Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

A jel ima neki normalan 2x2 sat sa kazaljkama i datumom, kao sto je onaj na Sensu? Poludeh trazeci, al izgleda da nema.

Vrh! Hvala

http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti/google_play_blizu_apple_storea_sa_700.000_aplikacija

Poceli su ko Apple, hvale se onim cega se pametan stidi.

Jedan krsten besplatni ofis paket, dva koja se placaju.

Dva do tri dobra file manager-a.

Pet, sest solidnih muzickih i video plejera.

Tri, cetiri dobra browsera (ukljucujuci stock app).

Do 50 igrica koje valjaju necemu i vrede utrosenog vremena.

Jedan i po dobar app sa prebacivanje podataka putem wifi mreze...

698000 fart aplikacija...

Mislim, koga oni farbaju. Sta meni znaci brojka od 700k kada zbog te cinjenice moram jos dublje da kopam u potrazi za dobrim app-om.

Trebaju lepo da naprave zaokret, uvedu par ljudi koji ce da kontrolisu i ciste market po principu, app posle tri meseca od uploada ima manje od 3 zvezdice od user-a lepo ga obezele za brisanje posto prodje jos tri meseca, ako ne posle tri meseca nema apdejta za tu aplikaciju, brise se s marketa. Bas da vidim koliko bi ostalo stvarno kvalitetnih aplikacija posle godinu, dve.

Takodje navijam za uniformni izgled UI-ja, grozim se od sarenisa koji odskace od android look-a.

Uhm, pa na pc-u imaš dva dobra plejera za muziku, jedan kršten ofis, dva dobra video plejera.... jedan kršten file explorer, i tako dalje. Browsera čak ni nema koji valjaju, a da nije ova verzija ovakva, ona onakva.

Poslednja izmena:
Ma sto vise - to bolje. Bitno je da postoji izbor. Ima puno kvalitetnih aplikacija, nije stanje bas tako crno.

Na PC-ju se ljudi lakse snalaze kada je nabavka aplikacija u pitanju, jer ga vise od decenije koriste i vise manje se zna sta valjda a sta ne.

Ja bih bio zadovoljan i da ubace filtere za pretragu na Google Play. Sada se mogu samo sortirati app-ovi.

Kako god, 700k app-ova na marketu a manje od 1% kvalitetnih nije nesto cime se treba hvaliti, pa i u svrhe marketinske trke sa Apple-om (na cijem marketu je ista situacija).

^ naravno, a i ono sto tebi ne odgovara uvek ima neko kome odgovara, Ja ne mogu da smislim sajlice i razno razne teme, a ljudi uzivaju u njima i aplikacijama tipa tokig tom! =]

Pojava Androida je po meni revolucionarna kao sto je bila pojava Windowsa nakon DOSa.

Da li vama calendar prikazuje beleške od pre par meseci? Meni prikazuje samo ovaj i prethodni mesec. Jedino one što se ponavljaju prikazuje kako treba... Baš bezveze, upisao sam nešto pre par meseci i sada ne mogu da nađem to na telefonu, samo preko računara?!

Društvo, da li se nekome od vas dešava da se dupliraju rođendani kontakata u Google calendar?
Uključen je contact birthday i svakog ima po 2, a kada ga isključim nema nijednog.
Gnexus sa jb

Čini mi se da je Google ponovo nešto *****ao... Jer meni se sad pojavljuju rođendani u nekom kalendaru telefona, a regularno se pojavljuju u onom "rođendani i događaji kontakata" kada gledam preko weba.. :banghead:

Da li vama calendar prikazuje beleške od pre par meseci? Meni prikazuje samo ovaj i prethodni mesec. Jedino one što se ponavljaju prikazuje kako treba... Baš bezveze, upisao sam nešto pre par meseci i sada ne mogu da nađem to na telefonu, samo preko računara?!

Prikazuje unazad koliko volis...

Probaj preko Meni, pa Agenda...

Jedino ako ti mislis na Notes, a ja to nemam... samo Events...

Ja koristim market enabler i radi kao sat

Sta mi treba od programa za gledanje online filmova sa prevodom? Nije za mene, trazi javu ali java ne podrzava.

Šta da koristim kao zamenu za Skajp? Ubih se od nerviranja sa njim, očajan je, ubedljivo najgori od ovih popularnih aplikacija.

Treba mi neki koji ima i Windows klijent, znači za video pozive između Androida i računara.

Možda Google Talk ili ooVoo?

Ukoči mi se kamera posle tri sekunde i ide samo zvuk. Na kompu sve ide glatko. Za sad koristim gtalk gde video chat radi bez kočenja. I meni bi neka alternativa skypu dobrodošla, takodje za mobilni vs komp komunikaciju.

Koristim Delphine browser za surf. Problem je sto je skoro uvek desava da kada sam na nekom sajtu, udjem na neki link stranica da procitam i kliknem nazad, pocne grafikon zeleni da se iscitava ali browser nece da se vrati na prethodnu stranu nego samo stoji zapucan u mestu i refresuje stranicu. Nekada se dogodi da se vrati ali to bude neprekindo 10tak puta pritisnut taster pa ode maltete na home page gde ispreskace nekoliko strana na koje sam bio izmedju home page i zadnje strane. Da li jos neko ima ovaj problem, da li je resi ili ne?

Galaxy s2
ICS
zadnja ver. delfina

Meni nekad hoce da pozove, nekad nece, nekad mozes da se javis na poziv, nekad ne, ne koristi mikrofon sa headseta vec onaj na tabletu... Je l koristi neko Tango? Sad videh da i on ima aplikaciju i za Android i za pc, kao i prilicno visoku ocenu na play store-u?

Poslednja izmena:
Koji je najbolji office paket?

Pošto imam narodnu verziju SwiftKey, ne vidim na play-u cenu... Da li neko može da mi kaže koja je?

@onua 4.8$
@all
Da li postoji neka fora da prevarim Google Voice i da koristim iz Srbije?

Nazad
Vrh Dno