ja ne živim(evo 13 god.) u KGu i ovamo ga nema, Android nije krš ali ima svoje bagove i gluposti(kao i svaki OS)
Mojne da njaces, ko prezivi badu preziveo je pakao tako da mogu o svemu da pricam :d
Opa, verovatno si studirao ovde
Eto taman znaš gde da dođeš , uzmeš kola , evo ja ću da te častim pivom, odvedem te do VIP-a koji se nalazi u Plazi i ti kupiš telefon![]()
Sve u cilju obogaćivanja foruma jednim čovekom koji ima ovaj telefon
E onda možeš da se slikaš i pišeš ovde do sutra , a ne ovako samo *****te i cepate reklame na 100 strana (kao da radite za Nokia-u) , a niko da kupi telefon![]()
Ma to nije dovoljno hardcore, ko je preživeo symbian na 6600,6630, N70 taj može sve da izdrži, kada se samo setim, odma mi toplo oko srca.
rođen sam u Kragujevcu a ovamo sam preselio kad je bilo bombardovanje (kad ti je već bitna ta informacija), koliko košta telefon kod njih i pod kojim uslovima? imam rođake i drugove gore pa mogu da mi pošalju to busom
Ovo ti je uz najpovoljniji paket ( VIP ) .
Evo kopirane poruke
59900 je uz najjeftiniji paket doplata ( ali kada daš stari telefon doplata se umanjuje za 5000) znači u startu se daje 54990 dinara ( i stari tel ) i mesečno 2 god po 590 dinara .
Tih 54990 može na čekove da razloži na 6 rata
Gde je onaj Emix da i on pazari jedan![]()
ne mogu edit.
brate kako da nađem pv 808 na dp review studio comparison tool? nema je na drop down listi????!!! a znam da je neko postavljao link ovde!!!!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari