Šta je novo?

LG Nexus 4

Realno od LG-a se nije moglo više ni očekivati. Uvek nešto fali.

Sta ovde fali?? Uzmi onda Optimus G ako imas para njemu nista ne fali.
Kladim se da sa dizajnom, MicroSD slotom i 8GB memorijom LG nema apsolutno nista!
Menjaces ti pricu o LG-u uskoro.

Mislim da je dizajn na gnex-u nekako lepši..

http://www.technobuffalo.com/companies/google/google-nexus-4-event-cancelled-due-to-hurricane-sandy/

Cao!

Final look:

A6NwdYQCYAEkuud.jpg:large

Potvrdjena 16GB verzija:

http://www.technobuffalo.com/companies/google/android/nexus-4-quick-start-guide/

Poslednja izmena:
otkazan event za 29. okt zbog uragana...bas sam se radovao ponedeljku, sada sam totalno smoren...

Telefon nece kasniti zbog uragana, samo njegova najava.

i meni se svidja, samo da vidim da li ce 16GB model kostati $50 vise :)

jel se samo meni cini ili izgleda malo buckasto ?:D

16Gb.. super, znaci ko odluci da snimi 1080p video duzi od 2min nece morati da obrise svu muziku iz telefona :d

Ej bre 2012 godina, 1080p video snimanje, hardver jaci nego prosecna konf. na balkanu, hd igre na sve strane, podrska za lossless muzicke formate a oni ugradjuju kolicinu memorije koju je raspala Nokia imala na feature phoneovima pre 6 godina. Dno.

16Gb.. super, znaci ko odluci da snimi 1080p video duzi od 2min nece morati da obrise svu muziku iz telefona :d

Ej bre 2012 godina, 1080p video snimanje, hardver jaci nego prosecna konf. na balkanu, hd igre na sve strane, podrska za lossless muzicke formate a oni ugradjuju kolicinu memorije koju je raspala Nokia imala na feature phoneovima pre 6 godina. Dno.

Google..... postaju Apple 2.

a Google Drive? :p

Ja mislim da ce ovo ako ne za par dana onda za nedelju-dve u prodaju. Samo da ne nabiju neku nerealnu cenu.

Na ovom novom klipu ne izgleda lose, mada se zadnja strana ne vidi, i cini se da je deblji od tih 9mm koliko su ranije pisali da ima...
Napokon da vidimo i neki novi feature tog Androida 4.2, jer se do sada skoro niko nije ni obazirao na to.

Poslednja izmena:
Stvarno odlicna cena za uredjaj koji tek izlazi. :)

299$???????????? Telefon sa ovim hardverom??? Ja nemam reci!!

Poslednja izmena:
Dobra stvar je sto se one "sljokice" skoro uopste i ne vide :D
Ima indukciono punjenje i bateriju od 2100mAh, sto je sasvim pristojno. Ostatak specifikacija se zna odavno, 4.7", 1280 x 768 IPS, 320ppi, 1.5GHZ quad core S4, 2Gb RAM, Android 4.2, NFC, nazad 8mpix i napred 1.3mix kamera.

Savrsen telefon, posebno za ove pare.
2-og idem za Belgiju i Nemacku do 30-og Novembra nadam se da ce biti dostupan u radnjama uzimam ga 100%.

Ma dovoljno mi je i 5Gb muzike... :D

Ćaletu s3 za 2 glavice (ne ide da ga derem ipak me je napravio... valjda) i ova zver biće moja moja moja...
Već mi idu sline :)

Mali podsetnik:

Nexus 4 od 16GB je DUPLO jeftiniji od iPhone-a 5 16GB!

Poslednja izmena:
Mozda izbace i 32GB verziju za koji mesec, kao na Nexus 7.

Vrh Dno