Šta je novo?

Battlefield 3

Sada ga pretjeruješ.

Pa to je sasvim normalno u digitalnom svijetu. Prati malo ljetna sniženja na steamu koja budu drasticnma. Ja sam Red Orchestru 2, koja kosta 17,99€, kupio ljetos na steamu kada je bila manje od 5€. B2K koji je stalno 15€, platio sam 7€ kada je Origin imao sniženje.

Popularna Team Fortress 2 igra je kostala nekoliko $, ljidi su dali pare da je igraju a sada je potpuno free.

Bio sam ljut kada se PREMIUM nije ticao sto imas karkand, ali malo kada vidis kako ide sa igrama i snizenjima, to je sasvim normalno.

Imas pravo ja kda sam kupovao BF3 u Gamsu kupio sam preoder B2K ali ja sam bukvalno zadnjeg dana kupio preoder i zvali me kada su dobili BF3 da se izvinjavaju da su premasili broj preodera pa sam dobio onaj obican BF3 i dali su mi podlogu za mis onu od 1500 i nisam nista placao igricu vise ali kada sam pitao da li ce u buducnosti da se placa taj B2K ili cemo vremenom da ga dobijemo uveravali su me da nece trebati da se placa i da sacekam, i naravno platio sam B2K 15e i ove sve dodatke 50 e :( ali ovo sto si napisao sam znao ali me mrzi da to stalno proveravam sada cu to raditi jer vidim da su popusti ocigledni....

Inace Kupio sam Mist of Panda u Gamsu cak jeftinije nego na netu sto me je odusevilo jer je obicno obrnuto :) ovo sam napisao jer nigde nisam nasao temu o WOW-u jer je moguce da nema????

Poslednja izmena:
Imas pravo ja kda sam kupovao BF3 u Gamsu kupio sam preoder B2K ali ja sam bukvalno zadnjeg dana kupio preoder i zvali me kada su dobili BF3 da se izvinjavaju da su premasili broj preodera pa sam dobio onaj obican BF3 i dali su mi podlogu za mis onu od 1500 i nisam nista placao igricu vise ali kada sam pitao da li ce u buducnosti da se placa taj B2K ili cemo vremenom da ga dobijemo uveravali su me da nece trebati da se placa i da sacekam, i naravno platio sam B2K 15e i ove sve dodatke 50 e :( ali ovo sto si napisao sam znao ali me mrzi da to stalno proveravam sada cu to raditi jer vidim da su popusti ocigledni....

Inace Kupio sam Mist of Panda u Gamsu cak jeftinije nego na netu sto me je odusevilo jer je obicno obrnuto :) ovo sam napisao jer nigde nisam nasao temu o WOW-u jer je moguce da nema????

Lol, srpska posla, dali ti podlogu od 1500din jer nisu mogli da je prodaju, msm koji procenat stanovnistva u Srbiji kupuje podlogu za 1500din, 0,001%:D

Lol, srpska posla, dali ti podlogu od 1500din jer nisu mogli da je prodaju, msm koji procenat stanovnistva u Srbiji kupuje podlogu za 1500din, 0,001%:D

Šta reče? Koji procenat kupuje igre u Srbiji? E pa od tog procenta jedan deo daje pare i za skup hardware i dodatke. Za tu ciljnu grupu i nabavljaju te podloge.

U gamesu ne bih kupio ni paklo cigareta.
BF3 je super,ali mi se cini da ima konstantog laga na severima, nevezano za domaceg provajdera.

Ima lag ako igras na US serverima igraj na EU serverima i nema nikakvog problema.

Zna li neko gdje je najjeftinije i najbolje iznajmiti server ? Hoce nas jedna ekipa sa jednog foruma rentati server. Ovo je najjeftiniej sto sam nasao: https://my.diabolic-servers.com/my/order/gameservers/bf3

Sa druge strane, kako naci servere koji su hostani kod Diabolic ? Zanci da isprobam kakvi su.

Sto se tice laga, izgleda da ima dosta laga nakon patcha ovih dana. Ja opet imam laga zbog ISP-a, kupila ih druga firma ali vidim da se i ostali zale tokom partije. Negdje su bili toliki lagovi da doslovnio nije bilo za igranje. Ali zanci svima u tom trenutku.

Poslednja izmena:
Ja isto primecujem veci lag nego pre, iako obicno idem na servere gde je oko 35-40 ping. Igra stuca povremeno sto se pre nije desavalo

Ja isto primecujem veci lag nego pre, iako obicno idem na servere gde je oko 35-40 ping. Igra stuca povremeno sto se pre nije desavalo

Tacno tako, igram CQ na Ghostoops,nemackom serveru, standardno je ping 40-50 i ponekad pocne da laguje, secka a boga mi i warpuje.
mislio sam da je do starog dobrog SBBa,ali vidim da se mnogi igraci zale tog momenta tako da... do BFa je :mad:

Preoptereceni serveri verovatno, sad ce oni to nekim patchom da srede. :d

Battlefield 3 Dog Tag Item Giveaway

Ukucao sam neki kod za to (nasao na nekom forumu) i dobio alien dog tag tako nesto. Jel moze ko da objasni sta je to ?

Sad si glavni baja na serverima.

Poslednja izmena:
Onda ces biti glavni baja :) Ma to je glupost, custom dog tag, to vide oni koje ubijes na svom ekranu..

Pa predpostavio sam da je tako nesto... Tj da je neko njesra cim ja free :D

Skoro sam formatirao hard. E sad kad pokusam da pokrenem BF pise mi u Originu da ponovo moram celu igru da skinem!? BF3 mi je smesten na D:, ali pored toga mi trazi da ponovo skidam celu igru :(. Jel ima neko ideju? Hvala unapred..

Skoro sam formatirao hard. E sad kad pokusam da pokrenem BF pise mi u Originu da ponovo moram celu igru da skinem!? BF3 mi je smesten na D:, ali pored toga mi trazi da ponovo skidam celu igru :(. Jel ima neko ideju? Hvala unapred..

1-Reimenuj postojeci folder igre u bilo koje ime
2-Napravi novi folder (na istoj particiji gde je i stari) i nazovi ga Battlefield 3
3-Kreni da skidas igru.Skini 20-30 MB i pauziraj DL
4-Ugasi Origin
5-Obrisi postojeci folder sa 20-30 MB skinute igre
6-Stari folder od igre ponovo reimenuj u Battlefield 3
7-Upali Origin
8-Trebalo bi da u Originu umesto da ti daje opciju za DL,bude opcija Install igre.

Ja sam ovo uradio bar 5-6 puta do sad i svaki put je uspelo.

Poslednja izmena:
1-Reimenuj postojeci folder igre u bilo koje ime
2-Napravi novi folder (na istoj particiji gde je i stari) i nazovi ga Battlefield 3
3-Kreni da skidas igru.Skini 20-30 MB i pauziraj DL
4-Ugasi Origin
5-Obrisi postojeci folder sa 20-30 MB skinute igre
6-Stari folder od igre ponovo reimenuj u Battlefield 3
7-Upali Origin
8-Trebalo bi da u Originu umesto da ti daje opciju za DL,bude opcija Install igre.

Ja sam ovo uradio bar 5-6 puta do sad i svaki put je uspelo.

Probao sam 2 puta sto si napisao, nista :(

Mora da radi, tako sam i ja, drugar mi je prekopirao njegov folder ceo. Znaci samo pokrenes download da on napravi BF3 folder, onda tu prekopiras igru, upalis ponovo Origin i trebalo bi da bude na 99%, sacekas malo i to je to.

Mora da radi, tako sam i ja, drugar mi je prekopirao njegov folder ceo. Znaci samo pokrenes download da on napravi BF3 folder, onda tu prekopiras igru, upalis ponovo Origin i trebalo bi da bude na 99%, sacekas malo i to je to.

I napokon kod mene proradilo, BIG HVALA!. Dodjem vam po pivo! :)

Ako je neko voljan neka me doda nick kao na forumu :)

Pitanje povodom problema sa pokretanjem igre , navodno kada hocu da upadnem na neki server posle izvesnog vremena se pojavi crash.jpg
vidim niko ne pise dok na battlelog-u neki imaju problema ali niko nije fix, pa neka iskustva od nekog "sapaćenika"?

Pitanje povodom problema sa pokretanjem igre , navodno kada hocu da upadnem na neki server posle izvesnog vremena se pojavi Pogledajte prilog 96958
vidim niko ne pise dok na battlelog-u neki imaju problema ali niko nije fix, pa neka iskustva od nekog "sapaćenika"?

Ako imas neki antivirus ugasi ga pa probaj. Ja sam imao zafrkanciju oko koje sam se patio, sa onim 'Initializing' doveka zapucavanjem i na raznim forumima citam da svi ***** i kude a ne znaju resenje, da bi se ispostavilo da je do avasta:)

Da pojasnim. sve uradio ;uninstal pb
..evenbalance ...download new ..run new ..update.. add battlefield3.. no new update ..quit...restart com...run orgin...server..joining server...

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: bf3.exe
Application Version: 1.4.0.0
Application Timestamp: 500530ad
Fault Module Name: bf3.exe
Fault Module Version: 1.4.0.0
Fault Module Timestamp: 500530ad
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 000a5d00
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 5129
Additional Information 1: 0a9e