MaxPower85
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.06.2010
- Poena
- 350
Sale a što mi za IMEI piše unknown a za serial number samo nule.
Mislim ništa mi ne smeta za sad ali reko da pitam
Mislim ništa mi ne smeta za sad ali reko da pitam
odradio pa cemo videti sta ce biti. Nadam se da ce sve sljakati jer je bas pocelo da me nervira to. Hvala Sale.Applications/clear data/gmail i google framework
Hoce, hoce. Nema na cemuodradio pa cemo videti sta ce biti. Nadam se da ce sve sljakati jer je bas pocelo da me nervira to. Hvala Sale.
Lite jeste, Full nije. LPY Full cu danas pustitiSale, jel ovo tvoj poslednji ROM: XWLPX NeatRom Lite v3.3 (7th September 2012)?
Lite jeste, Full nije. LPY Full cu danas pustiti
Firmware: I9100UHLPY (4.0.4)
Build date: Fri Sep 7
Modem: UHLPH
CSC: PSNLP4
Change List: 1094028
Kernel: UHLPY-PhilZ_2.6_NEAT
BIG THANKS TO Phil3759 and his amazing work!!! Thanks Phil
Pure stock kernel
Patched kernel to avoid brick bug issues on ICS 4.0.4
Disabled MMC_CAP_ERASE : you can wipe/format in cwm6 safely
Clockworkmod v6.0.1.4 recovery - Wipe /data safely in recovery
Introduced support for custom MULTI-bootanimation (bin and zip)
Now ro.secure is enabled, no more insecure kernel (adb root in recovery via cwm adbd)
...
Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
Fully Deodexed
Zipaligned
Rooted
BusyBox
SuperSU
EFS auto backup
Fixed SDcard issue
Deep sleep works perfect
NO WIPE
Disabled boot sounds
Speed and response much more faster and smoother
Init.d support
Dialer with Contacts
Percentage Battery
Updated Google Maps to v6.12.0
Updated Street to v1.8.1.0
Updated YouTube to v4.1.23
Updated Google+ to v3.1.1
Updated SamsungvApps to v2.8.014...
Nebih ja zurio sa tim lpy vidim da se zale kod Wanama da je bolji lpx. Uostalom Sale ovaj tvoj lite lpx radi ko nijedan koji sam probao do sada. A probao sam bukvalno svaki sa xda. Sa ovog idem dalje samo na jelly bean.![]()
@sale, i ja sam zadovoljan sa neat lite lpx-om, baterija drzi solidno, kada je sve iskljuceno u standby trosi oko 1%/h, a ako slusam mp3 onda oko 5%/h. Ovaj full lpy ako je sudeci po nazivu - verovatno je natrpan nepotrebnim aplikacijama? Nije problem sto su instalirane nego je problem sto se pokrecu automatski i rade u pozadini. Kolika je potrosnja ram-a kada je sveze instaliran? Kako je stanje sa baterijom u odnosu na lpx? Da li ovaj ExTweaks ima neku funkciju ako ja ne menjam podesavanja, tj. da li on po defaultu nesto radi? Ako ne radi da ga obrisem, jer od tweakovanja jedino izaberem iz recovery moda da bude "battery optimized".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari