Šta je novo?

LG Optimus 3D

• Začetnik teme Začetnik teme OTAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Flashujes telefon KDZ metodom i bice ti unroot-ovan. Sa custom ROM-om i ne mozes dobiti update, makar bio unroot-ovan.

Pa ni ja nisam nesto optimistican oko dolaska ICS-a. A coveku sam rekao realno stanje stvari. 🙂

Mozda ipak ima nade, sad citam na xda da je update za Pradu krenuo sto znaci da bi uskoro trebao i update za nas 😀 ..valjda ce i stici ove godine 😀

^ ICS za Pradu je izasao jos pre par meseci. Tacnije, pocetkom jula.

Ako je nekome dosadio LG lockscreen, moguće je jako lako prebaciti na stock lockscreen.

Sve sto je potrebno je u build.prop naći:
user.feature.lock_sui=true

I zameniti sa:
user.feature.lock_andy=true

Zapamtite promenu i restartujte telefon.

I imaćete stock lockscreen koji izgleda ovako:
yrypu8ys.jpg

Ako je nekome dosadio LG lockscreen, moguće je jako lako prebaciti na stock lockscreen.

Sve sto je potrebno je u build.prop naći:
user.feature.lock_sui=true

I zameniti sa:
user.feature.lock_andy=true

Zapamtite promenu i restartujte telefon.

I imaćete stock lockscreen koji izgleda ovako:
yrypu8ys.jpg

Meni kad dosadi, ja promenim preko widgetlocker-a. Sada koristim lockscreen sa ICS 🙂

Elem.

Zna li neko kako da pustam filmove u 3D sa prevodom? Je l uopste moguce?
Ja inace pustam sa njegovim sistemski plejerom. (BSplayer ne moze da pusta 3d, koliko sam video)
Mislim mogu da gledam bez prevoda ali me interesuje.

ne znam zasto se korisnici lg 3d telefona ljute za kasnjenje ics updejta? na evo 3d je stigao odavno ali ni sense 3.6 ni sense 4 niti sense 4.1 ne mogu da puste 3d film kako treba.ok,retko ko gleda 3d filmove,ali ni 3d klipovi sa neta se ne mogu odgledati a da ne seckaju.dakle,3d telefon koji moze da pusti 3d film ili klip sa neta ali ce uzivanje u tome biti ravno nuli,seckanje ubija sve.imam evo 3d,instalirao sam i probao,pa da kazem sve romove i kernele,adroid 2.3.4 je za evo 3d najkompletniji os.verujem da lg ne zeli da razocarava svoje korisnike 3d telefona,htc je podbacio... da ne bude zabune,na htc evo 3d ics 4.0.3 sense 3.6 ne seckaju 3d snimci snimljeni njegovom kamerom,ali zato svaki 3d sa neta secka.

Poslednja izmena:
Meni kad dosadi, ja promenim preko widgetlocker-a. Sada koristim lockscreen sa ICS 🙂

Elem.

Zna li neko kako da pustam filmove u 3D sa prevodom? Je l uopste moguce?
Ja inace pustam sa njegovim sistemski plejerom. (BSplayer ne moze da pusta 3d, koliko sam video)
Mislim mogu da gledam bez prevoda ali me interesuje.

probaj mx pleyer ili mVideoPlayer pro,ja sam preko mx odgledao avatar3d sa prevodom.ubacis i prevod i film u jedan folder a oba navedena pleyera ce automatski pustiti prevod.

Kod ovih sa 2x P990 se nesto desava, koliko mi se cini stize im ics, ima li sta za nas, nekih nagovestaja, nekih vesti, s obzirom da su nam telefoni u istom kosu?

Pocelo je pocelo i kod nas za LG Optimus 3d CUBE je procureo test rom na ICS 4.0.4
Imate slike na XDA forumu nemogu da ih sad postavljam pisem sa telefona.
Bitno je da su stvari se pomerile sa mrtve tacke.

Poslednja izmena:
Mogu vam reci da ICS izgleda spektakularno , bas su ga svetski odradili .Evo slikica pa uzivajte , sad samo da sacekamo da izbace programeri rom za nas , a moci ce jer i Thaiz i Acura zadnji romovi su zasnovani na SU870 romu.

y5e2ynat.jpgygydapu3.jpggeqa9emu.jpge8ezases.jpgrebahahu.jpg

Evo jos slikica , pa nas optimus 3D sa ICS dere u Benchmarkima i Galaxy Nexsus i Galaxy SII , a bogme nezaostaje mnogo za HTC One X .

2e7udeha.jpgpazasusy.jpgynemu7at.jpgne6a5ynu.jpgetytyjaz.jpg

Poslednja izmena:
Pozdrav, da li neko moze da potvrdi postupak root-ovanja sa ovog linka ili da preporuchi neki bolji ? I ako moze preporuka za neki link za driver-e. Hvala. BTW sjajna vest da ICS konachno stize !!! 🙂))

E hvala bogu da je pocelo, nadam se da ce uskoro izaci nesto za siroke narodne mase da mozemo da flesnemo 😀 nadam se da ce telefon tek sad da pokaze sav svoj potencijal 😀

Ne verujem nista dok ne vidim ICS uskoro na svom telefonu... 😀

Da ti buden iskren ni ja bas ne verujem dok ga ne vidim licno jer ako sam nesto naucio za ovih godinu dana to je da se LG-u nikad ne veruje! 😀

A mozda ni tad. 😀

Jel probao neko neku ICS temu za ovaj telefon? Ima nesto na xda ali nisam siguran da li da se zamajavam sa tim...Instalirao sam Holo Launcher Plus koji ima interfejs kao ICS ali mi radi bzvz.Dosta koci...

Ja sam to istalirao i mogu ti reci odlicna je....Lik se bas potrudio sve je kao kod ICS, i sto je najvaznije nelaguje!!!

Na temu ili launcher?

Misli na temu. Mada se meni nije dopalo kako je lik odradio temu, ima nekih sitnih bugova sa ikonicama (ne secam se tacno kojih). Pa sam sam sebi napravio ICS temu od nule. Postavljao sam kako izgleda u temi o modovanju telefona.

Evo je:
15ib59k.jpg

Ali bolja je njegova ICS tema od onih kvazi-tema koje prave drugi (Thiaiz npr, ocajna tema).

Poslednja izmena:
Misli na temu. Mada se meni nije dopalo kako je lik odradio temu, ima nekih sitnih bugova sa ikonicama (ne secam se tacno kojih). Pa sam sam sebi napravio ICS temu od nule. Postavljao sam kako izgleda u temi o modovanju telefona.

Ali bolja je njegova ICS tema od onih kvazi-tema koje prave drugi (Thiaiz npr, ocajna tema).

Da li tvoja tema radi bez problema? Jel si je sherovao ili...? Ne mogu da pronadjem sad gde je taj post...

Da li tvoja tema radi bez problema? Jel si je sherovao ili...? Ne mogu da pronadjem sad gde je taj post...

Nisam je share-ovao. Razmisljao sam o tome, ali sam odlucio da ostane samo za licnu upotrebu iz odredjenih razloga. Ne trebaju ljudima dve ICS teme.

Bicete zadovoljni njegovom temom, nisu to bili neki veliki bagovi. Naprotiv. Pitanje je hocete li ih uopste primetiti. 🙂

P.S. Backup-ujte ROM pre nego da flashujete njegovu temu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno