Tacno..Asus je u USA odbacio reklamacije za pucanja gorillaglass2.Bruka..Asus Srbija ipak nije i najavili su da će priznati..Jer oni koji imaju doclk na tf201 i tf700,zbog loše odrađenih bumbera,rizikuju pucanje inače prenapregnutog gorillaglass2 stakla-..-..Ali i Apple ima greske..Ip4 sa deathgrip-om,ipad3 sa zagrevanjem(nije greška ali je čip malko više nasviran),ip5 sa farbom..Tacno je da na svakom forumu imas poklonike neke robne marke, koji se ponasaju kao da su placeni da brane greske te kompanije.Ali nisu placeni.To je potreba da sebe svrstaju u neku grupu..zveza-partizan sindrom, ja pripadam negde, u školi me nisu nigde hteliEto ja ne pratim hebeni fudbal i bole me za neku robnu marku.Za svoj novac trazim uredjaj koji treba da radi kako treba.Nebitna je robna marka.Ovih dana sam stavio na prodaju moj android motorolu atrix.Razlog:lagovi sa novom verzijom andoida.Kupicu neki brz smartphone na kome necu mnogo da petljam o podesavam.Mora da radi brzo,dobar ekran i kamera....I pazi sta cu da kupim...sta mislis? Iphone 4s.Mrzim lagove na smartfonu a nervozan sam po prirodi.kada cekam po 3 sec da udje u imenik tel sa 1 gb rama i dualcore cpu onda dobijem rogove od muke.A pre ili kasnije na androidu,pa i sa najjacom masinom,dobijes lagove.Na iphone je to mnogo manje izrazeno...
Za TF700 sam od tebe procitao
iPad 3 se greje u mom slucaju, na gsmareni dokazano tekstom kao i na xyz drugih sajtova, ovde sam dobio informaciju od usera da se ne greje,...
Inace rodjak dobio od firme Note 1 i iPad 3 4free, posle mesec dana prodao Note i otisao u Cirih po novu peticu.
Obojica znamo da se u iOS 7 nece nista revolucionarno promeniti, jedino sto vidim placanje putem telefona, jer Apple aktivno radi sa firmom koju je kupio na inkorporiranju senzora za otisak prsta u sam display ili barem na to touch dugme i da mozda urade integraciju sa nekom socijalnom mrezom (G+ :d), a mozda cak i sa svojim social network-om koji su dugo najavljivali. I da kada kupis iPhone ocekuj novi iOS kod tebe na uredjaju par meseci po release-u, ja onaj klot iOS ne bih koristio ziv duzze od dana na tabletu.
@djilkosh on govori o prvih 7 dana po kupovini uredjaja kada mozes menjati iPhone koliko hoces dok ne uzmes onaj sa najmanjim probijanjem osvetljenja, bez grebanja itd. E sada kako je posle tih 7 dana koliko ti popravljaju telefon, ne znam.