Šta je novo?

Sniper: Ghost Warrior II

Da li neko zna kada izlazi, najavljen je Avgust 12' ali na netu nema ništa ili ja ne tražim gde treba?

U martu bi trebalo da izadje

Zna li neko kolika će cijena biti na steamu?

Usput da se izjasnim, igra je fenomenalna, bar po ovom što mogu da vidim iz priloženog. A i prvi dio mi se svidio.

Ne smeta ti politicka pozadina igre?

SP je blago rečeno odvratan jer sama pomisao da mi je otac bio na tom mjestu, a u igrici ja ratujem "protiv" njega. Ružno je. Kupio bih je zbog MP, samo ne znam ok o čega će se tu raditi?

Doduše, fenomenalno se odnosilo na gameplaye i grafiku, na priču nikako.

Igra stize 15 Marta.

Too!

Probao malo, ništa specijalno. Izgleda me više ovakve igre uopšte ne privlače.

Vidim prvi deo je dobio 52 ocenu u svetu kompova... Ja se nadam da ovo nije neko njesra...

Ja se nadam da je tesko njesra i zelim im svu mogucu nesrecu u radu dok god vise ne od*ebu od tematike rata u BiH!!!

Vidim prvi deo je dobio 52 ocenu u svetu kompova... Ja se nadam da ovo nije neko njesra...

Meni se prvi deo dopao,bez obzira na lose ocene.A dopada mi se i drugi,odigrao sam prvu misiju na expert.Plus sto izgleda daleko bolje od prvog dela,mada s obzirom na CryEngine 3,mogla je igra jos bolje da izgleda. Dok god mi se gameplay dopada,ja nemam nikakvih problema sa sadrzajem igre.Kod ove igre sadrzaj,to jest prica je totalno nebitna.

Možda je CryEngine 3 ali izgleda da su se negde *****ali :D

qmq5gxe.jpg

Možda je CryEngine 3 ali izgleda da su se negde *****ali

*****ali su se i u c3 jer ovo ne lici na Psycho-a :d

Vredi li instalirati ovo?

Ja sam resio da ga svucem sa torrenta danas cisto da probam, ali ubedacio sam se kada sam cuo kakva je pozadina igre..

Onako je igra, nista posebno...Jedino da su mozda napravili foru sa metkom kao u Sniper Elite kad vidis gde metak ide i to... :D
Nema instalacije samo se izleci i igraj...

Mozda ima i toga u nekim ''bitnijim'' misijama :d

Igrao sam 2 min :d

Mozda je ovo c3 endzin ali je grafika dx9 (nigde nisam video opciju za dx11) i na max podesavanjima izgleda mnogo losije od c3. Al su kao zadrzali foru sa real time vodom s'tim sto nije real time :d Na max radi sa zakucanih 60 fps.

Ma samo da se puca, ****sh pricu :) Ratne price itd... ko to jos prati... A inace igra je smor, bar meni... Bolji je sniper elite od ovoga, a i ono je ****** ;D

Igra koristi CE3 ali izgleda daleko ruznije od Crysis-a, i inace je sr*nje igra, kao i prvi deo, gameplay je skoro isti, mozda malo bolja (tesko da moze od onoga gore), ali ne nudi apsolutno nista da bih je igrao.

Izgleda losije od C3 ali je realno grafika solidna iako je dx9. Izgleda kao mesavina moh warfightera i c2. Neke teksture su dobre, neke uzasne. Uglavnom klizi i na 5850 default.

Igrao sam pola sata i ovo nije nista specijalno ali vidim da ce mi biti ok za ubijanje pola h dnevno. Ostale igre uglavnom igram bez snajpera osim kada to nije uslov za prelazak tako da ce mi ovo u tom smislu biti zanimljivo. Ali mi je glupo sto je sve preprogramirano, bilo bi mnogo bolje da sam sve moram da planiram i odradim, ovako podseca na neke cod misije. Nastavicu da igram jer mi je gotivan ovaj pocetak u dzungli, samo da nije preprogramirani hodnik bilo bi mnogo bolje, da mogu sam sve da planiram kao u FC3.

Nazad
Vrh Dno