Webb
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.11.2009
- Poena
- 415
Ja sam na ultima romu i za sad sve lepo shljaka, a i tema je u blue fazon bas je mocna
daj bateri stats da vidim kako drzi taj rom
Ja sam na ultima romu i za sad sve lepo shljaka, a i tema je u blue fazon bas je mocna
Koji se rom po vama najbolje pokazao do sada? Novi sam u ovome, pa da znam odma na cemu sam...
Zašto mi telefon ne vidi svu muziku? Imam iste pesme i na sd i u music folderu?
Niko ih od nas nije sve probao (osim tasica, on ih je probao verovatno sve a sad ima neki oksaboot) da bi ti rekli koji se najbolje pokazao.
Probaj pa vidi šta ti najviše odgovara.
Ajde probaću neki. Koji ima a da sve radi kako treba? Ja mislim da ne mogu bilo koji na moj fon i747m kanadska verzija. Ajde neko iskusan neka predloži neki pa da probam ako ste voljni. Nemam puno iskustva. Da li se sve flešuje preko Odina-ono standardno pda izabereš rom i to je to? Ili ima i pored toga još neka *******cija?
Juche sam ubacio rom, slikacu pa kachimdaj bateri stats da vidim kako drzi taj rom![]()
To je moja tema![]()
Nisam siguran da će ovi romovi da rade kod tebe.Oni su za internacional verziju,kakve ima ostatak sveta (bez Amerike i Kanade).Moraš da se dobro informišeš,zato što možeš da brikuješ uređaj.Ništa se ne flešuje preko odina,već iz CWM-a,koga instariraš preko odina.
Ok ali nisam bas upucen da to nije soft brick. Nisam znao kako da ga vratim pa sam flesnuo OTA update prerooted i sad je ok.
Evo na primer gledam ovaj ROM Serenity 1.1 treba ovo uraditi:
Install Instructions:
-Reboot Recovery
-Wipe Data/Factory
-Wipe Cache
-Wipe Wipe Dalvik
-Install From Zip
-Reboot
Da li to znaci da moja sva podesavanja i data nestaju sa telefona ili ne? I da li kada se flesuje sa STOCK na CUSTOM to mora uopste da se radi ili samo sa CUSTOM na STOCK?
Jos jedno pitanje u vezi modema. Rekli su na xda da niposto flesovati AT&T modem na kanadske verzije moze doci do brikovanja. E sad, u tom zipu koji je modem? Kako ja to da znam?
^ xD
da ti nisi moj davno izgubljeni brat blizanac ?![]()
Wipe data ti brise instalirane aplikacije. Ako kontakte cuvas na Google, nece biti obrisano. Za sms koristi sms backup, titanium koristis samo za user appsTo sam i mislio nego vidim Webb je naveo samo podešavanja pa zato pitam. Jel bolje sms da se vrati sa sms backup ili je tb pro ok?
Hvala obojici. Znači wipe data znači samo da ne briše ništa sa telefona(apps, contacts, mails,sms) itd već samo podešavanja? Backup u Titanijumu koju opciju koristite tačno?
Pitam se kad ce prestati ovo izivljavanje i bacanje novca u ovom slucaju u blender!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari