defcoon221
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.01.2012
- Poena
- 200
Sada ga pretjeruješ.
Pa to je sasvim normalno u digitalnom svijetu. Prati malo ljetna sniženja na steamu koja budu drasticnma. Ja sam Red Orchestru 2, koja kosta 17,99€, kupio ljetos na steamu kada je bila manje od 5€. B2K koji je stalno 15€, platio sam 7€ kada je Origin imao sniženje.
Popularna Team Fortress 2 igra je kostala nekoliko $, ljidi su dali pare da je igraju a sada je potpuno free.
Bio sam ljut kada se PREMIUM nije ticao sto imas karkand, ali malo kada vidis kako ide sa igrama i snizenjima, to je sasvim normalno.
Imas pravo ja kda sam kupovao BF3 u Gamsu kupio sam preoder B2K ali ja sam bukvalno zadnjeg dana kupio preoder i zvali me kada su dobili BF3 da se izvinjavaju da su premasili broj preodera pa sam dobio onaj obican BF3 i dali su mi podlogu za mis onu od 1500 i nisam nista placao igricu vise ali kada sam pitao da li ce u buducnosti da se placa taj B2K ili cemo vremenom da ga dobijemo uveravali su me da nece trebati da se placa i da sacekam, i naravno platio sam B2K 15e i ove sve dodatke 50 e
Inace Kupio sam Mist of Panda u Gamsu cak jeftinije nego na netu sto me je odusevilo jer je obicno obrnuto
Poslednja izmena: