Pa što si se onda vratio na Minco? Zbog t9?
Ovaj sto ga ja koristim ne usporava.
Generalno - extra dobro. Nikakvih zaglupljivanja, usporavanja ili FC-ova. Imam 3 moda na njemu: T9, circle battery i Louder Sound.Kako radi Minco generalno? Baterija? Ima li 4mpix mod za kameru?
Sigurno ce se to odraditi preko neke kombinacije na tasterima sa strane kao sto se to radi na iPhone, ali ako ugrade neizmenljivu bateriju valjda ce napraviti i ledja/masku koja se ne skida jer nema smisla posle toga da ostave tanku plastiku koja se sva klima.neizmenljiva baterija??? Šta se radi kada zeznem flešovanje i moram da izvadim bateriju?
Generalno - extra dobro. Nikakvih zaglupljivanja, usporavanja ili FC-ova. Imam 3 moda na njemu: T9, circle battery i Louder Sound.
Baterija - bem li ga nikada nisam merio, cini mi se isto, s tim sto mi je proc max na 1305MHz, a min na 384MHz, scaling governor na interactive.
Ako mozes sacekati 2 dana okacicu SS-ove da vidis/mo?
4MPix mod? Nisam siguran na sta tacno mislis...Nesto kao mod koji radi downgrade da dobijes 16:9 fotku?
Sigurno ce se to odraditi preko neke kombinacije na tasterima sa strane kao sto se to radi na iPhone, ali ako ugrade neizmenljivu bateriju valjda ce napraviti i ledja/masku koja se ne skida jer nema smisla posle toga da ostave tanku plastiku koja se sva klima.
Koristim stock franco milestone 5 (3.0.41). Btw poceli su suskati za MiNCO v5... mada ne verujem da ce brzo, bar mesec dana.
Otkud to da ti kupis Nexus? Jel zato sto je jedini krsten Android?![]()
Prakticniji mi je za koriscenje ekran na iPhone upravo zato sto je manji i bez problema ga koristim jednom rukom, i kada kucam tekst manje promasujem slova na iPhone, mozda je i stvar navike, ali necemo to tome ovde jer ova tema ne sluzi tome i bila bi steta i ovde da krenu varnice![]()
priest77 u android vodama??? Ne verujem, mislim da ga samo zanima novi Nexus?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari