Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

pomirite se sa tim da necete imati redovan update. evo, za sgt+ izasao ics za austriju i neku egzotiku i sta sad svi koji nisu iz austrije... ako hoce da zadrze masine i unaprede ih mora malo mucenja. *** ako vam toliko smeta predjite na drugu firmu. nisam samsung fan al kad sam uzimao tel uzeo sam tada najbolji, a zeleo sam HOX ali ga usrase sa baterijom i micro sd. ujedao sam se da odolim i sacekam s3 i nisam se pokajao. prvi telefon koji apsolutno zadovoljava moje zahteve (dobro, mogla je jos jaca baterija). dok je hw ispravan (ja mu dam fore mesec-dva od kupovine) nemate problema a cim ste na ovom forumu znaci da vas zanima nesto vise od obicne upotrebe telefona. benchmark, samfirmware, xda i udri.

Poslednja izmena:
pomirite se sa tim da necete imati redovan update. evo, za sgt+ izasao ics za austriju i neku egzotiku i sta sad svi koji nisu iz austrije... ako hoce da zadrze masine i unaprede ih mora malo mucenja. *** ako vam toliko smeta predjite na drugu firmu. nisam samsung fan al kad sam uzimao tel uzeo sam tada najbolji, a zeleo sam HOX ali ga usrase sa baterijom i micro sd. ujedao sam se da odolim i sacekam s3 i nisam se pokajao. prvi telefon koji apsolutno zadovoljava moje zahteve (dobro, mogla je jos jaca baterija). dok je hw ispravan (ja mu dam fore mesec-dva od kupovine) nemate problema a cim ste na ovom forumu znaci da vas zanima nesto vise od obicne upotrebe telefona. benchmark, samfirmware, xda i udri.

+1

Alo "genije" ko ti drma kavez? Ovo pokusavas da ispadnes duhovit u drustvu ili sta? Sta si se ti sad uznemirio?? "u zivotu mi ne bi palo na pamet bla bla" koliko je realno da sa ukljucenom stednjom napajanja fps padne na 15 i ukupan skor skoro za duplo?
Forum je upravo mesto na kome se ovo diskutuje, pita, i pojasnjava. Nije ti ovo dnevnik da se pisu samo proverene, tacne i konacne informacije -.-

koliko je "realno" ne bih znao ali kad ukljucis power saving lepo ti pise da ce cpu performanse biti oslabljene sto rezultira naravno losijim scorovima... nisam ja genije nego ti ne citas nista... ;)

Poslednja izmena:
kod tebe se nesto zesce ubagovalo, ajde sto nemoze cpu score da bude tako mali nego mem score nema sanse da bude tako veliki...

ili... ti nemas international vec kanadski s3, to je druga prica hardverski...

Ništa se nije ubagovalo uredjaj radi najnormalnije. Nemam i9xxxx nego i747m kanadski.

Poslednja izmena:
Ljudi pomagajte, zashto kad odem na about i kliknem na check updates pishe mi you devices are modified. Software updates are not avalible

Pa mozhe li sad nekako da se proverava ima li updejta ili ne?

Ne možeš da proveravaš.Nemaš razloga za paniku.Imaš dve opcije.Da skineš poljaka i flešuješ preko odina i da čekaš da ti se smiluju i puste apdejt.Druga opcija da flešuješ,isto preko odina CWM i žurka može da počne.

Ne možeš da proveravaš.Nemaš razloga za paniku.Imaš dve opcije.Da skineš poljaka i flešuješ preko odina i da čekaš da ti se smiluju i puste apdejt.Druga opcija da flešuješ,isto preko odina CWM i žurka može da počne.

Pa ubacio sam cwm morao sam zbog vertove teme :D extra izgleda

Ako nekom slučajno padne na pamet da flešne miui na s3, neka odmah odustane.
Odavno ništa ružnije nisam video. :(

Porfavor mi amigo :) MIUI je nešto najlepše što postoji, prvi put vidim da neko kaže da je ružan... 100.000 tema + brdo ikonica, ma svega... Da koristi uvek stock od proizvodjaca bilo bi super, ali nekad se baziraju na CM i onda je slabo to sve, ali bruka lepo izgleda...

^ +1. Ja sam na s1 furao miui i ako je imao problema sa drajverim za kameru. Jer je izgledao prelepo =]

Nije mi jasno kako u samom androidu do sad nisu napraivli neki theme menager... da mozes da menjas sve zivo bez fleshovanja i sl.

