- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Poslednja izmena:
Tačno.... internet pretraga radi kao sat... Imam muku da IPad 3 podesim za suprugu (postala vlasnik pre neki dan).. Ovaj IOS mi ide na nerve.. Nije user friendly kao android..I Blue tooth kod njega mi ide na nerve. I što moram da joj kupujem dodatke..Nema MMC slot, GPS....Ali browsing je extra jer je IOS pravljen samo za apple mašine..Android za čitav varijatet mašina..Jasna je logika..^ Zakljucak mi se najvise svidja!
Ovakve stvari su za iPad nepoznanica.
Tačno.... internet pretraga radi kao sat... Imam muku da IPad 3 podesim za suprugu (postala vlasnik pre neki dan).. Ovaj IOS mi ide na nerve.. Nije user friendly kao android..I Blue tooth kod njega mi ide na nerve. I što moram da joj kupujem dodatke..Nema MMC slot, GPS....Ali browsing je extra jer je IOS pravljen samo za apple mašine..Android za čitav varijatet mašina..Jasna je logika..
Kao što vidiš, mi pravnici smo krajnje objektivni... Najviše me smaraju ograničeni tupavci, koji konstantno hvale svoj uređaj, bez otvorenog uma da prihvate činjenice.. Eto, ja u porodici imam tf201, tf300, tf 700 i ipad 3...Tako da mogu iz prve ruke da dam neku informaciju.Komentar Ipad here i come je namerno ostavljen da bi seronje iz Googla nešto shvatile..Gledaju oni YT i imaju svoje vendore i tamo...---Za IPad 3 još ne mogu...Sličan mi je kao dvojka..Ali daleko je još do zaključaka---IOS kao IOS...ima mane i prednosti... Izbegavam da ga koritstim iako ga supruga koristi po 5 minuta dnevno i skuplja prašinu na stolu u dnevnoj sobi.. Razlog je jer mi je sharing veoma čest i raznolik..BT koristim često itd... Android mi je tu CAR. Pokušaću da za mesec dana presečem neki sud o svemu.. Valjda će nekome biti od koristi..forum tome služi-..
^^@Darkside-hvala na iscrpnom reviewu i utiscima al sam se skenjao-jurim neki tablet(prvenac) i bas sam bio u dilemi dal pregristi 600+ evra za ovo chudo...a ovo me bas baca u dilemu...Jel' to chudo toliko osetljivo...?i mozeli se nekako izbeci...?(a treba mi s dockom
)
hi all, new to this place, not new to android devices.
I've got my TF700t from the day it was was released in belgium.. less than a month later, I joint the club. got a nice crack (nice!!!) from the lower right corner to somewhere between the upper middle and upper right corner. not any kind of force or drops where aplied.
contacted asus, send it in for repair, cost about 136 euro's I think, wich I did not accept, but had to pay anyhow (fuckers), got it back less than a week ago, (was gone for more than month and half), opened the box, and guess what, I can send it back again. the screen is as flat as the himalaya, and sticks out in some places for more than 1 mm, and you can feel its almost lose in the metal outside.. (I hate it).
gona send it back (again) , my 2 cents, quality control in Czech Republic is a disaster..
from the 2 and half month I got it, I have been able to use it less than 1 month..
asus, my opinion so far ; YOU SUCK.
SENT FROM ASUS INFINITY TF700
Evo i zvanicnih podataka iz ovlascenog ASUS servisa za Srbiju. Od pocetka prodaje do danas SAMO JEDAN Transformer Pad Infinity TF700 je bio na servisu. Napominjem, ovo se odnosi na sve kvarove, a ne samo na problem koji je ovde spomenut. Ukoliko se nekome slucajno desi da ima ovaj problem sa ekranom, uredjaj koji je u garantnom roku ce biti popravljen o trosku ASUS-a, naravno ukoliko nema tragova udarca ili ostecenja nanetih drugim predmetima.
Ne znam na koji deo tacno mislis, ali ako se nesto pokvari u garantnom roku, a da kvar nije posledica nestrucnog ili nepazljivog rukovanja, bice popravljeno o trosku ASUS-a.
Samo da pomognem: Na reklamacije za pucanje gorile stakla cesto u Asusu nisu priznavali reklamaciju kao osnovanu jer ne priznaju fizicka ostecenja..Tako je u GB i USA.ALI je evidentno je da postoji slabost kod tog stakla zbog losijeg resenja pakovanja na kuciste.Videli su da dock najvise uzrokuje pucanja i od pre 20 ak dana i u USA su poceli da prihvataju reklamaciju za ovo.
Problem je u tome sto po meni, taj uredjaj bez docka-gubi smisao...jer ga dock najvis ei odvaja od konkurencije...OK tu je i FullHD ekran itd.ali dok je ipak najspecificniji...I sad treba iskesirati 650/700 evra za taj uredjaj i rizikovati zezanciju...?dokazivati se jel ekran pukao krivicom kupc ili je fabricka greska...i sl...?dobro cu razmisliti pre tog poteza...Svaka cast Asus Srbiji ako su tako korektni...I jedno pitanje za Asus Srbija-koja je cena verzije 64 Gb sa dockom...?u dinarima,evrima kako-god...?HVALA OBOJICI svakako na trudu...Ja ne bih smeo da uzimam dock....Bez dock je ok...Ali mnogo njih se žalilo da je staklo slabo lepljeno po ivicama, da se odvaja i da je tu slabo...da u levom gornjem delu ne leži na odstojnicima tj da tu puca dosta, da je ležište jako plitko na docku i da tu isto trpi staklo, da su često izgrebali staklo na tf300 zbog docka jer je ležište loše odrađeno....da su odstojnici na docku jako uzani tj tanki i da opterećuju staklo kada je sklopljen tf700....
Ja sam restartovao fizički tf700 i konačno je dobio na brzini..Sada radi sve mnogo brže..Sinoć je na google now zaledio, krenuo u restart i ostao na praznom ekranu..Ja ga resetovao i on krene da šljaka odlično pa i googlechome... Verovatno kod update je ostalo nešto što je trebalo isprazniti...
Nije greška, model TF700T-1I095A je sa docking-om u pakovanju ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari