Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Čoveku telefon jedva da radi, mene čudi da se uopšte pali ako je u stanju kao što je opisao, a on se žali što nije na prvom mestu u nekom testu. :)

Čoveku telefon jedva da radi, mene čudi da se uopšte pali ako je u stanju kao što je opisao, a on se žali što nije na prvom mestu u nekom testu. :)

Ovi povremeni bagovi se desavaju od kako sam ins vip-ov JB. I suguran sam da ce ti problemi nestati kad budem ubacio neki custom rom ili sacekao prvi update. A same pretformanse telefona su mi nerealne i izgledaju kao veci problem.

1neca koji je ovo benc test ? bas da vidim sta kaze ovo moje cudo.

I meni 4047...kako da poboljsam..?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349353217523.jpg
    uploadfromtaptalk1349353217523.jpg
    55.4 KB · Pregleda: 169
Evo sad sam restartovao telefon i pokrenuo Quadrant i skor se popeo na 5450.

Evo kod mene stock deodexed DLIB JB rom. Nista od modova, samo moja tema

2rm1oqa.png

5414 bez ikakvog diranja.

dobro bre " kome je veci" tu smo svi od 5 do 6 k =]

Ovi povremeni bagovi se desavaju od kako sam ins vip-ov JB. I suguran sam da ce ti problemi nestati kad budem ubacio neki custom rom ili sacekao prvi update. A same pretformanse telefona su mi nerealne i izgledaju kao veci problem.

Vipov jb??? Kad,kako???

Usput,ako hoces bolji skor-iskljuci stednju napajanja! :)

Evo kod mene.

uploadfromtaptalk1349372282104.jpg

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349372231672.jpg
    uploadfromtaptalk1349372231672.jpg
    68.2 KB · Pregleda: 184
Poslednja izmena od urednika:
Posle par meseci koriscenja, evo i prvog problema sa mojim SG3. Danas sam bezuspesno pokusavao da otvorim S beleske, jedino sto dobijam umesto aplikacije je poruka "S beleske zaustavljen". Pokusao sam da u menadzeru aplikacija ponovo pokrenem proces ali je to nemoguce, cak sam apdejtovao softver preko Samsung kies na poslednju verziju i opet bez promena. Inace koristim oficijelan softver i do sada nije bilo nikakvih problema. Pokusao sam i da preuzmem sa Samsung Apss ovu aplikaciju i ponovo je instaliram, ali je tamo nema.
Ima li resenja?
Hvala unapred.

Дај ухакујте, односно злоупотребите тај NFC за бус-плус.. Плаћам пиво :p

Evo moj je ispod 5k a i to me zabole:)
8ega8a8u.jpg

Ako nekom slučajno padne na pamet da flešne miui na s3, neka odmah odustane.
Odavno ništa ružnije nisam video. :(

Ugasio sam stednju napajanja po preporuci alienglobe-a i dobio ovo Screenshot_2012-10-04-21-06-18.png ko bi rekao??? Potpuno sam iznenadjen...

Ugasio sam stednju napajanja po preporuci alienglobe-a i dobio ovo Pogledajte prilog 97597 ko bi rekao??? Potpuno sam iznenadjen...

pda, ja ljudima dajem previse kredita... u zivotu mi ne bi palo na pamet da neko dodje na forum da se zali a da pritom nije proverio ovako ociglednu stvar...

ovo postaje kao yahoo answers really...

kad plavusa ima problem sa tv-om i zove tech support i posle hiljadu preporuka...

tech guy: "is it pluged in to the electricity?"
blond: ...
tech guy: "ok, plug it in."

Poslednja izmena:
Alo "genije" ko ti drma kavez? Ovo pokusavas da ispadnes duhovit u drustvu ili sta? Sta si se ti sad uznemirio?? "u zivotu mi ne bi palo na pamet bla bla" koliko je realno da sa ukljucenom stednjom napajanja fps padne na 15 i ukupan skor skoro za duplo?
Forum je upravo mesto na kome se ovo diskutuje, pita, i pojasnjava. Nije ti ovo dnevnik da se pisu samo proverene, tacne i konacne informacije -.-

Poslednja izmena:
E to je druga prica kad se iskljuci power saving :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349382067583.jpg
    uploadfromtaptalk1349382067583.jpg
    58.5 KB · Pregleda: 160
Posle par meseci koriscenja, evo i prvog problema sa mojim SG3. Danas sam bezuspesno pokusavao da otvorim S beleske, jedino sto dobijam umesto aplikacije je poruka "S beleske zaustavljen". Pokusao sam da u menadzeru aplikacija ponovo pokrenem proces ali je to nemoguce, cak sam apdejtovao softver preko Samsung kies na poslednju verziju i opet bez promena. Inace koristim oficijelan softver i do sada nije bilo nikakvih problema. Pokusao sam i da preuzmem sa Samsung Apss ovu aplikaciju i ponovo je instaliram, ali je tamo nema.
Ima li resenja?
Hvala unapred.

Meni cesto pucaju app ne samo beleske,isto stock fw. Sta reci,prestao sam da se nerviram jer sam opasno razocaran celom pricom-samsung,f.cking vip i njegova azurnost sa updetovima. Tuga.

Poslednja izmena:
pda, ja ljudima dajem previse kredita... u zivotu mi ne bi palo na pamet da neko dodje na forum da se zali a da pritom nije proverio ovako ociglednu stvar...
"

Kad sam video post o lošim rezultatima testa, htedoh odmah da odgovorim "isključi power saving", ali sam pomislio: ma nemoj, napljuvaće te čovek.
Kad ono... :)

@1neca
nemaš razloga za ljutnju, do sada je u temi ovaj problem prijavljivan više puta, i odgovor je svaki put bio taj. Zato prvo search, pa onda pitanje. :)

Nazad
Vrh Dno