Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

E ljudi o kojoj Srbiji pricate?
Vec danima pokusavam da resim problem i nijedna banka u Srbiji nije u sistemu PayPala a po novom cekiraju broj kartice po banci koja ga je izdala.
Tako da nema sanse da se prevari i da Srbija prodje.
E sad kad ste vas dvojica aktivirali na Srbiju nemam poima ???

poruka je
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

Ispravite me ako gresim. ;-)

Vi verovatno pricate o registraciji na ebay-u. Oni uzijmaju 1$.

Poslednja izmena:
E ljudi o kojoj Srbiji pricate?
Vec danima pokusavam da resim problem i nijedna banka u Srbiji nije u sistemu PayPala a po novom cekiraju broj kartice po banci koja ga je izdala.
Tako da nema sanse da se prevari i da Srbija prodje.
E sad kad ste vas dvojica aktivirali na Srbiju nemam poima ???

poruka je
The credit card number you have entered cannot be verified. Only credit cards from approved countries may be used on PayPal.

Ispravite me ako gresim. ;-)

Pričamo o Google Wallet-u, a ne o PayPal-u. :)
PayPal nemoj ni da pokušavaš, ništa od toga još uvek.

Poslednja izmena:
Po uputstvu od pre nekoliko dana, uzeo sam Intesa Internet karticu, otvorio Google Wallet nalog i kada unesem podatke sa kartice, non stop izbacuje, kartica odbijena?! Na kartici nema sredstava, da nije to problem?

Bingo! Upravo je to problem. Google rezervise 0.1$ na Visa Internet kartici kako bi proverio validnost kartice. Kasnije se to vrati.

Super, hvala na odgovorima. To nigde u help-u googla ne piše, bar ne na srpskom jeziku. Sutra ću uplatiti pa ćemo da vidimo.

U opcijama na aplikaciji Play (Market), sada je dodana jos jedna - My Wishlist.

kako da se registrujem na marketu, tj da dodam internet karticu da bih mogao kupovati aplikacije.

E bas si faca - faco. Par postova pre upravo diskutuju o tome, a da se bar potrudis i procitas zadnje 2 strane?

Evo i ovde da citiram:
Nove iGo TopMap mape :)

Edit:

y2ehu6a9.jpg

y7yhu3a5.jpg

Poslednja izmena:
pitao sm jel sam trazio na google play, a ne na wallet-u.
Uglavnom sad sam se snasao, ni kod mene nije hteo da prihvati Republiku Srbiju sa 11000 postanskim brojem, prihvatio je Bonu sa 11000.
Ovo me podseca na 2000te i narucivanje preko interneta tudjim karticama, stavis da je Beograd u Austriji i stigne ti paket.:D

to samo za one kojima je stigao novi play store valjda

Instalirao sam market enabler, i kada ga pokrnem telefon se odmah padne sistem, telefon se restartuje i udje u CWM, drugi pu mi se samo restartovao.
HTC Desire. U cemu je probem?

Evo

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350681133743.jpg
    uploadfromtaptalk1350681133743.jpg
    57.7 KB · Pregleda: 195
  • uploadfromtaptalk1350681142597.jpg
    uploadfromtaptalk1350681142597.jpg
    65.4 KB · Pregleda: 187
Your wish is my command :p

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350681180801.jpg
    uploadfromtaptalk1350681180801.jpg
    38.4 KB · Pregleda: 181
Ja sam na Gingeru i imam to..

Prilozi

• uploadfromtaptalk1350683195058.jpg
    uploadfromtaptalk1350683195058.jpg
    26.6 KB · Pregleda: 163
Koja aplikacija za backup SMS-a? Do sad sam koristio SMS Backup+ ali me nervira sto nepamti original time stamp. Jel ima neka koja radi normalno?

zar nije wishlist samo za one koji imaju market enabler i sl, tj. one koji mogu da kupuju aplikacije?? I ja ga dobih na one x, i nemam wishlist :p

Nazad
Vrh Dno