Šta je novo?

ASUS Transformer Pad Infinity TF700 499$ fullHD

Isto tako me je odusevio na anandu test wifi, maleni tf300.Opak je.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1348865841154.jpg
    uploadfromtaptalk1348865841154.jpg
    108.3 KB · Pregleda: 120
Nije tf700 ali je zanimljivo da je ovo zaštitno kućište a ne samo bumper sa gumom. Ima nekoliko delova sa dodatnim ramom i dodatnom zaštitnom folijom ... Zaštitni ram praktično ne dozvoljava nikakav pritisak ne kran mimo ivica aktivnog dela ekrana pa je tako rizični deo ivica stakla obezbeđen...
Muka je što nemam pojma kako ovo da nabavim..Ako neko ima ideju neka sugeriše..Bio bih zahvalan..
http://www.youtube.com/watch?v=3pMAMizc7ek

Poslednja izmena:
Pa naruci sa sajta. Salju za Srbiju koliko vidim, imas mogucnost placanja karticom direktno (osim PP-a)...

Našao sam o čemu se radi..Mora opcija fedex ali international..

A-ha, ja nisam isao finalni checkout, vec samo provjerio da li nas uopste ima na spisku.

www.gadgetreview.com/2012/09/asus-transformer-prime-infinity-tf700t-review.html
Bottom Line: The best and most powerful Android tablet on the market, and arguably the best tablet there is

Pros:

The fastest performance of nearly any device in nearly every wayA beautiful 1080p display that is bright enough to work outdoors while still delivering excellent picture qualityWell designed form factor with high-quality parts and feelWith keyboard dock, the closest anyone can get to a laptop replacement today
Cons:

Features like power settings are excessive for tablet usersThe biggest bottleneck for this tablet is Android itself. The OS just isn’t at the point where the TF700T can shine above and beyond the competition

A-ha, ja nisam isao finalni checkout, vec samo provjerio da li nas uopste ima na spisku.
Ma nema vajde...Dok dođe iz USA koštaće me 150 eu,,,,
"Items being shipped outside the USA will be subject to import duties, taxes, and tariffs as imposed by the country the product is being imported to. The customer (the person importing the product) is responsible to pay the import duties and taxes incurred by customs when the product reaches the country of destination."
Jedino ako se kod nas ne plaća carina za vrednosti do 50 eu, onda 59 USD (američki dolar) = 45,6162137 EUR (evro) ja prolazim valjda samo po toj ceni...Mada mi nije jasno kako mislie da plaćam preko cene samo ako to moja zemlja naplaćuje..Znači fedex je free tj gummdropcase firma mi to plaća? Platim karticom i oni pošalju avionom u fedex EU a odatle u Srbiju bez ijedne dodatne pare troškova po mene? Nešto mi tu nije baš kako treba...MAda i da je tako, ovi naši sigurno deru na taksama, koje ne spadaju u carinu..

Poslednja izmena:
Ja sam iz Madjarske narucivao neke djelove za auto, stigli bez problema na postu. Platio samo postarinu nesto sitno. Vrijednost je bila 85e.

Ja se FEDex-a bojim...mozda da ih zovnes i pitas da li se placa carina na ovo?

Update od 82 delova sistema je danas izasao za tf700

Prilozi

• uploadfromtaptalk1349108607268.jpg
    uploadfromtaptalk1349108607268.jpg
    87.6 KB · Pregleda: 93
  • uploadfromtaptalk1349108629598.jpg
    uploadfromtaptalk1349108629598.jpg
    50.2 KB · Pregleda: 81
Mobiletechreview je jako dobra ekipa,koja radi review u it svetu.Posebno telefona,tableta i laptopova. Zanimljivo je da su na ovom videu testirali galaxy note 10.1 i tf700.U sred testiranja na tf700 je pukao ekran( nesto pre 14 sec snimka) a potom je ponovo pukao ekran na donjem delu i to dok je Lisa skrolovala fotke.Druga pukotina se pojavila nakon 14.47 sekundi snimka...Ovaj tf700 su koristili nekih mesec dana sa dokom.Toliko je izdrzala gorila 2 i pukla.Bruka koliko su lose odradili tf700 staklo.

http://www.youtube.com/watch?v=0y6m7ZLetMo&feature=youtube_gdata_player

Poslednja izmena:
da li ti se malo cudniji cini sada na JB?

znaci zlo ovo sa ekranom :( inace ovo za JB i mi je bio malo cudan u pocetku, ali sad sam se naviko i extra mi je :) samo da nemao problema sa ekranom (infinity je jos vise ugrozen nego Prime)

Nevjerovatno da su ovako omanuli sto se tice ekrana....Da li sem, pazljivog rukovanja, postoji BILO KAKAV nacin da se izbjegne lomljenje? Ispada da se mora paziti svaki put kad se tablet podize/spusta na sto....

Ja do sada Prime nisam mazio i ne planiram. Koristim ga kako bi inace i koristio tablet... Za sada nemam ni jedan problem sto se ovoga tice - ali problem definitivno postoji - a jos izrazeniji je koliko vidim na Infinity-u zbog Gorilla2 stakla koje je tanje. Ali meni stvarno ne pada na pamet da menjam nesto sto se tice koriscenja - pa neka ide dok ide :)

znaci zlo ovo sa ekranom :( inace ovo za JB i mi je bio malo cudan u pocetku, ali sad sam se naviko i extra mi je :) samo da nemao problema sa ekranom (infinity je jos vise ugrozen nego Prime)

Ljudi,ja samo obavestavam.Mislim da je korektno prema onima koji razmisljaju o tf700..Tf700 je ultra tanak i osecaj u ruci je super.I dalje mislim da je glavni problem u doku.Jer su ga i ovi na mobiletech review koristili mesec dana sa dokom..Ali ako gresim, i pukne mi ovo cudo,vracam ga i menjam za galaxy note 10.1 koji je jaci od tf700.Jer ako meni pukne znaci da je uzasno lost...ja ga drzim u futroli,cak sam ga i ojacao folijom za ekran.
Asus ne priznaje pucanje ekrana u reklamacijama..ALI mene ne zanima.Ide pravo u trgovinu gde sam ga kupio o menjam za note, koji otkida.

Poslednja izmena:
Ljudi,ja samo obavestavam.Mislim da je korektno prema onima koji razmisljaju o tf700..Tf700 je ultra tanak i osecaj u ruci je super.I dalje mislim da je glavni problem u doku.Jer su ga i ovi na mobiletech review koristili mesec dana sa dokom..Ali ako gresim, i pukne mi ovo cudo,vracam ga i menjam za galaxy note 10.1 koji je jaci od tf700.Jer ako meni pukne znaci da je uzasno lost...ja ga drzim u futroli,cak sam ga i ojacao folijom za ekran.
Asus ne priznaje pucanje ekrana u reklamacijama..ALI mene ne zanima.Ide pravo u trgovinu gde sam ga kupio o menjam za note, koji otkida.

Da li su ovo zaista pukotine ili nesto softverski??

Da li su ovo zaista pukotine ili nesto softverski??

Puca gorila2 kao staklo...Puca od ivice ka unutrasnjosti.Razlog je sto staklo ne lezi celom duzinom na kucistu nego samo na uzanim tackama.Tako da ako pritiskas dokom ili prstima na mestima gde nema potpore tj po obodu tf700 rizikujes pucanje.Gorila 2 je jako tanka.Kod mene to nece da pukne jer nemam dock,ojacan je folijom i ne pritiskam kao mahnit.Takodje, mnogima je puklo staklo usled pada.I to je puklo jako malo po ivici jer je gorila do same ivice(kog galaxy note 10.1 je mnogo bolje reseno novi non- apple dizajnom).Kada su posle koristili dock staklo je pucalo dalje po duzini..

Posle zadnjeg update sistema, 2 puta se restartovao tako da ovaj update je uprskao stvar... Pre toga se nije restartovao.... Inače google chome je katastrova app na androidu..Kod mene ima lagove od po 3 sekunde... Malopre je imao restart na chrome i jednom na youtube.-

Poslednja izmena:
Nije mi jasno - ja nemam problema sa JB na prime-u, cak sam primetio da mi def browser radi bolje nego na ICS-u i malo mi brze ucitava neke komplikovane sajtove nego li iPad3

Vrh Dno