Šta je novo?

Google tablet - Nexus 7

Jel citas o cemu se radi? Prica se da 32GB MENJA 16GB verziju i da su neki kupci VEC za cenu modela 16GB dobili model od 32GB.

Kakve ima veze sto ga menja. Na novu verziju ce se cekati (ako se pojavi) jos neko vreme, tako da ne vidim u cemu je problem.
***, ispada da firma ne sme da spusti cene kako ne bi povredila osecanja onih koji su vec kupili uredjaj. Ako Asus stvarno kod nas ponudi 32GB verziju za 250 evra za par meseci, stvarno ne vidim kako to moze biti lose. Oni koji su za isti novac kupili sada verziju od 16GB su dobili odlican dil u ovom momentu, jer boljeg odnosa cena/kvalitet nema na trzistu. Za 2-3 meseca ako se pojavi ova verzija sa vise memorije to ce biti odlican dil za kupce koji budu kupovali u tom momentu.

Asus mora da posluje trzisno i da reaguje na dogadjaje iz okruzenja, a ovaj potez je upravo to - reakcija na najave drugih proizvodjaca.

Poslednja izmena:
Ja ga ne vidim u prodaji kod nas. :) A koliko se cekalo na ovu 16GB verziju, verovatno ni taj novi nece u narednih mesec dana stici u Srbiju.

Jel citas o cemu se radi? Prica se da 32GB MENJA 16GB verziju i da su neki kupci VEC za cenu modela 16GB dobili model od 32GB.

Sto se futrola tice meni su najbolje one genuine Asus u raznim bojama, nista drugo ne bih uzimao.

Nije u pitanju VEĆ jer koliko znam model od 16 GB nije se juče pojavio, već je duže prisutan na tržištu. To što mi kasnimo drugi je problem. Da je dva meseca u radnjama ova priča se ne bi ni vodila. Ako se povodite za tim, onda hajde da čekamo Nexus 8, 9, 10... koji će imati 64, 128, 256 GB memorije i prodavaće se po sličnoj ceni, na proleće ili pri kraju naredne godine.

Lepo je neko prokomentarisao, trenutno nemate ništa bolje za taj novac, a u Srbiji pojam "uskoro" ne da je relativan već se rasteže kao lastiš na starim gaćama. :d

Poslednja izmena:
I evo sad su me napokon zvali oz PC practica u novom sadu da GA preuzmem.

I evo sad su me napokon zvali oz PC practica u novom sadu da GA preuzmem.

Pa i ne moraš, možeš da sačekaš da se pojavi 32GB verzija, sačekaš tu do novembra. Mada u novembru će početi sa prodajom Kindle Fire HD 8.9, pa ako se strpiš do decembra, možda ti ga neko donese od preko. A i iPad mini će uskoro ...

Šalim se, naravno ;)

Problem sa ovom futrolom je sto ivice tableta ostavlja otvorenim tako da mogu da se nehotice kvrcnu udarcem o nesto ili padom. Po meni su najbolje one koje u sebi imaju i silikonski bamper, ili one koje prekrivaju ivice uredjaja.

Da, ali je futrola par mm duža od tableta, pa pri eventualnom padu tablet ne udara direktno u ivicu. Ovo mi se sviđa zato što može ovako da stoji kad se gleda film npr, a i izgleda elegantno i mnogo skuplje u odnosu na ono koliko košta...

Znam, video sam, 9$+postarina, a ona je 6,5$ i free shiping, što znači skoro duplo jeftinija ;)

Ja sam 3G problem resio sa ovim:
160053-1.jpg

Upravo stiglo danas i sljaka extra sa 3G modemom. Ima svoju bateriju i moze da radi 4-5 sati bez struje. :guitar:

Ja sam 3G problem resio sa ovim:
160053-1.jpg

Upravo stiglo danas i sljaka extra sa 3G modemom. Ima svoju bateriju i moze da radi 4-5 sati bez struje. :guitar:
Koliko je po veličini? I po ceni? I kako radi, zabiješ 3g stik u ovo i teterujes, takoreći?

Takodje moze da radi i kao klasican ruter, nabodes na WAN port ADSL/Kablovski i vozi.
Nije losa stvar posto ima i ovu funkciju, no ja sam ipak zagovornik 3g stika, pogotovu što sam sinoć isprobao i slot za micro sd u samom stiku, čita 32gb ko od šale, tako da ću nositi samo adapter i 3g stik.

Evo i pojasnjenja situacije.
Nexus 7 je odlican proizvod koji je doziveo planetarni uspeh, pa je logicno da ce ASUS nastaviti sa unapredjenjima i razvojem. Iako ne mozemo saopstiti previse detalja, po trenutno dostupnim informacijama nije realno ocekivati da ce sledeca revizija u trenutku kada se nadje na nasem trzistu imati istu cenu kao postojeci model. Mnogo je verovatnije da ce novi model biti bar 10% skuplji. Pored toga, eventualne nove revizije se kod nas u prodaji sigurno nece pojaviti pre novembra.
Trenutno smo fokusirani na to da trzistu ponudimo ovaj izuzetni uredjaj po cenama koji su apsolutno konkurentne, pa cak i povoljnije od onih koje se mogu naci u okruzenju i zemljama zapadne Evrope.

I ja sam vam zahvalan na to. Uopste mi nije zao i ako izadje 32GB, ovo je extra uredjaj i uzivam u njemu stvarno!
Ziveo Asus!

Ovako nesto je bilo i ocekivano, rekoh vec, ne pre novembra i 275$/e, sto je 10% skuplje, tacno otprilike koliko i vredi.

Nexus 7 je najzad u mom posedu, nisam siguran kada će izaći njegov test na sajtu, ali to će verovatno biti sutra ili najkasnije prekosutra.

Red je i bio, kasnite malo ovog puta, ali siguran sam da ce to biti kvalitetan test, kao sto su i ostali bili. Mada shvatam da nije do vas, nego je vise do uvoznika.

Nazad
Vrh Dno