Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Što nisi stavio da automatski prebacuje?

^^
Mozda ima slab 3G signal pa mu se samo prebacuje na 2G pa zato je stavio samo WCDMA only.

Ovaj jb pun bagova :D naleteo sam na josh jedan pogledajte sliku pola ikonica se ne vidi

Prilozi

• Screenshot_2012-10-02-19-03-50.png
    Screenshot_2012-10-02-19-03-50.png
    548.6 KB · Pregleda: 288
Ja koristim onaj stock shto mi je user @webb preporucio.

Nešto ne komentarišete bateriju na poljskom jb. Ja uz 14-15 sati dnevno ne mogu ni 2,5 sata upaljenog ekrana da izvučem (sve upaljeno, net i pola do sat razgovora, bez igrica i filmova, većinom na 3g a wifi ređe). Na ics, stock GB sa istom upotrebom 3,5-4. Razlika je drastična. Daću im fore do nedelje da izbace za još neku zemlju sa nadom da će nešto da poprave. Ako ne, vraćam se na ics. Nago zanima me jel i kod vas tako ili možda nešto nije u redu kod mene? I jel može da se uradi nešto sa promenom kernela i kojeg?

Poslednja izmena:
Ma vidiš da se svi žalimo na bateriju.
Ja sam na poljskom stock romu izdržao nedelju dana, baterija mi je trajala duplo kraće nego na ics. :mad:
Sad sam na FoxHound JB i mnogo je bolje, ali i dalje nije kao na ics.

***,
probao bih ovaj Perseus kernel. jel ga neko koristi?
zanima me sama procedura. imam stock poljski i rutovao sam ga pomocu CF-Root 6.4. sad bih stavio ovaj perseus i skinuo sam cwm varijantu. e sad jel samo da ga instaliram iz cwm? jel ostaje root? jel baterija treba da je full puna ili ne? i jel gubim sve iz telefona?

Poslednja izmena:
malo sam procitao i to je jos uvek u alpha verziji taj perseus... nista te ne kosta da probas... nandroid backup i vozi... nadam se da si video da je known bug neki problem sa zvukom... wipe cache i dalvik i flash perseus kernel za cwm... root ostaje uvek kada fleshujes kernel, baterija ne mora da bude puna, ne gubis nista iz telefona... Samo znaj da 2-3 punjenja ce ti baterija jako kratko trajati dok se ne formira ponovo dalvik i cache i to je NORMALNO...

Jedan novi mod za temu

JB Domination White/Grey Toggles
White = ON
Grey = OFF

2eds36e.png

JB Domination White/Grey Stock Toggles
JB Domination White/Grey 15 Toggles

Juče sam instalirao odličan rom UltimaROM, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1911572 .Rešio sam problem velike potrošnje baterije i za sada ne uočavam nikakav bag.Instalira se sa extSD,na početku instalacije u aroma-instaleru imate opciju brisanja memorije telefona.Zato bitne stvari iz memorije kopirajte na PC.Rom dolazi sa Vertumusovom-temom Jelly Bean Domination.Nema call recorder,galeriju iz note2 (mnogo je dobra),centralni sat,pa bi Vertu mogao da sugeriše da tvorac ovog roma ubaci ove sitnice u nekom narednom apdejtu.

Drugari jel' ovo normalno?
Screenshot_2012-10-04-11-15-22.png
:( gledam po forumima i youtube-u svima je od 5500 do 6000 i uvek je 1vi na listi.

Ali tako mi je od kad ga imam, mozda malo varira ali ne prelazi 4000 i uvek je 3ci. Do cega ovo moze da zavisi?

Stock rom je (vip-ov JB)... koji inace radi katastrofalno. Bar 3-4 x dnevno moram da mu vadim bat jer zabada. Povremeno (ali svaki dan) gasi zvuk i vibraciju, ne moze da se otkljuca, ne radi napred taster, brlja muzicki plejer, smanji osvetljaj do kraja i kad se to desi nemoguce ga je restartovati jer dugme za gasenje/paljenje vise nema tu funkciju nego samo zakljucava telefon. I generalno usporen je i pervise! Koliko vidim ovde niko nije imao tih problema. Tako da u moru custom rom-ova moracu jedan na izaberem jer ovo je pakao...
Svaki savet je dobrodosao :) hvala...

Ali tako mi je od kad ga imam, mozda malo varira ali ne prelazi 4000 i uvek je 3ci. Do cega ovo moze da zavisi?

Stock rom je (vip-ov JB)... koji inace radi katastrofalno. Bar 3-4 x dnevno moram da mu vadim bat jer zabada. Povremeno (ali svaki dan) gasi zvuk i vibraciju, ne moze da se otkljuca, ne radi napred taster, brlja muzicki plejer, smanji osvetljaj do kraja i kad se to desi nemoguce ga je restartovati jer dugme za gasenje/paljenje vise nema tu funkciju nego samo zakljucava telefon. I generalno usporen je i pervise! Koliko vidim ovde niko nije imao tih problema. Tako da u moru custom rom-ova moracu jedan na izaberem jer ovo je pakao...
Svaki savet je dobrodosao :) hvala...

Pogledaj moj post na prethodnoj strani,uradi tako i imaćeš aparat,kao zmaj.

Kako si ti izdrzao 15min sa fonom u tom stanju, da mi je znati... :D

Stvarno mi nije jasno kako mogu tako da se *****ju sa tim JB-om na apsolutnom flagshipu Android danasnjice. Stvarno mnogo prituzbi ima.

Mada, s tvojim nesto i dublje nije ok, nemoguce da je samo do ROMa sve to.

@tasic: Probacu ovaj UltimaROM cim dodjem kuci sa posla pa javljam utiske. Valjda ce mu se poboljsati i ta ukupna ocena na benchmark testu. Jer ovo je tuga i sramora, da za aparat od preko 50.000 din ljudi moraju da se jure po forumima da bi isti koristili kako treba. Neshvatljivo...

pa nije do roma jedino ako ga nije kupio pre par dana pa dobio odma jb, ja sam shvatio da mu je i na ics bilo tako...

Kupljen je pre par meseci, isto tako je bilo i na ics i mislio sam da je to "normalno" dok nisam malo googlao i video da je to ispod proseka. U onim 3D testovima FPS ide 15, 20, 30 ...Plafon 40. Koliko vidim to je ispod svakog proseka. Ne znam sta da radim... :(

Nazad
Vrh Dno