Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Nije bitno dok ne pokušaš da ga reklamiras. Modem možeš da flesujes kad hoces i koji hoces. A da, cwm ne radi backup ni stock recovery-ja

Pa nije bas tako. Modem ne vraca a svi romovi dolaze obicno sa drugim modemom

Svi romovi dolaze po difoltu sa istim modemom (XXDLIB).Doduše po neki rom daje mogućnost da u toku instalacije izabereš i starije modeme,ali ti preporučuju ovaj,poslednji.Nandroid je mnogo korisna stvar za sve koji vole da eksperimentišu sa romovima.Naravno tu je i neizbežni titanium.Dva najvažnija alata za flešoholičare.

Poslednja izmena:
Da završimo priču sa nandroidom.Pre svih radnji,koje planirate da uradite na aparatu (mislim na flešovanja,a ne na instaliranje app.) obavezno nandroid bekap i to na extSD,a ne na internu mem.5 minuta čekanja,ali ste mirni,da ako nešto ne valja,možete da vratite na staro.

Ha. Svaka cast iPhoneu 4s. Godinu dana star foncic zavrsio drugi:). Cool.:)
Ofc pobednik je pobednik:).

JB Domination v1.3.5 is ONLINE!!!

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

06.10.2012. - v1.3.5
- support for Jelly Bean (Android 4.1)
- themed camera
- fixed bugged overscroll in status bar
- minor graphical changes
- cwm touch compatibility

http://depositfiles.com/files/qqs8uex5y?redirect

Posle instalacije JB Domination v1.3.5,gubi mi se notifikacioni bar i pokazuje mi ovo "kor.int.sistem je zaustavljen"
Screenshot_2012-10-05-23-13-39.png

Na stock radi sve full :)

@Vertumus ne mogu od tebe dalvik cashe da formiram! :D

Instalirao sam iGo Primo, nece da radi, izbacuje gresku cim se pokrene aplikacija, jel imao neko ovaj problem?

Za koju rezoluciju ti je taj IGO....?

1280x720 i bas zbog toga prijavljuje gresku, a to je rezolucija S3.

Nisam mogao više da podnosim sramotno loše trajanje baterije na jb. Vratio se na ics i već prvi dan tj prvo punjenje osetna razlika.

JB v4.1.1 OTA update SRB:
capture.png

1.png

iGO Primo radi bez greške (kome ne radi do njegovog je roma jer na stock sve funkcioniše):

Videćemo koliko će baterija trajati, ako bude kraće od ICS vraćam se na ICS dok ne ispeglaju JB.

Ja sam na jb izvukao on screen time 4 sata i 35 minuta nije loshe

Ne znam kako vam to uspeva. Telefon sam testirao u istim uslovima i na ovom poljskom jb sa originalnim i sa perseus kernelom i 2,5 sata ekrana sa 15ak sati dnevno je bio maksimum (da ne govorim da sam taj dan na tel+tablet imao 5+ sati). Sa ics u istim uslovima imam preko 4 sata ekrana bez problema.

Nazad
Vrh Dno