Šta je novo?

Targo Telekom

Najzad, dođe TT komercijalista i do mene.
Danas sam potpisao ugovor za Duo10/5 i dobio 3 bonus kupona (mesec dana za 1 dinar).
Ukoliko ima interesenata (novih korisnika) koji u narednom periodu nameravaju da potpišu ugovor, nudim na poklon kupon kojim za sebe, a i za mene, obezbeđujete mesec dana korišćenja bilo koje usluge TT za 1 dinar.
Prilikom zaključenja novog korisničkog ugovora može se iskoristiti samo 1 kupon. Ova akcija traje od 01.10. do 31.12.2012.

moze jedno pitanje? da li se kanali tipa National Geography, Discovery, Explorer, Travel i sl. emituju sa prevodom? do sada ni na jednom ne primetih.

Poslednja izmena:
i na digitalnoj takodje nema. onaj ptt kds ispade bolji po mnogo cemu.

Poslednja izmena:
Pa trebalo bi da ima prevoda i na digitalnoj...?
Zar i prevod ne ide zajedno sa signalom pa se onda kad sve sve poukljucuje na LCD i na samom daljinskom onda upali da ide prevod za zeljeni jezik.
Ajde proverite i ukljucite i sa daljincem da vam se srpski prevod pojavi i javite moze li i ima li.

Svi imaju prevod na digitalnioj. Proverite da li su vam ukljuceni prevodi na TV-u.

Posle peripetija sa kablovima po zgradi izgleda da su pustili net kod mene...Tj. ja ga imam na kompu samo nije niko dolazio da uzme onaj papir da sam dobio signal i da je sve u redu...BTW koje lampice vam gore na ruteru?

u5uzumuj.jpg

Prikljucis USB ili eksterni HDD i mozes da pristupis(tj. downloadujes) tim fajlovima sa neke druge lokacije.. Samo ne znam jel to funkcionise za sada.

Prikljucis USB ili eksterni HDD i mozes da pristupis(tj. downloadujes) tim fajlovima sa neke druge lokacije.. Samo ne znam jel to funkcionise za sada.
USB-u se može pristupiti samo sa LAN strane ONT-a. Ne može mu se pristupiti
sa WAN strane (interneta) zbog sigurnosti.
Ukoliko hoćeš da pristupaš nekim fajlovima sa interneta možeš koristiti
opcije Port forwarding ili DMZ na našem ONT-u. Ovo sa USB-om ne može.

Ovaj odgovor sam ja dobio od njih pa vi protumacite....

Svratih danas od onog štanda koji su postavili ispred Otona Župančića 44 pa se raspitah, svi ulazi od 38 pa nadalje su gotovi, pušten signal i potpisuju ugovore.

U ulazima 34 i 36 nije pušten signal, pustiće ih "ubrzo".

Konačno zvao TT komercijalista, OŽ 34 i 36 bi trebalo danas da puste signal i svratiće da vidim oko ugovora.

Nije valjda da ću se konačno rastati od PTT KDS-a cheers:banana:cheers

Od onih koji su dobili TT, jel ima neko da je uzeo 20/10 i kolike sada dobija brzine kad se malo ustalilo?

Poslednja izmena:
Ja sam uzeo paket 10/5 ali je prva tri meseca dupliran, tako da je to praktično paket 20/10 a brzina nikada nije manja od predviđene...

Što se tiče televizije, ipak sam ostao sa PTT-om sportski paket Arene i Sport kluba je ipak bio presudan u mojoj odluci, evo sada smo dobili i FOX kanal...

kako da dodjem direktno do nekoga iz Targa ko moze da mi odgovori oko uvodjenje optike u ulaz?
zvao sam agenta - uputio me na call centar
zvao sam call centar i ostavio podatke i cekam da mi se neko javi.

ima neki Targovac ovde na forumu?

I da ima, stvarno misliš da će to ovako javno reći?

Posle par sati, ima da bude spam sa ličnim porukama, pa ovde zilion poruka... Je l' mu/joj treba da navlači tu bedu sebi za vrat? :D

Ja sam se par puta obratio online podrsci na njihovom sajtu i vrlo brzo su reagovali.

kako da dodjem direktno do nekoga iz Targa ko moze da mi odgovori oko uvodjenje optike u ulaz?
zvao sam agenta - uputio me na call centar
zvao sam call centar i ostavio podatke i cekam da mi se neko javi.

ima neki Targovac ovde na forumu?

Pa sigurno da ih ima. Prate oni sta se desava.

Konačno zvao TT komercijalista, OŽ 34 i 36 bi trebalo danas da puste signal i svratiće da vidim oko ugovora.
Ako sklapaš ugovor javi mi se na pp da ti donesem i poklonim TT Bonus kupon.
KK.jpg
Ja sam u zgradi preko puta...
Na ovaj način i ti i ja dobijamo po mesec dana za 1 din.

Ja sam u 34, danas bio njihov momak od vrata do vrata... imam ugovor sa ikom-om (nešto malo mi fali do isteka ugovora) i javiće mi sutra da vidi koliko meseci mogu da dobijem po 1din da ne plaćam duplu pretplatu i njima i ikom-u ako bih se opredelio za targo (znam da ovo može da se završi samo da vidim koliko meseci najduže, morate da imate važeći ugovor i da mu pokažete).

Ja potpisah Ugovor malopre, standardno 1 mesec za 1 dinar (kupon) - što je i OK da taj mesec ne plaćam i KDS i TT. Reče da je oko dve nedelje neko standardno čekanje dok ne dođu da instaliraju opremu.

Instalacija ONT-a ne mora da bude 3M od ulaza u stan, može i dalje, ali se doplaćuje. Svaki metar instalacije optike u stanu je oko 2€ ako sam ga dobro razumeo. Videću, imam dovoljno vremena dok ne dođu da sve izmerim i isplaniram.

@komšija mighty78
Ja potpisah u petak, pa baš da pratimo dinamiku da li poštuju redosled potpisivanja. Inače i meni reče da se čeka 15tak dana...

Meni pustili signal sve fercera....

Doduse bilo malo peripetija oko instalacije duz lamele izgleda tako da sam malo cekao pustanje signala, onda su pustili a da nisu ni dosli da preuzmu one papire da je sve uradjeno..Ja pravo da kazem necu vise da ih cimam, ako je njima ok meni jos bolje...

Ja potpisah Ugovor malopre, standardno 1 mesec za 1 dinar (kupon) - što je i OK da taj mesec ne plaćam i KDS i TT. Reče da je oko dve nedelje neko standardno čekanje dok ne dođu da instaliraju opremu.

Instalacija ONT-a ne mora da bude 3M od ulaza u stan, može i dalje, ali se doplaćuje. Svaki metar instalacije optike u stanu je oko 2€ ako sam ga dobro razumeo. Videću, imam dovoljno vremena dok ne dođu da sve izmerim i isplaniram.

Mozda je tako za stanove, meni je u kucu uslo oko 20m optickog kabla i nisu mi ni dinara naplatili.

Nisu ni meni naplatili, a ušli su dobrih sedam, osam metara.

@Veljo, da li ti je ping uvek ovoliki kada radiš speedtest, meni ne prelazi 3ms?

Meni ce trebati vise nego Shimecu optickog kabla :D

Kuca mi je uvucena u dvoriste, plus iza kuce ja imam svoju rezidenciju gde ide ONT :p

Poslednja izmena:
Jel nekome kome su uveli u septembru stigao racun za taj mesec?

Nazad
Vrh Dno