Vidim da se mnogi žale na trajanje baterije na jb evo koliko kod mene traje baterija, na stock jb sam sa siyah kernelom, ja sam prezadovoljan sa trajanjem baterije inače uključeni su stalno 3g,wireless, sinhronizacija 2 mail naloga na 15min,weather na 30min i sve ostale sinhronizacije ,oc su i cpu i gpu, to je to u suštini.

Prilozi

• Screenshot_2012-10-05-00-18-37.png
    Screenshot_2012-10-05-00-18-37.png
    368.5 KB · Pregleda: 182
  • Screenshot_2012-10-05-00-18-28.png
    Screenshot_2012-10-05-00-18-28.png
    410.2 KB · Pregleda: 184
Pardon jedan nalog se sinhronizuje a push je valjda po default aktivan na Gmail.

A što se tiče triangle away ima i na xda-developers da se skine besplatno.

Poslednja izmena:
Porfavor mi amigo :) MIUI je nešto najlepše što postoji, prvi put vidim da neko kaže da je ružan... 100.000 tema + brdo ikonica, ma svega... Da koristi uvek stock od proizvodjaca bilo bi super, ali nekad se baziraju na CM i onda je slabo to sve, ali bruka lepo izgleda...

Pa zbog tema sam ga i flesovao. Probao par tema, i na svakoj, bez obzira kako izgleda, sam imao isti bljak osećaj miui interfejsa.
Na s2 sam ga koristio par meseci, promenio sto tema, i jednom kad sam ga deinstalirao više nikad nisam imao želju da ga koristim ponovo.

Meni samo fali opcija na MIUI da mogu da u porukama kucam moja slova, a da ih on skreše usput ili tokom slanja, e samo to fali i bio bih na njemu ihajj :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.triangleaway&hl=sr

ako nekom bude zatrebalo, ovo radi :)

Nisam imao potrebu al me zanimalo dal radi =]

radi. ali na xda imas opsirnije objasnjenje kako se koristi i sta treba uraditi da bi radilo... sa nekim kernelima i romovima ne radi ili pravi probleme ali imas tamo kombinacije koje sigurno rade (tested) pa zlu netrebalo odradis full wipe, instaliras jedan od tested romova i vozi... kao sto neko rece na xda aplikacija je besplatna!

E sad jedno tehnicko pitanje,

Naddroid back-up ( iz cmw backup) kad dradim. on bukvalno klonira particiju gde se nalazi rom? i onda sta god cackao menjao i sl mogu da vratim taj restore?

Primer. Odradim back-up na ICS, pa onda instliram JB, pa cackam razno razne romove i bez obzira koje mi je trenutno stanje roma ( verzija andorida i sl) ja mogu da odradim restore i da se vratim na stanje iz back-upa?

Ili nije bas to tako idealno ?:)

E sad jedno tehnicko pitanje,

Naddroid back-up ( iz cmw backup) kad dradim. on bukvalno klonira particiju gde se nalazi rom? i onda sta god cackao menjao i sl mogu da vratim taj restore?

Primer. Odradim back-up na ICS, pa onda instliram JB, pa cackam razno razne romove i bez obzira koje mi je trenutno stanje roma ( verzija andorida i sl) ja mogu da odradim restore i da se vratim na stanje iz back-upa?

Ili nije bas to tako idealno ?:)

Ja tako stalno radim, uz prethodni wipe svega, i nikad nikakav problem nisam imao.
Restore iz nandroid backup-a mi uvek vrati telefon u prvobitno stanje, kao da ništa u medjuvremenu nisam dirao.

Aman...Kako da maknem najvecu glupost veka da mi posle 3.eg vezanog sms-a automatski konvertuje u mms??? Neka budala se to setila i to se sad prozima od pitaj boga kada i sad za to kao treba neki hack???? Mislim, Wtf????

Idi na input mode.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349436265477.jpg
    uploadfromtaptalk1349436265477.jpg
    46.1 KB · Pregleda: 179
Na samsungu je to drugačije. Nema radio kao na htc-u ili na nexus-u, pošto samsung ima neki svoj način.

Poslednja izmena:
Oni ga zovu radio (ovi HTC-ovci) :). Mozes ga zvati kako hoces i radio i modem i phone. Sve je isto samo njega nema :) (u backup-u) :)

Nazad
Vrh Dno