Šta je novo?

Polovan tablet do oko 200 evra

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

HAD~

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2011
Poena
415
Ima li nesto pristojno za te pare,kupovina bi bila mozda za mesec dana,sad krecem na fax pa sam u zbrci i troskovima. Nemam neke posebne zelje,recimo dobar ekran i sto bolji zvuk 😉

7" tabove imaš nove za 250 eura ("A" brandove).
Samsung P3110 ili Nexus.

Pozdrav

Jos uvek mislim da je Samsung Tab dobra kupovina, uprkos svim stvarima koje je vreme pregazilo(single core, nije IPS), ali kvalitetom tesko da nesto nadjes bolje. Drugi predlog je Huawei Media Pad. oko 220 eura je polovan ali mozes da se iscenkas, to je bas dobar tablet.

Za 230 sam vidjao galaxy tab 2 p3100, znaci 3G model, sto je po meni extra kupovina, ukoliko ti ne treba blic... 🙂 sa garancijom telenora...

Moze iPad I 64gb polovan u odlicnom stanju da nadjes za 220€.

Nism siguran da je ipad 1 isplativ za te pare.. Ako vec hoce veći tablet, ima puno 10.1 tableta do 250e.. Iconia, xoom, pa i gtab bi mogao neku da nadje..

A ako se navuce para za nek noviji ipad?

Ipad 2 je vec vredan kupovine, svakako... Bolje skupi malo kesa pa uzmi njega ali 32 ili64 gb nemoj 16... Moj savet, da se ne bi kajao posle...

Ok,tako sam i mislio 😉 Mogu li ja normalno da gledam html 5 verziju yt na ipad-u?

Hmm nzm druze koristio sam kratko IP2 i mahom samo citao i igrao igrice, najbolje je da pitas nekog u apple kutku.. 🙂 mada ce ti oni sigurno reci i da sam pusta vodu i spusta dasku u wc-u umesto tebe... :-D

Kao to su ti vec preporucili, dodaj jos malo i uzmi ipad 2... best buy. Kec je suvise spor i naporan za surf.

A kako se krecu cene polovnog IP2?
Takodje me zanima da li IP3 moze da se nadje polovan i kakve su cene otprilike?

U poslednje vreme razmisljam da kupim neki tablet za citanje, i nakon dosta istrazivanje po netu na kraju se sve svelo na IP2 ili IP3 :d

p.s. meni su 16GB verzije vise nego dovoljne, s obzirom na specificnu namenu, a 3G mi ne treba.

Poslednja izmena:
@ Nothingam:

Nemoj mnogo da razmisljas - ipad 3 zbog ekrana vredi svaku paru. Ja sam moj platio 400e skoro-pa-nov pre pola godine, ali drzi cenu. 16gb je dovoljno, ali uz malo stiskanja, jer igre prilagodjene novoj rezoluciji i HD video mogu da uzmu dosta prostora.

Za dobro ocuvan ipad 2 mislim da ima smisla izdvojiti oko 250e. Od oglasa moze se pronaci ponesto i na benchu, ali najbolje baci pogled na specijalizovane macsrbija i isrbija forume. Prati svaki dan i nesto ce da naleti.

Hvala puno. Ma meni je 16gb opusteno, jer osim pdf knjiga i par aplikacija i igrica nista drugo necu drzati na njemu. Ne planiram da pustam video na njemu uopste 🙂

Ima da se nadje ipad 2 i 3 koliko hoces. Ipad 2 krece od oko 300 e a ipad 3 je za 100 evra skuplji i oshovna verzija krece od 400 evra 😉 Pa kad bolje pogledas,tima tabletima nema niko ravan,bar trojci za koju smatram da je najbolji tablet trenutno 🙂 Ni ja nemam sta da drzim na njemu,samo muziku i aplikacije,ostalo sve online 😀

Da pitam jos nesto. Da li za ipad3 po ceni od 400 evra mogu da racunam na garanciju (kod nas ili u inostranstvu)? Cisto da znam da ocenim pojedine ponude sa oglasa 🙂

Zavisi kod koga kupis ima ljudi koji prodaju nove i daju garanciju.Znam da za 450e mozes da dobijes nov i garanciju

Nije mi prioritet da bude nov ako je ok ocuvan. Nego sam mislio da li su cesce u pitanju polovni primerci kupljeni kod nas (pre npr. 10 meseci, pa mu je ostalo jos do isteka garancije) ili su dovuceni iz USA pa je garancija prilicno neupotrebljiva.

Vecina Ipad3 uredjaja je kupljena preko, ima nekih koji su kupljeni od ljudi kod nas koji ih donose iz Madjarske ili..... i mogu da ostvare garanciju u slucaju kvara.

Nego,koliko je cesto da se ipad pokvari?
Da li je bezbedno i bez garancije?

Da pitam jos nesto. Da li za ipad3 po ceni od 400 evra mogu da racunam na garanciju (kod nas ili u inostranstvu)? Cisto da znam da ocenim pojedine ponude sa oglasa

Moze, ja sam dobio sa madjarskom garancijom.

Nego,koliko je cesto da se ipad pokvari?
Da li je bezbedno i bez garancije?

Apsolutno bezbedno. Mozes da budes potpuno miran i bez garancije sa bilo kojim apple telefonom i tabletom, naravno ukoliko je nov.

Mene uzasno interesuje kakav je ekran na trojci i onaj na dvojci je bio full, kakav li je tek ovaj sa tom ludackom rezolucijom... Nikako da se dokopam nekog da ga osmotrim.. :-/

Ekran na trojci je,moze se reci,perverzan sa gustinom piksela od ~264 ppi pixel density 😀 Verovatno si nekad video ekran nokie 5800,nokie 500 i slicnih 3.2 incnih nokia ekrana. Njima je gustina ~229 ppi pixel density,a vec sa 20 cm se pikseli gube i slika se vidi kao potpuno stopljena 😉 Sad zamisli sve to na 9 inca,ali sa jos vecom gustinom i kvalitetom boja od tih nokia,znaci jos 35 piksela vise nego kod tih nokia ekrana 😉

Nazalost,ni ja nisam imao prilike da vidim retinu uzivo :/ postoji li neko mesto u bg gde ti tableti mogu da se vide i probaju?

Ja sam razmatrao kupovinu ip3, ali mu nisam nasao bas neku primenu, vise sam bio za ovu opciju koju imam sad galaxy tab 7 pLJus.. 🙂 sluzi mi i kao tel i kao tablet.. Msm da ga nema u bg u radnjama, nzm da li gaimaju oni u Uscu.. IStyle ili kako vec.. Imaju macbook, a ip nzm... Ma jasno je meni sve to na papiru, ali bi da ga vidim ovako, kako izgleda taj ekran, inace nisam neka pristalica apple ali volim ipad..

Apple kupljen u Apple Store-u u CH, samo ti treba racun za garanciju i nista vise.

Zar zaista nista drugo ne valja osim ipada, za citanje pdfa, surfovanje i par aplikacija?

Naravno da valja, ali ipad ima specificnih 9.7" koji su jako pogodni za citanje.. Takodje i HP TOUCHPAD je jako dobar uredjaj.. Ima ga kod nas na oglasima za 160-200e...

Pa ipad 3 je po meni najbolji tablet trenutno 🙂 Ima nekih koji to mogu,alii rekao sam sta mi je najvaznije.

1. Web browsing -za to cu ga najvise koristiti 70 %
2. Kvalitet zvuka- 15 %
3 Multimedija 15 %

Sto se hardvera tice,ekran mi je medju prvima na listi prioriteta 😉

Nazad
Vrh Dno