Šta je novo?

GeForce GTX 650 Ti Thread

17W je tebi solidno vise ?!

130W za ne overklokovani 7850 1GB naspram 84W za 650ti. Jedino ako je neko namerno stavio podatke za overklokovani 7850 1GB. Koliko vidim taj Club3D ima iste taktove kao referentni 7850 dakle nije neka OC verzija.

Sad ni meni nije najjasnije kako moze da trosi vise od verzije sa 2GB. Moguce da su nesto zabrljali u tom testu.

Na itsvetu je vec blago pala cena Palit 650ti. Samo da nastave tako :banana:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
opšaj ! vidim da je moja izjava da 650ti vredi taman tolko koliko košta podigla prilično prašine !

pa momci vidim da će jedino praksa moći da opravda moje teške reči .
svaka vama čast i sve najbolje želje za budući napredak, ali zapad je po price/performance odnosu neumitan . živi bili pa videli.

vidimo se za par meseci, vreme će biti najbolji sudija učinkovitosti arhitektura .

Pa kontam da su svi u fazonu da zive u trenutku a ne na period od nekoliko meseci. Sta ce biti za par meseci je daleko realno.

Da je mogla SLI bila bi unfuckable.

Najverovatnije..A imas ovde MSI podrsku pa mozes uvek da se obratis koleZi dullenzigno koji je bio
tako ljubazan pa je podelio kodove i za Borderlands 2 uz GTX 660 Ti PE ;)

Jel se dobijaju kodovi u emmi-u? Planiram danas da kupim kartu, PE edition je 130e, ili da gledam neku drugu? Uzeo bih Msi zbog AC3 a i vec imam jednu msi i prezadovoljan sam.

pozdrav, mocices da kupis u emmi-u N650 Ti sa AC3 koliko vec sledece nedelje :D

Dali ce moj procesor moci da izgura ovu graficku C2D E7200 vs GeForce GTX 650 Ti,i dali je dovoljno 4GB Rama 800 MHZ.I koliko trosi struje s obzirom da ja imam 420W napajanje.

65w trosi ova grafika.Za ostalo ne znam.

Da li postoji neka gtx650ti (cena nije bitna) koja uz zestok overklok moze da se izjednaci sa gtx660 default? Ili 7850 default?

Hm..Tesko ali moze da bude blizu ..
Sa GTX 650 Ti PE OC je negde oko 20% recimo da je neki procenat jos
gore posto mi iskustvo govori da nikad karte nisu OC-ovali do kraja vec nadju neke optimalne stabilne vrednosti..
Imas i Asus DCUII Top on je na jos vecim taktovima,mozda moze i malo da se sibne vise..
U principu,gusto ali bi mozda fizicki bilo izvodljivo,tu negde koji procenat manje u odnosu na 7850 def..

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_650_Ti_Power_Edition/31.html

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_650_Ti_Direct_Cu_II/31.html

Evo ovde su izvukli 1220 Mhz ,na tom kloku bi trebalo da se nosi sa 7850,zavisi naravno i od igre..

http://www.bjorn3d.com/2012/10/asus-gtx-650-ti-directcu-ii-top-edition-review/3/#.UL1KkpXMJaQ

Poslednja izmena:
Iskreno, jos neko vreme cu ostati na 1680x1050 rezoluciji (dok se ne pojave jeftiniji 16:10 24'' IPS monitori, cene su za sada kriminalne a 16:9 ne volim) pa sam mislio da se castim jednom gtx650ti koja je odlicno ocuje, jeste da ne dobijam nista specijalno u odnosu na 5850 oc ali u dx11 ova nvidia ipak pravi razliku zbog mnogo boljeg tesselatora, bar prema anand testu. Znaci, ipak bih dobio neka poboljsanja a rasteretio bih i napajanje.

Al onda opet razmislim da igram igre samo od oktobra do kraja februara, dok je strokavo vreme, posle samo wrc i par matorih relija, pa je mozda bolje da sacekam gtx660 za oko 18-20k din.

Muka mi je vise od amd drajvera, od 12.1 verzije nemaju krstene za 5xxx seriju.

http://www.itsvet.com/proizvod/asus-geforce-gtx-650-ti-1gb-gddr5-gtx650ti-1gd5/comp_comp_vga/20/3386

Ova Asus mi je ok, samo ne znam oc mogucnosti.

Poslednja izmena:
@hvs.stones Za pare 650Ti mozes da kupis 7850 1Gb. Mnogo bolje od meh 650 Ti.

Znam ali mi je muka od amd drajvera i te najjeftinije 7850 msi su pravile probleme mnogima, sudeci po pisanju vlasnika po netu, znaci treba imati i srece.

Gtx650ti je oko 150e sto je mozda 20e vise nego sto bi trebalo ali mozda nije losa opcija napraviti i sli kada cena bude 100e, to je onda 250e ukupno (150e sada i 100e za manje od godinu dana), potrosnja nije velika a taj sli bi bio brz kao gtx660ti ali uz 1Gb vrama sto za moju rez i nije problem.

Ipak mislim da je bolje da sacekam pad cena gtx660, sumnjam da ce jos duze od 6 meseci biti preko 20k din.

Poslednja izmena:
Koji prob kod ATI drajvera ? Nikad nisam imao ! Sve je to Buls shalen. Eh ako to je bila losa serija alright, kao to nema kod Nv haha.

@hsv
juce mi je drugar uzeo msi 650ti pe oc za 14,5 hiljada dinara. u cosku radnje su bile 3 msi 7850 1 gb vracene sa reklamacije. malo smo pricali sa prodavcem i on kaze da se razmisljaju da prestanu prodavati te serije 7850 zbog velikog broja reklamacija. tu sam prestao da ubedjivam drugara da se nategne par hiljada za tu 7850
edit: ne daju vise AC3 igru uz ovu 650ti

Poslednja izmena:
@ HSV druze,nista ispod GTX660 ni da razmisljas!Tek bi sa njom osetio pravi boost,(ili nesto jos jace) sve ispod toga ti je cisto bacanje para...

Ma to sam ispidzeo zbog amd drajvera, osedeo sam jedno 2 nedelje zbog toga pa sam bukvalno hteo gtx560 polovnu da uzmem, znam da je sve ispod gtx660 smesno mada bi pravi apgrejd bila neka gtx660ti. Cene polako padaju, ima vec msi gtx660 2Gb za oko 20k ali cu videti, ako stabilizujem ovu 5850 sa 12.1 drajverima sacekacu jos malo jer realno sve i dalje igram na ultra, cesto i sa AA.

Nazad
Vrh Dno