Šta je novo?

Sniper: Ghost Warrior II

Samo je dovoljno reci City Interactive i sve je jasno.

^sta je jasno :d Tj meni nista nije jasno ali aj, kapiram da ciljas na to da je sve sto su izbacili djubre. Ne znam, ovo je verovatno druga igra koju igram od CI (prvi SGW sam batalio jer je bagovao zestoko na amd gpu).

Pa to, low quality naslovi, ranije uz Fear engine i debelo low budget, al sada kad ih je poterala kinta sa prvim delom i jos kao prave neku fransizu sa ovim Snajperom. :D Doduse, probacu se u svakom slucaju.

Nista nece biti od komercijale cryengina sve sam vise siguran. Unreal je nedodirljiv izgleda. Sad se vec koristi nova iteracija, 99% developera ga zna napamet i niko izgleda nece da trosi vreme na ucenje drugog. Brzina, uhodanost, picimo dalje to je jedino bitno

Bem mu misa, C3 sam igrao 3 nedelje po 15 min. dnevno na silu bukvalno a ovo sam danas igrao bar 2h. Ali sve je na istu foru i pitanje je koliko ce me drzati, mada lokacije su za sada dobre, slabo inace igram sa snajperom pa mi je zanimljivo trenutno.

Grafika je ok skroz, ima losih tekstura al'.. zvucni efekti su show, kao da su za svaki zeljeni efekat kucali u google pretrazi ili na YT ''owl sound, stream sound, jungle sounds at night'' itd i prvi koji su nasli ubacili u igru :d

Evo nekoliko SS, mislim da i nisu neki spoiler, ko nece ne mora da gleda.

Prvi SS mi je najjaci :d

Prilozi

• SniperGhostWarrior2_2013_03_13_15_11_27_963.jpg
    SniperGhostWarrior2_2013_03_13_15_11_27_963.jpg
    260.5 KB · Pregleda: 105
  • SniperGhostWarrior2_2013_03_13_15_11_31_149.jpg
    SniperGhostWarrior2_2013_03_13_15_11_31_149.jpg
    430.7 KB · Pregleda: 109
  • SniperGhostWarrior2_2013_03_13_16_08_31_331.jpg
    SniperGhostWarrior2_2013_03_13_16_08_31_331.jpg
    363.8 KB · Pregleda: 112
  • SniperGhostWarrior2_2013_03_13_16_15_31_865.jpg
    SniperGhostWarrior2_2013_03_13_16_15_31_865.jpg
    788.5 KB · Pregleda: 101
  • SniperGhostWarrior2_2013_03_13_23_01_25_480.jpg
    SniperGhostWarrior2_2013_03_13_23_01_25_480.jpg
    342.1 KB · Pregleda: 109
Da grafika je skroz ok, igrivost je dobra, svidja mi se ovaj slow motion kako su odradili :) Zvucni efekti su hit, kao da sam stvarno u dzungli :happy:

Zvucni efekti su hit, kao da sam stvarno u dzungli

Na kompu imam kriminal folder sa zeldi muzikom 90-ih. Semplovi dzungle i ostali su isti oni koje su u pesmama koristili dr.iggy, moby dick, tapiri i ostali denseri :d :d Ono sam napisao u negativnom smislu :d

Ja sam se bas primio, meni su extra efekti :d Folder sa 90-im cepam uz CS ;)

Ma ne zvuci sve to lose nego su semplovi komercijala :d

Sta li ce da se cuje sve kad budemo dosli do misija u Bosni? :d Ja tu prestajem sa igrom :crash:

Kakva god da je bolja je od svakog cod-a voda izgleda duplo realnije od vode u FC3 i nema onoliko jadnih tekstura kao u pomenutoj igri (teksture su ok ali u fc3 ima delova presvucenih teksturama iz cs 1.6). Osvetljenje je lose, jedva prosek za dx9.

I naravno stigla je na red mislija u Bosni, Sarajevu..

Untitled.jpg

Poceo sam da je igram i zeludac mi se prevrnuo od gluposti, klasican SAD style .. Lepo ste nam ga zapakovali, sto se mene tice igra odlazi u Recycle Bin.

Untitled2.jpg

Nista nece biti od komercijale cryengina sve sam vise siguran. Unreal je nedodirljiv izgleda. Sad se vec koristi nova iteracija, 99% developera ga zna napamet i niko izgleda nece da trosi vreme na ucenje drugog. Brzina, uhodanost, picimo dalje to je jedino bitno

Bice CE u Star Citizenu, meni dosta.

Presao sam ovo prosle nedelje, ne znam da li ima 5h ukupno, uglavnom iz 5x predjoh igru i ako se zna da sam Crysis 3 igrao 3 nedelje i jedva zavrsio logicno je da mi je ovo bilo zanimljivije jer je C3 kao dlc za dvojku sa boljom grafikom a prilicno je dosadna igra.

Zasto sam tako brzo presao nemam pojma jer je prica glupa, dete u osnovnoj skoli bi smislilo ovako nesto. Glasovna gluma i komentari su dno. Jednostavno sam isao i eliminisao sve pred sobom sa snajperom i pistoljem, grafika je ok, dizajn nivoa itd takodje, jeste hodnik ali valjda mi je bilo zanimljivo jer inace u fps-ovima slabo koristim snajper a ovde si osudjen na isti. Misije u Sarajevu su propaganda najgora ali iskljucio sam se uopste iz ''price'', pucao 4,5h, shift/delete ali je po mom misljenju prihvatljiva igra za opustanje mozga. Kraj je glup i zbrzan. Vredi igrati samo na najtezem podesavanju a i tada nije bas tesko osim par delova koji su mi i bili najzanimljiviji, protiv snajperista.

Poslednja izmena:
I meni je ovo zanimljivije od C3 a to stoji da je igra izuzetno glupa. A ocena od videogamera 3/10 :S:

To je najjaci fazon, prica je tupava, igra jedva prihvatljiva a opet sam je igrao sa vecim zadovoljstvom od c3 :d

Vrh Dno