ispadaju. Pogledaj ovo, mozda ces lakse razumeti ono sto sam pisao

Kako se radi matchmaking u UT? Jel zavisi od tima, levela, regije ili neceg treceg?! Rodjak igra isto prvu diviziju kao i ja medjutim kad igram sa njegovim timom tucem protivnike sa 4, 5 razlike bez problema. Sa mojim timom, koji je bolji, se bas napatim da osvojim ligu i neretko se borim za opstanak. Za kup sam primetio da moze da ti naleti svako, od bronzanog tima do neke zverine, to mi se i svidja kod kupa. Mogu bas da se opustim.

Pa ako koristis alternate onda je R2 sprint ali za svaki slucaj proveri u podesavanjima. X je Contain, sto znaci da ce igrac kojeg ti kontrolises pratiti igraca koji ima loptu. Teammate Contain znaci da ce tvoj saigrac najblizi protivniku koji ima loptu vrsiti presing na njega. Mozes ih koristiti pojedinacno a mozes i kombinovati, kako god ti odgovora.

R1 mi je trcanje, a R2+X je ovo sto sam trazio, hvala.

Ko nije probao, a voli da igra Seasons online, neka proba FIFA Interactive World Cup!

Glavna karakteristika jeste da su ovde svi igraci i timovi isti. Npr ove najbolje ekipe, svima su ocene ogranicene na 85 nebitno na poziciju. Dakle birali u odbrani Vidica, Evansa, ili mladjanog Wottona, svejedno je jer svi imaju iste ocene.

Dakle sve je ravnopravno i pobedjuje bolji u svakom smislu!

Moze li neko ukratko da mi objasni zasto kupiti fifu? Sta se sve dobija online igranjem? Kanim se da pazarim, pa pitam.

Ko nije probao, a voli da igra Seasons online, neka proba FIFA Interactive World Cup!

Glavna karakteristika jeste da su ovde svi igraci i timovi isti. Npr ove najbolje ekipe, svima su ocene ogranicene na 85 nebitno na poziciju. Dakle birali u odbrani Vidica, Evansa, ili mladjanog Wottona, svejedno je jer svi imaju iste ocene.

Dakle sve je ravnopravno i pobedjuje bolji u svakom smislu!

A to samo za PlayStation?

Moze li neko ukratko da mi objasni zasto kupiti fifu? Sta se sve dobija online igranjem? Kanim se da pazarim, pa pitam.

Ne volim igrati protiv kompjutera, nije mi zanimljivo. Da nemam original, Fifu bih igrao samo kad mi dodje neki drugar. Online je daleko zanimljivije, svaki protivnik je drugaciji, moras se prilagoditi. Seasons mi se bas svidja. Volim tu podelu po divizijama i sto stalno dobijas protivnika priblizno svom kvalitetu. Kako se penjem po divizijama tacno osetim da igram bolje i da napredujem. Jos jedna prednost je Squad Update, ovo posebno nervira u januaru kad nemas original.

What do I need to take part in the FIFA Interactive World Cup 2013?
All you need to take part in the world's largest virtual football tournament is a Sony PlayStation® 3, EA SPORTS™ FIFA 13 and an internet connection.

Samo PS3

Izasao je drugi patch za PC.

FIFA 13 Patch 2 Details

In today’s update, we addressed the following:

* Online Connectivity in the Arena when loading an Online Seasons match.
* The rare occurrence of the ball becoming invisible during gameplay.
* Audio commentary of player names when the game is set to Czech, Hungarian, Italian, or Polish.
* Connectivity after selecting a position on Online Team Play and Clubs.
* Pass responsiveness in the Passing ‘Skill Challenge’ Skill Game. The leaderboard for this specific Skill Game has been reset due to a scoring glitch.
* Rare cases of physics elasticity when two players collide.
* In: Ligo Do Brasil, Vasco Da Gama and Palmeiras get authentic kits and team names.
* Authentic kits for Botafago in Ligo Do Brasil.
* Visibility of the radar, indicators, and scoreboards in offline matches after playing in Online Team Play.
* Stability of FIFA Ultimate Team during single player tournaments.
* Softlock when playing a friend in FUT.
* Crashing in Pro Clubs kit selection screen.
* Replays saved to web will not overwrite previously save replays.

Career Mode items including:

* Stability when editing a Virtual Pro if the squad is full.
* Stability when the loaning team rejects the loan buy of a transferred player at the end of a season.
* Player contracts increased by 1 did not take effect in player’s profile.
* Penalty Kick Takers can be selected prior to a penalty shootout when playing as a Manager.
* Continuation of player stories after the player is transferred/sold.
* General stability during gameplay.

Zar nisi prvu stavku kobajagi resili jos proslim updateom, tj i tamo se nalazilo na vrhu spiska ispravki ali zapravo i dalje zaglavljivalo.

Vrh Dno