Sluzio me fon ok jedno vreme, sad ponovo imam problem. Jutros kad sam se probudio i uzeo telefon nacisto je pobrljavio iz cista mira. Izasla mi poruka gore u notification da je sd kartica mozda osetecena i da ne moze da radi pravilno. Da vas samo potsetim, radio sam particionisanje i ubacio link2sd tako da je vecina aplikacija (skoro sve) na kratici i ne mogu da ih pokrenem, a ikonice aplikacija nemaju vise svoje karakteristicne slicice neko je nacrtan na svima onaj androidko i ne moze ni jedna da se pokrene (sto je i logicno, jer su sve bile vezane za sd karticu). Izvadio sam memorijsku da mi ne bi bagovao telefon. Sta sad da radim. Nesto sam razmisljao ovako, da ceo telefon ocistim od aplikacija, ono tipa kao formatiranje, jel bese ima neka takva opcija ili u telefonu ili iz cwm? A onda posebno sd karticu da formatiram pa da krenem da ubacujem sve iz pocetka od aplikacija. Sta mislite? I da, da vas pitam, kad sam particionisao sd karticu parcionisao sam je tako sto sam za dodatnu particiju izabrao dva giga memorije, sto mi je neko posle i rekao da je preterano sto i jeste, al *** kad sam glup...

Jel ima nacina da se ponisti to staro particionisanje i da je ponovo particionisem sa manjom dodatnom particijom?