Prvo proveri fardver, screen lift, osvetljenje, pixele...
Evo prve poruke sa Nexus 7 perverzije.Za utiske morate da sacekate ali jednu odluku sam doneo u sekundi-laptop ide na prodaju!
Dobro desi se, ispravljeno, da ne bode oci...
Da ne otvaram novu temu.
Planiram da uzmem HTC One X, ali sada nesto razmisljam da ostavim ovaj postojeci Samsung Galaxy S I9000 i da uzmem Nexus 7. Imao bih mobilni i tablet, a ne bih imao HTC One X.Sta kazete?
Oni koji su uzeli ovaj tablet, napisite vec utiske.![]()
Najbitnije ti je da staklo sa jedne obicno leve strane ne naleze dobro tj. da ima lufta, prvo i obavezno to pogledaj.
Drugo proveri poklopac i staklo da nema ogrebotina OOTB.
Proveri ekran, da li su boje blede jer se mnogima to desava, takodje zuta bela.
Proveri pixele ima li mrtvih ili zaglavljenih.
Proveri ima li flickeringa tj. da osvetljenje ne treperi.
Proveri zvucnik da li krci.
I 3.5mm jack ako mozes, jer moze da pucketa zvuk ili uopste ne radi.
To je ja mislim sto se hardvera tice.
Evo, uzeo sam gaPcPractic me odusevio, sve je lepo zapakovano i nema nikakvih defekata. :banana:
Pa šta si očekivao, da će ti ga dati u kesi iz super marketa?![]()
Evo probao sam slusalice,nisam imao neke vec od HTC telefona,zvuk je odlican bez ikakvog puckanja ili smetnji.Kada se pojaca preko pola vec je prilicno jak na maximumu vec ne moze da se slusa.
Potpuno nepotreban sarkazam upucen ljudima koji su ushiceni trenutkom.
Ushiceni, kazem da je zapakovano u originalnom pakovanju, sarkazam uopste nije na mestu.
На жалост немам отг кабал али набавићу га ускоро.МХ плејер неће да пусти звук у ДТС формату али ту Dice који завешава посао.Филмови у 720п изгледају перфектно и врло су гледљиви на овој дијагонали.
Jedno glupo blic pitanje: Da li na Nexus (tj. Android tablete generalno) mogu da zakacim klasican USB predajnik za bezicnog misa i tastaturu? Naravno preko onog OTG adaptera... kontam da moze kada mi radi na Linuxu i tako i tako, ali na PC-u![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari