Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Probaj clear data u toj aplikaciji. Taj problem sa malo memorije je vec stari i treba obrisati keramidas.titanium.backup.odex fajl iz data/app foldera

probao sam to sa ciscenjem, ne pomaze. A keramidas.titanium.backup.odex ne postoji jer nema app u data folderu, ako si misleo na sd.

Nisam mislio na taj data folder. Instaliraj rootexplorer i videces ga u root-u

Hvala na pomoci, ne nadjoh keramidas.titanium.backup.odex, obrisao sam u app folderu neki fajl gde se spominje slideit i odex i sada vise ne prijavljuje manjak memorije.

To je za sve aplikacije. Kad pokusas sa Play-a da instaliras nesto i javi ti nedovoljno memorije, treba obrisati taj fajl. Ja ga brisem odmah po instalaciji titaniuma ako je tamo

Meni je to pisalo kada sam PowerAMP trebao da instaliram i rekao je da nemam memorije onda sam uzeo i obrisao powerAMP.odex i prošla je instalacija, tako da bar kod mene ne mora da znači da je taj titanium fajl

Edit: meni to nikad nije iskočilo sa GP-a kad skidam, većinom kada krekujem lucky-jem, pa onda kad novu verziju te app hoću da nabacim :)

Poslednja izmena:
LPY Mods - Aroma

Lock Screen:
- ICS
- Stock

Skip Song

Spell Check

USB Mode:
- MTP
- Mass Storage

SMS Mods

Camera:
- Camera with flash under 15%
- Silent Camera with flash under 15%

Big Caller:
- Stock look + Call Rec
- Stock look + Call Rec + No SMS/MMS in call log
- Stock look + Call Rec + No SMS/MMS in Call Log + No Increase Ring
- S3 look
- S3 look + Call Rec + No SMS/MMS in call log
- S3 look + Call Rec + No SMS/MMS in call log + No Increase Ring

15 Toggles:
- Green Battery
- Green Circle Battery
- Blue Battery
- Blue Circle Battery
- Blue CM Battery
- Blue Animated Battery
- Stock Battery

CRT-OFF

Kernels:
- Siyah 4.1.5+
- Dorimanx 5.86
- Phenomenal 6.1
***Extreme
***Medium
***Normal

Download:
LPY_NeatRom_Mods_Aroma_v1.0
LPY_NeatRom_Mods_Aroma_v1.0

8733ec1ac0c8096243bdb65bb348e182 LPY_NeatRom_Aroma_Mods_v1.0.zip

Sale mislim da niko ovo nije još napravio... Genijalna ideja i skinućeš gomilu onih koji nešto traže i zahtevaju... Ja sam sada na wanamu lpx... Strašno dobro radi ali ću sigurno probati i poslednji neat :)

Jeste, napravili su, ali ja imam neke velike planove za ove modove, samo mi treba vremena. Ovo je tek v1.0 :)

Nisam viđao... Doduše samo koristim neat sa ponekim izletom na drugi rom

noob pitanje: kako se koriste Aroma modovi? Do sada su se modovi flesovali kao .zip preko CWM a ovi?

btw, svaka cast Sale.

A mislio sam da ne menjam lpx dok ne izađe jb, ali moram da probam ovaj mod pa ću morati na lpy. Sale a šta je ovo a kraju extreme, medium, normal?

Gps fix na full romu se mnogo duze ceka...moracu nazad na lite

Drugari, je l vama radi WiFi Tethering preko GPRS-a? kada pokrenem WiFi tethering nijedna naprava mi ne vidi telefon. Stvar jedino radi preko

http://code.google.com/p/android-wifi-tether/

U čemu je fora? zašto stock aplikacija ne radi?

Ovo nije do ovog novog ROM-a, to zafrkava već duže vreme, zadnji put sam probao pre jedno 3 meseca i isto je bilo. Šef ima Galaxy Nexus i isto ne ide, dok na Nexus S radi bez problema..

Pa sto ne prebaci na 3G? :)

Ne razumem, kakve veze sada ima 3G sa ovim?:) Ja hoću da koristim na laptopu net preko telefona.

Meni je čudno što uopšte niko ne vidi moj HotSpot. Isto se dešava i sa Galaxy Nexusom. Hmmm.

da li je moguce iskljuciti da prilikom slanja poruka ne nudi 2 puta da se unese person pa posle 2 puta poruka?

znaci, u landscape, unesem broj, next, opet mi nudi da unesem jos jednog primaoca, pa posle posle poruka i opet poruka.

takodje, kad kucam broj primaoca, ne izbacuje ime uz matchovane brojeve.

Poz.

Ne razumem, kakve veze sada ima 3G sa ovim?:) Ja hoću da koristim na laptopu net preko telefona.

Pa ako si pokusao na 2G, prebaci na 3G i pogledaj hoce li raditi... 2G je unusable za laptop, zato sam uvek pokretao 3G :)

Ne, nisi razumeo... Uopšte ne mogu da se povežem preko kompa na telefon, uopšte na nalazim SSID pri skeniranju wireless mreža.

da li je moguce iskljuciti da prilikom slanja poruka ne nudi 2 puta da se unese person pa posle 2 puta poruka?

znaci, u landscape, unesem broj, next, opet mi nudi da unesem jos jednog primaoca, pa posle posle poruka i opet poruka.

takodje, kad kucam broj primaoca, ne izbacuje ime uz matchovane brojeve.

Poz.
A kad kliknes na polje za text? Kad ne ides na next, sta se desava?

Ne, nisi razumeo... Uopšte ne mogu da se povežem preko kompa na telefon, uopšte na nalazim SSID pri skeniranju wireless mreža.
Da li si probao kao "open" mreza?

Istripovao sam se trazeci blue toggles u aromi najstrasnije:)

Dragane, ja sam nešto čačkao i radio za sebe (menjao izgled baterije, signala, alarma, blututa, i još neke sitnice) pa ako ti se sviđa skidaj -> LPY_15toggles_blue.zip

Sale kada ces odraditi za lpy 15blue toogles

Istripovao sam se trazeci blue toggles u aromi najstrasnije:)

Namerno sam stavio aroma v1.0 :) To je tek početak. Šta kad bi im pustio sve odjednom... svi modovi i teme da budu u aromi.. ne bi bilo ništa od donacija. Ovako oni iščekuju novi mod, temu pa i padne koji evro kad im dam :)

Evo i ja sam se malo pre igrao. Ako neko hoće neka vice

Inače tu su i hide clock i opcija da se isključi text u toggles

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349900811786.jpg
    uploadfromtaptalk1349900811786.jpg
    53.4 KB · Pregleda: 102
Nazad
Vrh Dno