Šta je novo?

LG Nexus 4

Sve zavisi kako se presijavaju uzivo..

Samo da stigne kod nas uzimam!

hahahha :d Sta ste se zalepili za ovaj LG, kao da ce biti jedini Nexus u ponudi, sacekajte nesto krstenije :)

Pa pise da ce biti i 16GB verzija. Polako, jos nije ni zvanicno predstavljen. :)

hahahha :d Sta ste se zalepili za ovaj LG, kao da ce biti jedini Nexus u ponudi, sacekajte nesto krstenije :)

Telefon je ODLICAN! Jedino tih 8GB, nadam se da ce biti i 16GB.
Moraju da zaborave 8GB da ne postoji vise i to je to. Samo preko 16GB i svi srecni i zadovoljni.
Necu da bude kao sa Nexus 7 nakon par meseci 8GB u penziju a 32GB zamena za 16GB.

Previše je to za verziju od samo 8gb... Da ima bar 16 možda bi ga i uzeo u razmatranje, ili da je cena 50£/€/$ niža

gsmarena_003.jpg

Nimalo mi se ne dopada kako izgleda telefon.

Meni uopste ne smetaju ove kako ih nazivate sljokice, ne znam ne sljaste toliko:

e9fe7f76d1917b4430b6d1e6e6b5c339.jpg

31c6b6223dbd1e5b02cbb56df1270397.jpg

ebc2f22924b79772b94a6876dd0f7b63.jpg

Uopste se ne primecuju kao na ovim oficijalnim slikama gore.

Mislim da ce se jos manje primecivati na belom modelu. Optimus G:

LGOptimusG-3264_575px.jpg

Nisu u pitanju šljokice, telefon mi jednostavno ima ružan oblik.

Emix je modno osvesten, a za oblik se ne bih slozio sa tobom. Jednostavno mi je,....pa recimo nedorecen.
Ne znam kako da drugacije objasnim...***.

Edit: Sada nesto gledam, jesu li crni i beli isti telefoni? Mislim samo je razlika u boji ili...?
Polozaj kamere i blica nije isti, zato pitam.

Poslednja izmena:
Ovaj beli je Optimus G, malo jači model koji ima 13mpix umesto 8 i veću memoriju, kao i sd karticu i senzore umesto on screen buttons. Po meni, on je bolja kupovina od ovog, zato što će se romovi portovati sa Nexusa na njega kao ludi

Emix je modno osvesten, a za oblik se ne bih slozio sa tobom. Jednostavno mi je,....pa recimo nedorecen.
Ne znam kako da drugacije objasnim...***.

Edit: Sada nesto gledam, jesu li crni i beli isti telefoni? Mislim samo je razlika u boji ili...?
Polozaj kamere i blica nije isti, zato pitam.

Mozemo 3 dana o tome. Meni licno ne smeta preterano sve je stvar ukusa.
Sto se oblika tice isti je kao Galaxy Nexus, ocigledno je ga google zahteva da im telefoni imaju ovakav oblik i zaobljene ivice nije vam LG kriv.

Lepsi je od sgs3, a i kvalitetnije deluje (sto i nije tesko jer je sgs3 :eek: )

Stvarno Gizmo, kako ovaj LG Nexus moze da ti bude ruzan a sgs III ok? :D
Ne izgleda lose ovaj LG, sto rece Emix ima taj prepoznatljiv ''google phone'' dizajn koji je prisutan od prvog modela.. meni telefon ok izgleda ali me nerviraju sljokice mada to i nece biti problem ako ne budu sljastale u nekim lgbt bojama :d

HW je odlican, nije mi jasno da ima samo 8Gb, pa i 32Gb u ovakvom uredjaju je malo danas, mislim telefon je jak kao neka konzola ili prosecan pc u srbiji a imaj internu memoriju kao dumb Nokia od pre 6 godina :d + nema prosirenje.. bolesno.

I meni je ovakav dizajn nedorečen... Nexus S im je bio i ostao ikona dizajna cele serije ;)

Stvarno Gizmo, kako ovaj LG Nexus moze da ti bude ruzan a sgs III ok? :D

Lepo, izgleda mi tako nekako bezveze, pogotovo zadnja strana. Nema isti oblik kao Galaxy Nexus, donja ivica je ravnija što čini telefon nekako čudnim.

Nije isto kao i ovo:

Samsung-Galaxy-Nexus-Back.jpg

Kada gledam zadnju stranu ovog LG nexusa, sve je ravno i nema nešto što se ističe, potpuno je nezanimljivo. Kamera i ovaj odvratni blic ispod, plus ovaj zvučnik sa desne strane koji izgleda kao da mu tu nije mesto. Dodaj na to šljokice i sve je rečeno. Trenutni Nexus mi izgleda lepše, ja ovde ne vidim ništa lepo. Ne teram nikog puškom da se složi samnom, samo iznosim svoje mišljenje...

Pa i meni deluje nedovrseno i dosadno, kao i svaki LG :d al nista strasno jer ipak ima Nexus smek vise nego LG, u svakom slucaju deluje lepse i dugotrajnije od S3 :)
Meni se npr ni na aktuelnom Samsung Nexusu uopste ne svidja zadnja strana i deo oko kamere i blica pa bih najopustenije kupio telefon..

Ja nisam ni ocekivao neku revolucionarnu promjenu u izgledu, zadrzao je svoj prepoznatljivi oblik i to je to, sad sto se tice ovih "sljokica" mislim da nisu uopste toliko izrazene u stvarnosti i da ne sljaste, pa nisu ga neki papci dizajnirali.
Meni je mobitel i na slikama lijep a vjerujem da ce uzivo jos mocnije izgledati.

Lepo, izgleda mi tako nekako bezveze, pogotovo zadnja strana. Nema isti oblik kao Galaxy Nexus, donja ivica je ravnija što čini telefon nekako čudnim.

Nije isto kao i ovo:

Samsung-Galaxy-Nexus-Back.jpg

Kada gledam zadnju stranu ovog LG nexusa, sve je ravno i nema nešto što se ističe, potpuno je nezanimljivo. Kamera i ovaj odvratni blic ispod, plus ovaj zvučnik sa desne strane koji izgleda kao da mu tu nije mesto. Dodaj na to šljokice i sve je rečeno. Trenutni Nexus mi izgleda lepše, ja ovde ne vidim ništa lepo. Ne teram nikog puškom da se složi samnom, samo iznosim svoje mišljenje...

A ovaj Galaxy Nexus je dorecen i vrhunski dizajniran :D
Kada na ovom LG-u dodje veliki Nexus logo iza bice bolje. U svakom slucaju 10 puta ima lepsi dizajn od G III i deluje kvalitetno.

Evo OVO je nedoreceno i prazno:

Samsung-Galaxy-S3-White-Back.jpg

Poslednja izmena:
Ne kontam šta termin nedorečen, u ovo slučaju znači, gledajući poleđinu (mislim na LG). Jel treba da nešto viri, štrči, ne kontam. Svi telefoni od pozadi danas izgledaju identično, samo je oblik drugačiji.

Poslednja izmena:
Meni je ljepse kad je ravan pozadi bez ikakvih izbocina i neravnina. Telefon je vrhunski. Mnogo ljepsi nego izvikani S3...

Ma stvar ukusa naravno... Što je upravo još jedan razlog da više proizvođača istorvremeno izbaci svoju Nexus varijantu...

Nedorecen dizajn - Zanimajuce klinke ga ne mogu prepoznati kao ultra-smensi-fensi fon iz daljine

Sljokice - Strah od: Sta me onaj tamo gleda? ... Jel' mi ono namignuo? :S:

Realno od LG-a se nije moglo više ni očekivati. Uvek nešto fali.

Nista tu ne fali. Cijela tema me podsjeca na onu staru dobru:" i coravom k***u sopstvene dlake smetaju" :)

Vrh Dno