- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Flashujes telefon KDZ metodom i bice ti unroot-ovan. Sa custom ROM-om i ne mozes dobiti update, makar bio unroot-ovan.
Ako je nekome dosadio LG lockscreen, moguće je jako lako prebaciti na stock lockscreen.
Sve sto je potrebno je u build.prop naći:
user.feature.lock_sui=true
I zameniti sa:
user.feature.lock_andy=true
Zapamtite promenu i restartujte telefon.
I imaćete stock lockscreen koji izgleda ovako:
![]()
Meni kad dosadi, ja promenim preko widgetlocker-a. Sada koristim lockscreen sa ICS 🙂
Elem.
Zna li neko kako da pustam filmove u 3D sa prevodom? Je l uopste moguce?
Ja inace pustam sa njegovim sistemski plejerom. (BSplayer ne moze da pusta 3d, koliko sam video)
Mislim mogu da gledam bez prevoda ali me interesuje.
Kod ovih sa 2x P990 se nesto desava, koliko mi se cini stize im ics, ima li sta za nas, nekih nagovestaja, nekih vesti, s obzirom da su nam telefoni u istom kosu?
Pozdrav, da li neko moze da potvrdi postupak root-ovanja sa ovog linka ili da preporuchi neki bolji ? I ako moze preporuka za neki link za driver-e. Hvala. BTW sjajna vest da ICS konachno stize !!! 🙂))
Pogledaj malo prethodne stranice.Imas sve vec napisano... 🙂
😉 Iskopao na 45.-oj strani, odradio root i sve lepo shljaka, hvala puno 😉
Ja sam to istalirao i mogu ti reci odlicna je....Lik se bas potrudio sve je kao kod ICS, i sto je najvaznije nelaguje!!!
Na temu ili launcher?
Misli na temu. Mada se meni nije dopalo kako je lik odradio temu, ima nekih sitnih bugova sa ikonicama (ne secam se tacno kojih). Pa sam sam sebi napravio ICS temu od nule. Postavljao sam kako izgleda u temi o modovanju telefona.
Ali bolja je njegova ICS tema od onih kvazi-tema koje prave drugi (Thiaiz npr, ocajna tema).
Da li tvoja tema radi bez problema? Jel si je sherovao ili...? Ne mogu da pronadjem sad gde je taj post...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari