Čoveku telefon jedva da radi, mene čudi da se uopšte pali ako je u stanju kao što je opisao, a on se žali što nije na prvom mestu u nekom testu.![]()
Ispravicu u narednim verzijama teme. To nije do roma, nego do mene![]()
Ok, nego koji to jb koristish?
Evo kod mene stock deodexed DLIB JB rom. Nista od modova, samo moja tema
![]()
Ja na dvojci imam skoro kao vi![]()
Ovi povremeni bagovi se desavaju od kako sam ins vip-ov JB. I suguran sam da ce ti problemi nestati kad budem ubacio neki custom rom ili sacekao prvi update. A same pretformanse telefona su mi nerealne i izgledaju kao veci problem.
Evo moj je ispod 5k a i to me zabole![]()
![]()
Ugasio sam stednju napajanja po preporuci alienglobe-a i dobio ovo Pogledajte prilog 97597 ko bi rekao??? Potpuno sam iznenadjen...
Posle par meseci koriscenja, evo i prvog problema sa mojim SG3. Danas sam bezuspesno pokusavao da otvorim S beleske, jedino sto dobijam umesto aplikacije je poruka "S beleske zaustavljen". Pokusao sam da u menadzeru aplikacija ponovo pokrenem proces ali je to nemoguce, cak sam apdejtovao softver preko Samsung kies na poslednju verziju i opet bez promena. Inace koristim oficijelan softver i do sada nije bilo nikakvih problema. Pokusao sam i da preuzmem sa Samsung Apss ovu aplikaciju i ponovo je instaliram, ali je tamo nema.
Ima li resenja?
Hvala unapred.
pda, ja ljudima dajem previse kredita... u zivotu mi ne bi palo na pamet da neko dodje na forum da se zali a da pritom nije proverio ovako ociglednu stvar...
"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari