Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale a što mi za IMEI piše unknown a za serial number samo nule.
Mislim ništa mi ne smeta za sad ali reko da pitam

Imei mora da ti pise lepo. Nesto si zeznuo tu. Probaj samo reflash rom-a i wipe cache/dalvik.
Serial number je 000000000 na svim 4.0.4 romovima

Pomoooc. Imam problem sa gmailom. Ne radi mi sinhronizaciju dok ne udjemu app. Nemam pojma vise sta da radim. Poslednji Neat sa moodom 3 i siyah 4.1.5+. Sve je podeseno za sinhrinizaciju.

Sale, prešao si na Philz kernel?:)

Jesam za Full verziju. Ipak je to stock rom bez modifikacija :) pa je red da takav i kernel bude. Jedino sto sam ga malo prepravio. Dodao sam i touch recovery, isti kao kod Siyah-a

Sale, jel ovo tvoj poslednji ROM: XWLPX NeatRom Lite v3.3 (7th September 2012)?

A tek sada vidim da si to stavio u FULL ROM :)

Sale kakva je razlika izmedju x i y verzije? Vredi li prelaziti?

Uf nisam bas siguran. Sacekaj koji dan da vidim sta pisu ovi na xda. Inace LPY rom se ne moze skoro nigde naci jer je uradjen specijalno za Argentina Private. Jedan rus ga se docepao i dao nam :)

Nebih ja zurio sa tim lpy vidim da se zale kod Wanama da je bolji lpx. Uostalom Sale ovaj tvoj lite lpx radi ko nijedan koji sam probao do sada. A probao sam bukvalno svaki sa xda. Sa ovog idem dalje samo na jelly bean. :)

Nisam citao kod njega nista. Mozes li mi reci kakve probleme imaju. Evo, od sinoc nisam nista cudno video

Imas pri kraju teme govore kako se vracaju na lpx jer im ovaj lpy baguje i koci se. Cak je i baterija bolja na lpx. E sad toga mozda ne bude na Neatu. Ali slicni su dosta.

UHLPY NeatRom Full

Firmware: I9100UHLPY (4.0.4)
Build date: Fri Sep 7
Modem: UHLPH
CSC: PSNLP4
Change List: 1094028

Kernel: UHLPY-PhilZ_2.6_NEAT
BIG THANKS TO Phil3759 and his amazing work!!! Thanks Phil
Pure stock kernel
Patched kernel to avoid brick bug issues on ICS 4.0.4
Disabled MMC_CAP_ERASE : you can wipe/format in cwm6 safely
Clockworkmod v6.0.1.4 recovery - Wipe /data safely in recovery
Introduced support for custom MULTI-bootanimation (bin and zip)
Now ro.secure is enabled, no more insecure kernel (adb root in recovery via cwm adbd)
...

Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean

Fully Deodexed
Zipaligned
Rooted
BusyBox
SuperSU
EFS auto backup
Fixed SDcard issue
Deep sleep works perfect
NO WIPE
Disabled boot sounds
Speed and response much more faster and smoother
Init.d support

Dialer with Contacts

Percentage Battery

Updated Google Maps to v6.12.0

Updated Street to v1.8.1.0

Updated YouTube to v4.1.23

Updated Google+ to v3.1.1

Updated SamsungvApps to v2.8.014...

Download:
UHLPY NeatRom Full
UHLPY NeatRom Full Mirror 1
MD5 Sum: 8e7ad6163fb2224cc6bcc7409aa6886d

Dugo koristim Saletov LPX rom i malo je reći da sam prezadovoljan. Svaka čast Sale! ;)
Prvi put sam da sam testirao trajanje baterije, pa ću okačiti i slike potrošnje.

- Da napomenem samo da je u pitanju Siyah-4.1.5 kernel sa izabranim baterry profilom. Osvetljenje - na auto; 3g - isključen, Mobile data - isključeno; WiFi - po potrebi uključivan; Fast Dormaci - isključen; oko 1h razgovora i desetak sms-a.

Rezultat je za moje potrebe i više nego zadovoljavajući - Screen 07h

01.png

02.png

03.png

04.png

P.S. Samo bih zamolio da mi ne spominjete to šta je sve poisključivano - Jer to što ja isključeno NIKAD i ne koristim (ili baš retko).
I da, da mi Đilkoš ne spominje njegov 18.04 - Hydrogen rom. :d

Nebih ja zurio sa tim lpy vidim da se zale kod Wanama da je bolji lpx. Uostalom Sale ovaj tvoj lite lpx radi ko nijedan koji sam probao do sada. A probao sam bukvalno svaki sa xda. Sa ovog idem dalje samo na jelly bean. :)

+1 radi kao sat, samo sa jb ga menjam :)

Pa naravno kad je isključeno :p
da imas uključeno stalno data i nekoliko syncova, pozdravio bi se sa tih 7 sati :p

@sale, i ja sam zadovoljan sa neat lite lpx-om, baterija drzi solidno, kada je sve iskljuceno u standby trosi oko 1%/h, a ako slusam mp3 onda oko 5%/h. Ovaj full lpy ako je sudeci po nazivu - verovatno je natrpan nepotrebnim aplikacijama? Nije problem sto su instalirane nego je problem sto se pokrecu automatski i rade u pozadini. Kolika je potrosnja ram-a kada je sveze instaliran? Kako je stanje sa baterijom u odnosu na lpx? Da li ovaj ExTweaks ima neku funkciju ako ja ne menjam podesavanja, tj. da li on po defaultu nesto radi? Ako ne radi da ga obrisem, jer od tweakovanja jedino izaberem iz recovery moda da bude "battery optimized".

@sale, i ja sam zadovoljan sa neat lite lpx-om, baterija drzi solidno, kada je sve iskljuceno u standby trosi oko 1%/h, a ako slusam mp3 onda oko 5%/h. Ovaj full lpy ako je sudeci po nazivu - verovatno je natrpan nepotrebnim aplikacijama? Nije problem sto su instalirane nego je problem sto se pokrecu automatski i rade u pozadini. Kolika je potrosnja ram-a kada je sveze instaliran? Kako je stanje sa baterijom u odnosu na lpx? Da li ovaj ExTweaks ima neku funkciju ako ja ne menjam podesavanja, tj. da li on po defaultu nesto radi? Ako ne radi da ga obrisem, jer od tweakovanja jedino izaberem iz recovery moda da bude "battery optimized".

Jeste, sve aplikacije su uključene, čak i one skrivene u LPY Full.
Ram je zauzet oko 470
Za bateriju stvarno ne znam, koristim ga dva dana i većinom je na punjaču
Extweaks možeš da obrišeš. On ne radi ništa dok mu ne narediš nešto
U ovom LPY je stock kernel tako da nema opcije za kernel profile

I ja da pohvalim lpx, najbolji do sada. Još sa onim VR lpx mod 3 i imam sve što mi treba i po funkcijama i po izgledu.
Sale, svaka čast

hvala sale, onda cu da preskocim i ovu full verziju, vise volim lite varijante :trust:

Vrh Dno