batak65
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 22.09.2012
- Poena
- 154
Bane pa Srbija je ovo... ima da umreze 4-5 stanova i svi da gledaju tv a i net ce da se podeli samo tako... 20/10 pa tu ima interneta dovoljno za njih 3-4, jos ako svi ne skidaju u isto vreme kojesta, ako ga uglavnom koriste za fejs i e-postu...
Ja koristim TT skoro 10 dana, paket 10/5, i stvarno sam prezadovoljan, za sada. Ovaj speed test je urađen na Targov server, obzirom da sam pre toga sam imao Beotelov ADSL 6/"samo dobri Bog zna", kad bih postigao brzinu od 700Kb u download pevao sam "Kakav radostan dan". Na speed testu rezultati su bili do 4/0.2. Pošto nisam hteo da uzmem ugovornu obavezu kod Beotela, taj smrdljivi paket me koštao 2.600 dindži, sa popustom kao višegodišnjem korisniku. Mislim da sam dovoljno rekao,)Ping je super, ali kako može ovako veliki da bude DL na paketu 10/5? Tnam da je veći 25%, ali ovooo...:beer:![]()
Znam da je ovo Srbija i znam šta ljudi rade. 4 stana da uzmu 40/20 i TV, sa nekim ruterom koji lepo deli paket, dobiće svi 10/5 i digitalnu TV za ~1000 din mesečno.
Tako mi jedan moj poznanik godinama plaća net. Uzeo od provajdera malo jači paket, uzeo mikrotik ruter, pola linka ostavio sebi, a drugu polovinu podelio na manje pakete i pustio u desetak stanova net za nekih 300 din mesečno - jeste da je tuga živa i da im se YT filmić učitava 15 minuta, al kaže da se niko ne žali.
root
admin
Da li je neko uspeo da pristupi USB-u na Targovom ONT uređaju, sa Interneta, tj. mislim sa neke druge, spoljne konekcije? Ako jeste, bio bih zahvalan na uputstvu.Kada sam konektovan na moju mrežu, radi bez problema!
apsolutno nista ne vredi...jedino gde su dobri je tehnicka podrska kad zavrse instalaciju...ostalo je haos
ako ste prvi na spratu prosek instalacije zbog kanalica na spratu je od 6-10sati, da znate
Jaka im je fora, dok dođu do mene (ako to ikada bude), neće biti akcije, trebalo bi svakom ko potpiše da ponude iste uslove!
Da li je neko uspeo da pristupi USB-u na Targovom ONT uređaju, sa Interneta, tj. mislim sa neke druge, spoljne konekcije? Ako jeste, bio bih zahvalan na uputstvu.Kada sam konektovan na moju mrežu, radi bez problema!
A koju LAN IP adresu bi ti stavio i koji raspon WAN portova?Moras otvoriti portove na ONT... za web pristuo port 80, ftp port 21,.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari