Šta je novo?

Reparirane grafike

Ma kakva crna veza - i ja sam sitna boranija :D Priča u vezi sa monitorom nema veze sa prepariranim grafama..

Ja sam svoju 6790 uzeo u E**I-ju.. Kaže lik tamo da očekuju još modela..

Bila je i 6850 za 7k ali je odletela u roku od dan-dva, bas brzo, Powercolor model.
Aj saznaj bar kada se to ocekuje pa javni. :-devil-:

Ali onaj Msi model sa TwinFrozr II kulerom bi trebalo da radi posao i drzi temperaturu nizom. Je li mozda neko vec pazario taj model kakvi su utisci?

Ma kakva crna veza - i ja sam sitna boranija :D Priča u vezi sa monitorom nema veze sa prepariranim grafama..

Ja sam svoju 6790 uzeo u E**I-ju.. Kaže lik tamo da očekuju još modela..

Pa, mislim na TV i to natezanje, tačnije, na to što si slao mejlove na još nekoliko adresa... Inače i ja sam izvisio za čet'ri 8600GTS po 150 din komad :D Natezao sam se sa nekim njihovim komercijalistom, direktorom, šefom... Kao greška na sajtu, ponudićemo vam popust na ostale grafičke ili stvari...

Pa, mislim na TV i to natezanje, tačnije, na to što si slao mejlove na još nekoliko adresa... Inače i ja sam izvisio za čet'ri 8600GTS po 150 din komad :D Natezao sam se sa nekim njihovim komercijalistom, direktorom, šefom... Kao greška na sajtu, ponudićemo vam popust na ostale grafičke ili stvari...

150 kinti komad??? Aaaauuuuu :d Ja sam imao mnooogo više para za sekiraciju - TV LCD bio 29.999,00...

150 kinti komad??? Aaaauuuuu :d Ja sam imao mnooogo više para za sekiraciju - TV LCD bio 29.999,00...

Ma da... Elem, mogu i da okačim dokaze ako ih nisam izbrisao iz sandučeta...

Najbolja je fora što neke grafike nestanu a nisu ni bile na sajtu :D

Ne mora nista da ti prica, pogledas garantni list, duzinu trajanja garancije, i sve znas.

Sto je vama to problem sto se karte prodaju okolo naokolo, jel vama neko zabranio da i vi to isto radite??? Ljudi se snalaze i zarade po koji dinar, ili ni ne zarade vec iz radoznalosti kupe kartu vozaju dan dva i puste u oglase, ja tu ne vidim nista lose ;)

Pa problem je... Ja to lično ne bih nikada radio...

Da ima par stotina takvih kartica na stanju, pa i ok. A ne ovako - stigne po par komada i oni koji su stvarno u frci i kojima je to jedina prilika da dodju do mid/high-end karte nemaju nikakve šanse.
Nek kupuju lepo ko svi ostali preprodavci polovnu robu pa je preprodaju.

Plus majmunisanje da neće da priznaju kad ih pitaš da li je to reparirana karta...

Ne mora nista da ti prica, pogledas garantni list, duzinu trajanja garancije, i sve znas.

stoji. osim kad kaze da je "zagubio", "nema" ili tako nesto, "doslo iz svajcarske/nemacke/madjarske"...
ili ako uspe da dodje do blanko garantnog lista(sto i nije nemoguca misija).

Vrlo je lako doci do blanko gar.lista, ali valjda svako zna da je tokao blanko diploma-ne vredi nista :) ako nema garantni, racunas kao da je bez garancije. Sad se postavlja pitanje dal je ljudima bolje reci da je bez garancije, ili da je reparirana sa garancijom od 1 godine. Vecini mozda je bolje reci da je bez garancije, ali ja ipak vise volim pisamu na godinu, jer reparirane pokazu mane u prvih mesec dana

Prepiska sa KP. Napomena: čitati odozdo na gore

On
Ne razumem vas.

04.10.2012 11:14h
Ja
znaci, win win reparirana karta.

04.10.2012 11:05h
On
Dajem garanciju godinu dana.

04.10.2012 06:16h
Ja
Poz,

ima li karta pisanu garanciju i do kada?

Vrlo je lako doci do blanko gar.lista, ali valjda svako zna da je tokao blanko diploma-ne vredi nista :) ako nema garantni, racunas kao da je bez garancije. Sad se postavlja pitanje dal je ljudima bolje reci da je bez garancije, ili da je reparirana sa garancijom od 1 godine. Vecini mozda je bolje reci da je bez garancije, ali ja ipak vise volim pisamu na godinu, jer reparirane pokazu mane u prvih mesec dana

jeste lako... saglasni smo. ali je poenta da ti on nece dati blanko, nego nece biti lenj i ispunice ga.
ovome svakako ne bih verovao, i proveravao bih, jer ima 0 postova(ne bih od ovoga ni kupio, jer skoro uvek "valja" popravljanu, repariranu isl. robu), ali da prodaje neko ko ima malo vise staza ovde mozda bih i isao na poverenje...
e sad. moja poenta jeste u tome da je demios-ov oglas ok, jer je covek bez obzira na staz i poverenje koje ima naglasio da je reparirano, tako da je prica jasna. dok je ovaj (kaca)milos nakupac i preprodavac koji pokusava da nekome uvali stvari.
samo sam to hteo da kazem:)

Slazem se. Ja u sustini nisam gadljiv na reparirane karte, imao sam 3 komada gainward i nikakav problem nikad, po dobroj ceni bih uvek kupio takvu kartu. Sa pisanom garancijom uz koju ide FISKALNI RACUN. Pisana garancija bez fiskalnog nije dovoljna za priznavanje garancije. Vecina uvoznika ne pravi problem oko fiskalnog, ali moze, ako hoce.

nisam ni ja gadljiv(nisam do sada imao ni jednu), kada znam za to i svesno udjem u to. ali onda i cena bude malo manja, a ne da se opali kao za regularnu kartu.
ako imam povoljniju cenu, svestan sam rizika- sto da ne.
ali ako ocekujem nov/regularan proizvod, i platim takvu cenu, a neko mi uvali nesto cemu je radjen cip... ne bi se lepo proveo:)

Ja sam zadovoljan kupovinom mog zlatnog zmaja ovde sa foruma, bitno je da je pouzdan covek od koga uzimas :)

dsc00351fd.jpg

"Škartica" :p

Ako je ispravna, sta ga briga, ako nije, verovatno ce to odmah videti ili u prvih par meseci, sto je dovoljno za reklamaciju s obzirom na 12 meseci garanciju.

Hladna je ko tastina dusa, da ne kazem babina s*sa XD

Mislio je na casnog preprodavca koji mu je prodao prepariranu karticu. :D

Honorable Del Boy :D

.. sve zavisi da li je chip ili cooler menjan ili picen , ali ako imas godinu dana garanciju boli te uvo [ ako je normalna cena naravno ]

Evo mene danas izdala jedna 5850, uspešno tera Furmark cele 2-3 sekunde :S:

Jel zna neko hoce li jos i kada dobijati te reparirane graficke? Hteo sam neki SLI setup da pravim. :)

Navodno hoce ali se ne zna kada ...

MSI TwinFrozr II. Bila u ponudi, ali ne zvanično, samo za odabrane ;) No, nisu me baš lepo odabrali, ova je radila svega par dana :crash:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno