Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja sam probao mnoge tastature i moj prvi izbor je SwiftKey 3. Još samo kad bi ubacili još tema za nju bilo bi super, ali ni ova Holo nije ni malo loša. Lepo ispravlja ako pogrešim pri kucanju i lepo pamti sve što pišem, tako da njome mnogo brže pišem poruke.

Pre nekih 3 meseca sam kupio SwiftKey 3, i vrlo brzo odlučio da se ne vraćam na SK pro. Meni je SwiftKey mnogo bolji. Mana mu je što ne postoji mogućnost bekapovanja svog rečnika.

Zna li neko koji je ovo widget za vreme?
http://img171.imageshack.us/img171/5741/dsfdn.png

Da li je to PalmaryWeather Premium? Ja imam taj widget ali meni nece da prikaze trenutnu prognozu sa ikonicom vec samo prikazuje 4 kolone dole i trenutnu temperaturu.

Jeste to je PalmaryWeatherPro...
Tako je i kod mene kao na slici:

Mislim da znam sta je problem... Stavio 4x4 i moras preko celog ekrana povećati taj widget, jedino tako ćeš videti sve, onako ispada da ga skracujes, a verovatno ti grid nije u draweru 4x4 nego je veći i dolazi do konflikta ;)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349714488624.jpg
    uploadfromtaptalk1349714488624.jpg
    34.4 KB · Pregleda: 223
Poslednja izmena:
koji je to locker uopšte?

Koji locker koristite uopšte? Go? WL?... Šta koristite?

Nije da mi je stalo da imam ovu aplikaciju ali me zanima, više informativno, zašto ne mogu da je instaliram.

Radi se o Gigatron aplikaciji, koja po svojoj specifikaciji podržava verziju mog Android OS-a (po Bench opisu ove aplikacije, jedino ako su oni pogrešili) ali ne podržava moj telefon. Evo i šta piše:

Ова апликација није компатибилна са уређајем Mt:s LGE LG-E510 .

Moje pitanje glasi zašto nije kompatibilna? Jedino što mi pada na pamet je rezolucija ekrana ali mi to izgleda kao sumanut razlog.

Da li ja mogu nekako napraviti dictionary za neku tastaturu, konkretno smart keyboard, imam fajl sa mnogo reci, pa da li se to moze nekako izgenerisati u taj fajl?

Šta koristite kao htpc software a da se kontroliše putem telefona?

Probao sam sinoć xbmc, nekako mi sve to sporo i našminkano... Da li si probao ostale programe za htpc?

Zasto nove verzije Evernote-a izlaze samo ako preko MarketEnabler-a kazem da sam iz USA ili neke druge zemlje? Ili je ovako samo kod mene?

^
Najbolja :)

Da li može samo lock screen da se izvuče?

I mene zanima. Mislim na lock screen.
Kao sto rece telep, probajte MIUI locker ili probajte citav ROM mozda vam se svidi ;)

gde je home page ljudi?
Kakav home page?

Fala gosn Zeko :)

Jel ima neka aplikacija da preko nje mogu da ugasim ekran isto kao preko power dugmeta? Imam futrolu na Note-u pa mi se power dugme malo teze pritiska...

Nazad
Vrh Dno