Uzme se 2xGTX 570 i miran si za 29K rsd![]()
A ko je rekao da meni smeta? Možda je problem u tome što drugi ne stižu da kupe zbog raznih ćufte-mufte metoda? Navešću primer. Javim drugu za repariranu 6950 za male pare. I to nedugo pošto se ista pojavila na win win sajtu. Drugar odmah naručuje preko sajta. Sve je pravilno odradjeno. Prozivod je strpan u korpu. Narudžbina je primljena. A onda, sutradan, javlja se neki lik iz Win win i kaže da od narudžbe nema ništa jer je došlo do greške, ovo-ono, šta ti ja znam, možda je grafa otišla i ranije ali u tom slučaju valjda treba da postoji nešto što bi zakočilo naredne narudžbe i sl. No, par dana kasnije ta grafika završava u oglasima... I šta sada drug da radi?
Stigla mi je GTX 460 Ciklon, radi za sad sve bez problema, videćemo za dalje![]()
Nek te dobro sluzi.
Koliko se greje i da li je bucna?
Svrbe me pare, kad je vec ovako jeftina. xD
Al pare nece!
Nije frka kupiti, samo da mi kolega odg. na post.
A uvozice opet vrv, vidis da su bukvalno razgrabljene.![]()
Ja na sajtu obe firme nigde ne vidim te reparirane graficke, jel ne trazim gde treba il sta?
Ne, gledaj medju običnim grafičkim kartama. Obrati pažnju na modele, videćeš da piše "reparirana". A i nisu nešto ažurni u sredjivanju "outlet" sekcije...
Maksimalna temperatura primećena 68 stepeni(Borderlands 2), minimum 25. Nije bučna, doduše nisam je čuo na tih 68 jer imam slušalice![]()
Ukucaj outlet u pretrazi pre odgovoraSve su obeležene ovako: Outlet-Repariran, naravno E..i shop je u pitanju, on i nema outlet sekciju.
Ali win win ima. Mada isto sr... drugačije pakovanje...
@Pega, ako imaš vezu sve je moguće![]()
Koju je kartu bolje isplativije uzeti od preostalih u ponudi gtx 460 ili gtx 470?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari